Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
😕 😕 😕 alca...super...ja nemám problém so zaspávaním, ale s nočným spánkom...ten sa mi tak často budí...a čím ďalej, tým častejšie v noci vstáva...nemalo by to mať náhodou opačný smer?? menej budenia, čím je starší??
spevacka...no konečne - ahoj 🙂 ako sa máte?
Zuzi, ty si pekná krkavčia matka 😀 že malinké bábätko, krásne, nevinné chce odsťahovať do Tomáškovej izby, aby ona mala kľud 😀 a ono tam zatiaľ bude revať o dušu, no to som ešte nezažila 😀
Malý iba zle zaspáva, alebo aj v noci, keď sa zobudí, tak nevie sám zaspať...už si to tu určite písala, ale nepamätám 🙂
Nika, na Štedrý deň nám vyšli spodné 2 zuby 🙂 a už ich má dosť veľké a také ostré 😀 ohromne sa jej páči, keď jej dám prst do úst a ma kúše a ja kričím auu 😀
Speváčka, Matúško chodí do školy už?
no, už vidím, Zuzi, že sa v noci budí...aj mu dávaš zakaždým papaťM
Zuzi, ako je s otcom?
zuzi kým som len kojila, tak sa mi malá budila každé 2 hodiny v noci... 😒
no veď!!! a druhé deti spia a spia a ja nieeee!!! emanka 6 mesiacov vkuse nespať...len s malými prestávkami 😠 😠 asi nikomu by sa to nepáčilo...a na obzore žiadna lepšia perspektíva... ☹
tak rozmýšľam (ako krkavčia mater), že ho presťahujem 😀
ocino...ten sa sťahuje ku Tomášovi do izby a tlačí sa tam s ním na jeho posteli 😀
ale nie...ešte sme neskúšali aby vstával v noci k nemu len on 😕
alca...veď ja už dávam aj príkrmy a nič... ☹
Zuzi, ja ťa chápem, ja by som to nevydržala, my sme mali šťastie...ja som len 2 mesiace nespala a stačilo mi, bola som jak chodiaca mŕtvola 😀
Zuzi, ja som sa pomýlila, chcela som sa opýtať alcy, ako je s otcom...ale dík za informáciu, aspoň viem, ako to u vás chodí 😀 😀 😀
Takže alca, ako je s otcom?
no sú dni, keď to nerieším a beriem to už ako samozrejmosť, ale posledné dni sa mi začal budiť ešte častejšie a to už je vrchol...pripisujem to ale jeho chorobe, tak verím, že to čoskoro pominie a vráti sa do "normálu" - 6 krát za noc!!!
emanka 😀 😀 😀 😀
zuzkaku, aj my tak zle spíme 😠 , ak ti to trocha pomôže, že v tom nie si sama...tiež stále hore, každú chvíľu 😕
emanka, Maťa som nedala do školy, lebo je júlový a nechce mi písať, kresliť, tak som ho nechala ešte rok v MŠ, som sa radila aj s odborníkmi, podporili moje rozhodnutie, že predsa len tí chlapci sú takí spomalení 😝 a ani som neoľutovala doteraz...a bol by býval v škole s deťmi o 10 mesiacov staršími a to sa mi už zdalo, že je moc.Takže tak. A on sa tiež veľmi do školy neťahal 😎
a potom zaspí sám? alebo ho musíš uspať? aj mu dávaš mlieko zakaždým?
speváčka, jasné, 10 mes. je dosť...dobre si urobila 😉
baby, vypadol mi kôň...no ale tuším aj vám, keď vidím, že ste nič nenapísali...alebo ste už zdrhli 😝
akurát teraz, keď spí aj Maťo, aj malá a ja mám kľud 😀
Zuzi, ešte som chcela, že aj to je možnosť, že ty pôjdeš cez víkend spať k Tomáškovi a tatino zostane s malým...aj to pomôže, keď sa aspoň raz za týždeň poriadne vyspíš, do ružova 😉
spevacka... 😵 😵 😵 --- 🤐 ďakujem, pomohlo mi to 😉 ináč tiež som už rozmýšľala čo so Šimonom a s nástupom do ZŠ, aj keď je to ešte veľmi ďaleko, predsa len ma to už napadlo ako to s ním bude...je tiež júlový 😉
emanka...zakaždým nakojím a spí ďalej...len ráno mám mliekarne prázdne tak nastupuje fľaša 😝
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
s otcom už dobre....pred chvíľou prišiel z nemocky...doviezla ho sanitka a verte či nie na letných gumách 😨 ...50 km prešli za 2 hodiny.....
zuzi a ty už vôbec nekojíš? nemám prehľad 😉
aj mne malá teraz zaspala... 🙂
alca...kojím 😉
to mali teda šťastie na tých letných gumách...aký paradox sanitka a taký hazard 😖
emanka...čo si dala Maťovi do tej kávy, že hneď zaspal?? 😲
zuzi a teda keď kojíš, príkrmy si začala dávať na odporučenie lekárky? Ja mám mliekarne ráno najplnšie.... 😀
emanka ja aj keď by som dala malú spať iba k mm a ja by som išla do inej izby asi by mi to nedalo a chodila by som k nej tak či tak....na druhej strane keď mm zaspí tak aj traktory môžu padať a on sa nezobudí....tak by mi to bolo nič platné....
nie, nie...to preto, lebo som si márne myslela, že mi potom bude lepšie spať v noci, keď sa viac zasýti, ale aj preto, lebo sa mi zdalo, že je už na to čas...( lekár ešte o tom nevie 😅 , ale dozvie sa...)
diazepam 😀 😀 😀 veď už tu hučal do mňa, že som stále na koňovi, tak nech mám kľud 😀
inak, speváčka má album 🙂 to na tej prvej fotke, na gauči, je Hanka???
alca, no to som rada, že už je dobre...a sanitka? nemám slov 😠
alca... 😀 😀 😀 😀 ...asi tak....odpovedala si za mňa...u nás to isté
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (emanka)
no vidíš

neučila som podľa toho lebo sa mi to zdalo drastické....tam nedovolili dávať ani cumlíky....jednoducho som ju začala dávať do postieľky, 2-3 dni sa jej to nepáčilo....potom som prišla na to, že jednoducho musí mať niečo v rukách, tak som jej dala plienočku. Potom som zistila, že nemôže spať rovno, tak som ju začala dávať na bok....odvtedy začala pekne zaspávať sama, no niekedy jej to trochu trvá a vymýšľa. musíš zistiť čo jej vyhovuje....pri zaspávaní k nej musím niekedy odbiehať a dávať jej cumlík, ale keď už spí tak nevadí ak jej vypadne....teraz sa zobudí raz za noc okolo 3-4h a potom až okolo 8-8:30h, teda s tým, že zaspí niekedy pred polnocou....