Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no to by som si ani nevšimla, keby si to nebola povedala emanka....spevacka...krásne foto 😉
😉 vyskúšam...uvidím...
teda, to o tom spaní bolo adresované aj alce...už mám z vás chaos 😀
alca, ty sa ako voláš? Alena?
u nás sa už viackrát stalo, že v noci, keď malý spal medzi nami ho Vlado buchol, keď sa otáčal...malý spustil taký rev... 🙄 takže žiadna pomoc ohľadom spánku 🙄
emanka a ty sa ako voláš, 🙂
chudáčik Šimonko malinký, má to on rodičov, iba zle mu robia 😀 sociálku na vás zavolám 😀 😀
hej hej Alena a ty? Z emanka je viacej variant
Prosím pekne, Lucia 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ....neopováž sa....pssssssst, nikomu to nepovedz, hej?
Eman je náš pes 😀
jj súhlasím z emankou.....sociálku na vás 😀 😝
no emanka...a ja že si Ema...
baby...ticho...
to bola dobrá haluz.... 😀
no dobre, tentoraz som ticho, ale už žiadne hovadiny!!!!! 😠
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 záchvat smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
akéééé maskovanie....
sme še pobavili..... 🙂
vy ste masky, sa tu rehocem na vás 😀 😀 😀
veď a čo iné som si mala dať, keď všetko tu už je...ale maskovanie dobré, Ema, Anka-môžu z toho byť.
stojí tu pri mne starší syn a zakaždým, keď niečo napíšem sa pýta " mamka čo si tam napísala, čo si tam napísala, čo si tam napísala???" vyháňam ho preč, ale on že som v jeho detskej izbe a že mám ísť ja...to je výchova...už končím
aj Emily
aj Emanuela
alebo Anna-Mária
Zuzi, dobre ti povedal, prac sa z jeho izby!!!!
veru aj Emily, aj ja končím ženy, nasmiali sme sa, môžme ísť makať 😀
😀
no má na to právo...... 😠
tak pááááá
no baby, toľko mien ma ani nenapadlo...že Emanuela 😀

Zuzi, ja som na tom rovnako...Maťo keď je s malou, tak nemôžem zaspať a raz som sa zobudila na to, ako malá reve a to som spala na druhom konci domu...no a Martinko si spokojne spinkal 😝
Zuzi a čajík alebo vodu nepije? Ak áno, tak to by si mohla dávať v noci a možno by si odvykol od jedenia...neviem, je tu aj taká téma, že ako odučiť od nočného kojenia...ono to nejak ide, ale neviem presne ako 🙂