Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ok...pošli 😉 a myslím, že máš pravdu, čo sa toho týka...veď bábo z toho raz-dva vyrastie a čo s tým ďalej? ja ale potrebujem niečo ľahšie...tak zháňam a obzerám...zatiaľ bezúspešne...(ale stále víťazí ten bumbleride 😉 , no neviem)
😀 😀 😀 to keď si prečíta, bude sa smiať ďalšiu hodinu 😀 😀 😀
ja mam bertoni momentalne použivam sportovu časť.ale chcem tiež kupiť športiak..
voskovka...ahoj 😉
a ako sa vlastne vola?
klara fotky sa ti ešte nepodarilo spracovať? som zvedavá 😕
Lucia 😉
moj drahy sa chysta na vikend vypadnuť že sám..potrebuje oddych...tak sa tešim volnemu vikendu..ale kam dam deti.. 😕 😀
potrebovala by som ku kadernikovi,na obočie...a aj zacvičiť.....ked nema kto baviť... ☹
júúúúúj...no voskovka, ja by som tiež doma sama nesedela... 😠 čo robia babky? nepostrážia?
Luciu by som teda nehadala 😀 😀 😀
inak ake temy tu mate este radi?
tí chlapi...z času načas im "rupne v bedni" 😠 😠 😠 u nás je momentálne kľud, ale aj my vieme mať talianské manželstvo...našťastie nie tak často 😀
juuuuuj zuzi to aj my 😀 😀 😀 😀 😀
fotky este nemam, je malo casu ale raz budu 😎 😎 😎 😎
klara...momentálne som na tejto "závislá" ale občas nakuknem aj do tém ako zavádzať prvé príkrmy (neviem presný názov) a čo ty?
ale my sme sa nepohadali i nič...proste že doma si neoddychcne,tak chce vyvetrať hlavu sam,,,, 😀
ja chodim do všelijakych tem-čo ma zaujme..
klara ty si na MD, alebo už chodíš do práce?
zuzkaku-malí su chutnučkí.... 😵
voskovka a kam sa zberá? kde je také miesto, kde chodia "len"tatinovia?
😔 😔 😔 😔 😔 ďakujem
zatial na MD este neviem kolko budem uvidi sa, zatial kojim tak musim byt doma...okrem to ho ja tu nemam nikoho z rodiny takze by som potrebovala opatrovatelku ale zatial sa mi zda skoro na take myslienky....a vy ako?
pozrela som tvoje foto...tiež máš krásne pokladíky doma 😉
že sa chce isť okupať.....že ešte nevie...no asi chce pozrieť ine mäsko ako má doma....he he 😀
😖 😖 😖 to by som mu dala!!!
zuzkazu-su po manžovi...
klara...mňa už volala riaditeľka späť do práce...nastali tam nejaké zmeny a od januára budú potrebovať novú silu...volali mňa, aby nemuseli zháňať zas niekoho nového 😒 chvíľu som váhala...ale rýchlo som sa rozhodla...veď drobček je ešte malinký a tiež kojím, nestojí mi to zato
hej ked ma dieta uz tak dva roky tak by sa dalo o tom uvazovat no takto su este malinki, potrebuju predsa maminy 😉 😉 😉
hláááásim sa....
zuzi poslala som ti IP
aha už si čítala......

podla fotky by som povedala ze je zuzana 😀 😀 😀