Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ok...pošli 😉 a myslím, že máš pravdu, čo sa toho týka...veď bábo z toho raz-dva vyrastie a čo s tým ďalej? ja ale potrebujem niečo ľahšie...tak zháňam a obzerám...zatiaľ bezúspešne...(ale stále víťazí ten bumbleride 😉 , no neviem)
ja mam bertoni momentalne použivam sportovu časť.ale chcem tiež kupiť športiak..
moj drahy sa chysta na vikend vypadnuť že sám..potrebuje oddych...tak sa tešim volnemu vikendu..ale kam dam deti.. 😕 😀
potrebovala by som ku kadernikovi,na obočie...a aj zacvičiť.....ked nema kto baviť... ☹
júúúúúj...no voskovka, ja by som tiež doma sama nesedela... 😠 čo robia babky? nepostrážia?
tí chlapi...z času načas im "rupne v bedni" 😠 😠 😠 u nás je momentálne kľud, ale aj my vieme mať talianské manželstvo...našťastie nie tak často 😀
klara...momentálne som na tejto "závislá" ale občas nakuknem aj do tém ako zavádzať prvé príkrmy (neviem presný názov) a čo ty?
ale my sme sa nepohadali i nič...proste že doma si neoddychcne,tak chce vyvetrať hlavu sam,,,, 😀
ja chodim do všelijakych tem-čo ma zaujme..
zatial na MD este neviem kolko budem uvidi sa, zatial kojim tak musim byt doma...okrem to ho ja tu nemam nikoho z rodiny takze by som potrebovala opatrovatelku ale zatial sa mi zda skoro na take myslienky....a vy ako?
že sa chce isť okupať.....že ešte nevie...no asi chce pozrieť ine mäsko ako má doma....he he 😀
klara...mňa už volala riaditeľka späť do práce...nastali tam nejaké zmeny a od januára budú potrebovať novú silu...volali mňa, aby nemuseli zháňať zas niekoho nového 😒 chvíľu som váhala...ale rýchlo som sa rozhodla...veď drobček je ešte malinký a tiež kojím, nestojí mi to zato
hej ked ma dieta uz tak dva roky tak by sa dalo o tom uvazovat no takto su este malinki, potrebuju predsa maminy 😉 😉 😉

podla fotky by som povedala ze je zuzana 😀 😀 😀