icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
8. jan 2010

zuzi, súhlas, hrozný systém... 😝 kým sa sem preklikám, tak vy už ste na ďalšej strane 😝

emanka
8. jan 2010

baby, keďže sa vám niektorým nechce čítať dozadu, tak opakujem otázku, lebo jedine speváčka mi odpovedala...keď niečo obsahuje pšeničnú múku, znamená to, že to obsahuje lepok???

voskovka
8. jan 2010

myslim že ano.....

emanka
8. jan 2010

akože, kde ste? Čo som zablúdila do druhej-prázdnej témy??? Za chvíľu som tu 😉

voskovka
8. jan 2010

mamulky...idem asi do hajan...dnes ma deti dožrali. 😀 .som unavená....

veronikapp
8. jan 2010

hej emanka, ked nieco obsahuje psenicnu muku, oobsahuje to lepok 😀
a spenat preto na zaciatku v pohariku, lebo viaze vela dusicnanov, preto nieje velmi vhodny pre babatka taky bezny v obchode, ten v pohariku je bio 😀

klara_klara
autor
8. jan 2010

preboha a to som tu len chvilku nebola...baby spomalte 😠 😠 😠 😠

zuzi ano ja mam na papanie presneho...len skoda ze neviem kolko spapa...niekedy sa mi to zda malo 😒

spevacka
8. jan 2010

teraz sa vrátil MM z tenisu, tak zobral trochen malú... 😉 no ked je reč o príkrmoch, ja tiež aj brokolicu aj špenát dávam z konzervy, len mrkvu a temiak dávam náš...čosi také som čítala kedysi kdesi, že v týchto zeleninách (brok.špen.) sa nejak koncentrujú dusičnany vo väčšej miere alebo čosi také. Klara sa pýtala na reakcie po očkovaní, aj my sme teda dnes boli, už som písala, ale ja som prevenar nedávala, iba hexu. A miery sme mali 7860gr. a 68cm

alca85
8. jan 2010

no už je napapaná, nejak mi pritom začína vymýšlať....papá a strká si prsty do úst..... 😕
inak súhlasím s tým blbým systémom, ani mna to nebaví stále sa vracať dozadu.... 🙄

veronikapp
8. jan 2010

spevacka a to ako, ze prevenar nie? 😒

veronikapp
8. jan 2010

no ja som sikovna, stiham citat aj temu o ockovani, aj s annag sa radim... 🙂

spevacka
8. jan 2010

no ten som odmietla, dr.mi do karty napísala, že sme ho posunuli...myslím si, že keď ho nemali generácie doteraz, tak bez neho budú aj ďalšie...a čítala som, že obsahuje len niektoré tie antigény, a vôbec nechráni proti trom najnebezpečnejším druhom. A ešte mi kamarátka vravela, že jej kamarátky drobec chytil po Prevenare strašný zápal stredného ucha, boli v nemocnici...no to je čo potom za vakcína? 😝

spevacka
8. jan 2010

a celkovo som dosť negatívne naladená voči očkovaniu... 😠

emanka
8. jan 2010

veronika, fakt si šikovná, ale ja niekedy tiež behám aj do príkrmov 😀
no a dík o tej múke, už som si neni ničím istá 😒
speváčka, keď sme mali o týždeň viac, merali a vážili sme skoro rovnako, teda merali sme rovnako , ale boli sme o 200g ľahší...
voskovka, dobrú nos 🙂
ten náš krpec stále nespí, ja neviem, čo je s ňou 😠
alca, zvykaj si, stále viac a viac bude vymýšľať...naša lea si vyťahuje flašku z pusy a rehoce sa na nej 😀 ja už mám pekné nervy 😝

veronikapp
8. jan 2010

ano, aj podla mna, prevenar je len politicke rozhodnutie, uplne nepotrebne. ALE- moja Miska mala pneumokoka a skoncilo to zapalom pluc s podozrenim na otravu krvi. To vtedy schudla z tych 12.5 kg na nejakych 10... Aj tak, keby to nebolo povinne, Laure to nedam. Ale uz ked to je, tak to dam, aby som potom nelutovala odmietnutie.

spevacka
8. jan 2010

alca, inak malá keď papá, tiež si dáva skoro za každou lyžičkou ručičku do úst, akoby štopala hus 😀 potom sme zababraní až po uši, aj rukávy na bodyčku, zeleninu máme aj na nohách, lebo ona si tými zababranými rúčkami potom chytá nožičky ☹ no rodeo!!! 😅

veronikapp
8. jan 2010

spevacka aj ja som negativne naladena... Nechcem MMR, ale ako to zrobit? Keby bola len monovakcina proti osypkam, nevaham. A BCG uz nikdy.../ak teda bude tretie/

spevacka
8. jan 2010

veronikapp, ja čo som tak trocha laicky študovala, si myslím, že ten Prevenar má opodstatnenie u detí, ktoré trpia opakovanými ochoreniami spôsobenými pneumokokmi, ale ako prevencia si myslím, nie sú vhodné 😢

veronikapp
8. jan 2010

mas pravdu spevacka, tak tak.

spevacka
8. jan 2010

no ani ja nechcem MMR, asi nám neostane iné, len odmietnuť, príp.sa zase nejako dohodnúť, že posunieme aspoň. A s tým BCG úplne súhlasím. teraz si trocha trhám vlasy, že keby som v júli bola vedela to, čo teraz....tak určite BCG nedostane

veronikapp
8. jan 2010

uz som tu raz pisala- ak MMR, tak predtym komplet imuno alergo vysetrenie a posunut po 2. roku. Budem odkladat, ako sa bude dat.

alca85
8. jan 2010

bože baby ja si pripadám ako obyčajný tĺk, vy tu všetko rozoberáte a ja ničomu nechápem.....nikdy som nerozmýšľala nad tým či dať alebo nedať zaočkovať, či je to potrebné alebo nie......reku povedala doktorka a je to povinné tak prečo sa nad tým zamýšľať....no asi by som to mala začať študovať....aj tie príkrmy by som mala začať asi študovať, lebo si pripadám úplne blbá.... 😨

klara_klara
autor
8. jan 2010

spevacka, veronika...pripajam sa k vam baby...ja som tiez negativne naladena...ale citam aj pre aj proti...a co sa tyka MMR tak chcem tiez odsunut po druhom roku...inak o pneumokokoch som citala aj tu a dlho rozmyslala http://www.nahlasopneumokokoch.sk/...citam aj rizikaockovania.sk, aj rozalio.cz...a naozaj je tazke sa rozhodnut...a ci povinne alebo nepovinne to je teda celospolocenska otazka...

veronikapp
8. jan 2010

alca vsetko chce cas, netrap sa 😉 o ockovani som zacala rozmyslat, len ked som raz tak z nudi zabludila do tej temy... Tiez som to brala tak, ze co... no ockovanie.

veronikapp
8. jan 2010

klara nejaka chyba tam je... aha, uz vidim

spevacka
8. jan 2010

klara 🙂
alca85, upozorňujem, že keď to začneš študovať-tú očkovaciu problematiku- pripravsa na bezsenné noci, budeš dumať, či áno, či nie. a ak áno, čo ak budú nejaké následky... a nikdy nebudeš mať pokoj. Je to horšie, ako hry na facebooku 😲 a ak máš záujem , tu na koňovi je téma o očkovaní, ale veeeeľa stránok má...

veronikapp
8. jan 2010

veru vela. Ja som to zacala studovat, ale zatial som len na nejakej 23 strane 😝

alca85
8. jan 2010

no ja už mám z toho teraz takú veľkú hlavu, že asi ani nezaspím......inak ten Prevenar to je to na čom sme boli aj mi včera? 😨 ,2 injekcie do stehienok.....napíšte mi o tom viac, že prečo nie, tie ktoré to máte už naštudované, lebo kým si to niekde prečítam, tak už ozaj nebudem ničomu chápať....

spevacka
8. jan 2010

...a ideme už spať, dobrú noc a zajtra neviem, kedy sem zablúdim, lebo som až do 15.00 sama 😒 s deťmi.

alca85
8. jan 2010

no hej prevenar, pozerala som do očkovacieho preukazu.....ešte idem vygoogliž čo je infanria hela aj také niečo tu je