icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
8. jan 2010

alca, to musis sama vsetko zvazit, to sa neda len tak dvoma vetami vsetko vysvetlit a hned sa rozhodnut. Je toho ozaj vela 😒

klara_klara
autor
8. jan 2010

baby inak vy ste davali hexu aj prevenar spolu...lebo ja nie...chcela som oddelene a tak aj mame...
inak pravda pravduca...bezsenne noci 😒

alca85
8. jan 2010

raz som si zobrala z čakárne nejakú brožúru o očkovaní, pôjdem do nej nakuknúť keď budem doma.....

veronikapp
8. jan 2010

alca infanrix hexa je ockovanie proti 6-tim chorobam- tetanus, hepatitida B /dalsia hovadina/, hemophilus influanze tip B, diphteria-zaskrt, polio-obrna a cierny kasel.

alca85
8. jan 2010

aha ja tĺk to je infanrix hexa......

alca85
8. jan 2010

bože som to ja blbá

veronikapp
8. jan 2010

klara keby som vedela to co teraz, tiez to rozdelim /a posuniem/

alca85
8. jan 2010

idem sa nachvíľu prepadnúť pod zem..... 😔

klara_klara
autor
8. jan 2010

beronika veru ta hepatitida je riadne od veci...preco to tam dali...ale zasa co ja viem, mna napadlo len to ze deticky si vela pchaju ruky do pusiny a maminy ich vela pusinkuju a aj ini ich tutulkaju a ktovie co prenasaju...a ked aj slinami sa da taksom si to ja odvodila...

veronikapp
8. jan 2010

alca nie si blba- to je tym, ze nikto ta neinformuje- lekar picha bez toho, aby povedal aspon bu, a ty veris, ze je to len dobre- o tom to je /ta povinnost/

klara_klara
autor
8. jan 2010

veronika prepac za beroniku 😀

klara_klara
autor
8. jan 2010
veronikapp
8. jan 2010

klara- hep. B sa prenasa krvou /napr. ja ako zdravotnik som povinne zaockovana/, pohlavnym stykom, pouzitymi striekackami u narkomanov... To co opisujes ty, je hep. A

kamilecka
8. jan 2010

Ja som nasla na nete dost popisane o vakcinach aj tych povinnych a tam je pisane ze vsetky ockovacie latky by mali byt na zaklade dobrovolnosti a nie na povinnost. A v tom clanku je hned prva hrubo oznacena veta ze

Päť vakcín naraz (DTaP IPV Hib) – prvé rany vášmu dieťaťu.

Je tam pisane ako sa vakciny vyrabaju,ako sa vyrabali za davnych cias,co vsetko obsahuju ...no proste nic pekne.

Voskovka,ja mam pozicany stepper od svagriny a je to celkom dobra makacka,je to ten co ide do stran.

klara_klara
autor
8. jan 2010

jaj fakt tak som si to cele zle odvodila 😝

klara_klara
autor
8. jan 2010

a ako si ty veronika vysvetlujes ze to tam je?

veronikapp
8. jan 2010

ale teraz sa v ockovani pisalo o tom, ze babatka vraj lepsie toto ockovanie znasaju /hep. B/, u pubertakov to ma vraj horsie neziaduce ucinky.

veronikapp
8. jan 2010

aj tak to je zbytocne

klara_klara
autor
8. jan 2010

no mne pripada nechutne pichnut dietatu 11 chorob do dvoch rokov. Ale aku inu ochranu mame? My napriklad vela cestujeme...svet je otvoreny...nielen ludom ale aj chorobam ☹

klara_klara
autor
8. jan 2010

jasne ze chceme byt vsetci zdraví...a neuyivat lieky ktore maju tiez velke neziaduce ucinky...nuz je to vsetko na velke uvahy ☹

veronikapp
8. jan 2010

to je pravda. Mne cele ockovanie pripada ako zacarovany kruh- uz ked sa raz zacalo, neda sa len tak prestat.

klara_klara
autor
8. jan 2010

ale niekde som citala ze tretia booster davka by uz vobec nemusela byt...neviem preco sa dava?

klara_klara
autor
8. jan 2010

inak veronika neviem ci si pozerala aj to video tej nemky...proti ockovaniu...nemas pocit ze tuto problematiku velmi znehodnocuju ludia z oblasti homeopatie?

veronikapp
8. jan 2010

lebo je to v ockovacom kalendari- preco by sa lekar jednak unuval vysetrit protilatky, ci je vobec tretia davka potrebna, jednak je to drahe vysetrenie- preto to daju vsetkym a je to. Pred tretou hexou budem tiez trvat zisteni, ci je vobec nutna.

klara_klara
autor
8. jan 2010

nemyslim si ako mnoho ludi aj v teme odmietnutie pise ze vitamin C vo vysokych davkach ich ochrani proti vsetkemu aje to zasa to proti comu bojuju...ved bojuju proti obohacovaniu sa farmaceutickych firiem na liekoch a vakcinach a oni taktiez neponukaju vitamin C a homeopatika zadarmo

klara_klara
autor
8. jan 2010

no prave aj ja chcem dat urobit vysetrenie na protilatky 😉

klara_klara
autor
8. jan 2010

myslim ze v mnohom sme tuto problematiku prestudovali podobne...ty mas vyhodu ze si zdravotnik... 😉

veronikapp
8. jan 2010

klara pozerala som to, ale priznam sa, ze len zaciatok- tak ako to opisala v teme jedna baba- rozpravanie stylom- vyvolat senzaciu- ja som to zrusila, ked tri razy po sebe zopakovala, ze ani ona nie je lekarka, rovnako ako nebol Pasteur? Ci kto to. Dufam ze som netrepla ine meno... Nie som si teraz ista 😒

klara_klara
autor
8. jan 2010

Hej Pasteur...priadka morusova...ockovanie proti besnote...objav ochrany 😉

veronikapp
8. jan 2010

s tym vitaminom c mas pravdu. A je viac ako iste, ze AK by sa zrusilo ockovanie a AK by sa zacalo liecit tymto vitaminom, jeho cena by niekolkonasobne vzrastla- aspon tak, aby sa to vyrovnalo cene ockovania.