icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
8. jan 2010

klara myslim ze nudime ostatne 😀 idem spat, boli ma z tejto temy hlava... 😝 cau

klara_klara
autor
8. jan 2010

no prave, nepaci sa mi ze si tam ludia objednavaju cistu kyselinu askorbovu a chcu tym liecit vsetko...ja viem ze ludia ak sa boja chorob kupia hocico co im niekto nahovori ze ich vylieci a za akukolvek cenu...citala som aj tu publikaciu o vitamine C a liecbe skorbutu u namornikov a teda ako zabudnuty poklad...

klara_klara
autor
8. jan 2010

aj ja koncim, ja som sa s tym uz dost natrapila ☹
ked prideme nabudauce najdeme si optimistickejsiu temu...dobru noc veronika...ale som aspon rada ze sa niekto o tom vie bavit aj bez zbytocnych emocii a s chladnou hlavou 😉

zuzkaku
9. jan 2010

ahojte... 🙂 teda klara, veronika, ste sa tu včera akosi rozpísali 🙂

voskovka
9. jan 2010

ahojte...my sme spali zase desne...ja už neviem...nech mu tie zuby vylezu..ak su to ony...lebo dadulovi vyliezol až ked 8,5m mal..
a slintal nervačil od 4m.

zuzkaku
9. jan 2010

voskovka...môjmu staršiemu vyrástol prvý zúbok keď mal 12 mesiacov 😕 😕 😕 a teraz má už 7 rokov (o 3 dni) a všetky zúbky ešte mliečne, ani 1 sa mu nekýva

voskovka
9. jan 2010

ja som rada že tak neskoro vyšli...ale s tymto druhym to už na prašky..tak radšej nech vylezu

spevacka
9. jan 2010

jej téma zuby 😀 Matúšovi vyliezli ke´d mal 9 mes. a ani sme o tom nevedeli, suseda si všimla 😒 on bol mrzutý a umrnčaný stále, takže sme to už ani neriešili. A ozaj, Hanka včera zaspala s ocinkom bez plaču 🙂 síce až o 23.00, ale aspoň vidíme, že aj ocinko dokáže uspať a tak to sem-tam zneužijeme 😉

zuzkaku
9. jan 2010

spevacka...treba...nech si aj tatinovia užijú 😉 a ako v noci? Ja nechcem nič hovoriť, aby náhodou... 😕 😕 😕 , ale náš bol hore len 3x 😕 😕 😕 no ja to už ale poznám...to sa nám stáva tak raz za mesiac

zuzkaku
9. jan 2010

dnes na obed: ryžový nákyp... 😀 dajte dobré rady ako ho pripravujete...nejaké grifty, prosím

babullka1
9. jan 2010

tak ja sa tu dnes zase nezdrzim...zas mame ohlasenu navstevui 🙂 ale prajem pekny den 😵

voskovka
9. jan 2010

babulka-ty máš viac navštev ako ja za cely rok.... 😀 😀 😀

babullka1
9. jan 2010

ja za to nemozem 😝 a zajtra ideme na krstiny mojej sestre -nevlastnej...takze zas ziadny odpocinok 😝 no aspon sa nenudim......ja som zvykla kazdy den je u mna aj tak moja segra lebo chodi s mojho manzela bratom-mojim svagrom... a on by va v druhej polke rodinneho domu 🙂

spevacka
9. jan 2010

zuzkaku, ryž. nákyp som ešte nerobila, tak sa rada poučím. Nám ešte ostalo kura odvčera, tak nevarím 😀
babulka, aký spoločenský typ, skoro ako ja. Tiež mám rada, keď sa stretnem s kamarátkami/tmi. Dnes má k nám prísť kamarátka, čo sa vydala do Chorvátska, býva 50 metrov od mora 😀 , takže už viem, kde strávim prázdniny ďalších 10 rokov 😀 . A má rooozkošného syna, Niko sa volá a je taký milený 😅 , bude mať 3 rôčky.

voskovka
9. jan 2010

ahojte...už som slamena vdova...mm odišiel ta hed... 😀
ozaj kamilečka-gratulacia k vymesačnikom... 😵

zuzkaku
9. jan 2010

obed sa vydaril 🙂 😉 chutilo všetkým....som rada...čo robíte, že tu nieste??

emanka
9. jan 2010

Ahojte....voskovka, ešte niekde odprac deti a máš super víkend pred sebou 😀
Inak, ja už keď som unavená a stále sa hádame, tak odídem na 2-3 dni rodičom, tam si super oddýchnem, oni chodia s malou von na striedačku a aj vnútri sa jej venujú, takže paráda 😀
Zuzi, vidím, že ty si tiež výborná kuchárka 😀

My máme dnes cestoviny 😉
Naša Leuša po dlhom čase opäť prespala celú noc, no ale zas zaspala až pred polnocou a zobudila sa o 9.00....ja som ešte do jedenástej driemala a ona sa hrala v postieľke, teraz opäť spí, takže pôjdem obedovať....doteraz som sa dr..la so satelitom, nič nám nejde, len TA3 a TV Očko, no ale aspoň to očko ide, to je Lejkin obľúbený program 😀

zuzkaku
9. jan 2010

emanka...to je blbé 😝 čo budete kukať? Aspoň, že to očko ostalo...Lei daj ovládač a ty s Maťom šup na kávičku ... 😉

emanka
9. jan 2010

no neviem, čo budeme kukať...asi len na leušku ako tancuje pri očku 😀 no a ten ovládač by si lea otrieskala o hlavu a o zábavu by sme mali postarané 😲 aj som skúšala volať do sky-link, no ale je sobota, takže nič...no neva, aspoň budeme upratovať...tvoje detúrence čo robia? A Vlado?

zuzkaku
9. jan 2010

Vlado išiel do práce Tomáš k naším Šimon leží na zemi a čosi rozpráva a ja...PC 😉

emanka
9. jan 2010

juj, Zuzi, to si aj Šimonka mala dať vašim!!!

emanka
9. jan 2010

musím končiť, Zuzi, čo mi je nesmierne ľúto, idem rýchlo obedovať a upratovať ☹

zuzkaku
9. jan 2010

ok 🙂

spevacka
9. jan 2010

baby, písala som petotovi, lebo že po očkvaní je dobré podávať vit.C bábätkám aspoň po dobu troch týždňov.40mg na kilogram aspoň. Vedeli ste to?

zuzkaku
9. jan 2010

spevacka...práve teraz som pozerala na tú tému...len nestíham všetko čítať, malý je nespokojný....no stručne...spadla mi sánka, čo sa to tam píše je všetko pravdaaa??? To akože o akom zabrzdení vývoja píšu, je to naozaj tak?

veronikapp
9. jan 2010

spevacka aj pred ockovanim, plus probiotika 🙂

zuzkaku
9. jan 2010

veronika ty si "odložila" nejaké očkovania malej? konkrétne o ktoré očkovanie ide? ( ktoré je to rizikové?)

veronikapp
9. jan 2010

zuzkaku rizikove su vsetky, niektore aj zbytocne... Neodlozila som ziadne, kedze to co viem, viem asi len mesiac ☹ Z toho co mame za sebou, by som urcite zrusila BCG vakcinu, 4. den po narodeni, fuj 😝

zuzkaku
9. jan 2010

veronika...na to som sa tu už chcela pýtať...ako dlho mali vaše deti po tom očkovaní tú hnisavú bodku na pleci?
Môj to má ešte stále červené a trošku aj s hnisom

veronikapp
9. jan 2010

zuzkaku- ak ma este stale taku reakciu, vsetky dalsie ockovania by sa mali posunut na neskor, kym to nebude celkom zahojene. Inak aj Miska to mala- na dvakrat rezane a cistene. Laura namala ziadnu/viditelnu/ reakciu.