Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
veronika, v pohode...ja viem, že máme túto tému aj na radosti aj na starosti...ale o očkovaní je tu tém dosť...ale zas až tak mi to nevadí, ja by som sa dala opäť do normálu a poprípade vás nečítala 😀 ale zas poradiť sa môžte...
alca, to ako sa napodobňuje rybka???
😀 😀 😀 alca, super, šikovná 🙂
naša už tú nervačí, že sa jej nevenujem...dnes už ju nechcem dať spať, aby sa vrátila s nočným spánkom do normálu, ale neviem, ako to vydrží...ešte je aj také blbé počasie, ani mne sa nič nechce, asi len spať 😝 no ale chystáme sa preč, takže v aute určite zalomí 😠
Veronika, tiež super!!! Naša už sa smeje nahlas asi 2 týždne, ale najskôr skúšala rôzne druhy smiechu 😀 Tak sme sa vtedy na nej nasmiali...niečo jej prišlo smiešne, zasmiala sa a o chvíľu sa zas inak zasmiala a potom ešte inak, no a teraz už sa rehoce spontánne, tak zvonivo, krásne 🙂
veronika 1x? tak to potom gratulujem........je to strašne zlatunké.... 🙂
moja malinká zatiaľ spinká, ale asi nie dlho...včera večer to bolo hroznééé, vôbec nechcela zaspať a len plakala a nervačila.....potom som si ju zobrala na ruky a keď som ju položila, tak sa začala usmievať na svoju lampu....no potvora....hádam dnes to už bude lepšie, keď spíme doma.... 🙂
alca, našej je tiež hocičo smiešne, najnovšie sa rehoce na garnýžu (bože, aké je tam i?)
no už je hore....ideme papať....
veronika si mi neodpovedala, i jej stačí podávať vitamín C cez moje mlieko.....a inak aká forma je pre takéto malé bábätká?....
Laura nastastie dobre spi 🙂 ukladam ju okolo 19.30 a spi tak do 4.00, naje sa a spi este do 7-8.00 😀 . Ale zato cez den mi to vynahradi- nosenie na rukach je uplna normalka, sama sa nevyhraje musim byt vzdy pri nej. Aj teraz tu pri mne sedi na gauci a hraje sa s autickom a ja jej musim spievat aj ked tu pisem, lebo ked si ju dlhsie nevsimam je zle 😒 .
Hovoria mi vacsinou Veronika teraz, ked som bola mladsia tak Nika...
alca- hej, maslim, ze aj cez mlieko ide, ako vsetko ostatne 😉 inak pre babatka ja vhodny napriklad Cebion 😉
myslíte, že keď mi malá nechcela vypiť UM, tak jej stačilo len moje alebo len vymýšľa.....? 😔
Juj, alca, tak to ti neporadim 😒 to ja netusim. Ale ostatne baby ti urcite poradia, ked dojdu 😉
veronika táááááááááák ti závidím (ale zároveň ti to aj prajem), že tvoja malinká chodí tak skoro spať a vydrží tak dĺĺĺĺho 😵
sevaste ženy 😀
my sme teraz prišli, krpec si zdriemol v aute 20 min a teraz už tu vystrája, kričí a rehoce...no ale neviem čomu, keď ja kukám do PC, veď ona si vystačí 😀
Ak by vás to zaujímalo, tak na večeru sme mali pizzu...nie, že by som ju ja robila, kúpili sme 😝
No a Martinko už napúšťa vaňu, ideme kúpať Leušu a dúfam, že potom pôjde spať, lebo ak zas bude hore do polnoci, tak ju vyhodím z domu 😠
uuuuž som tu...bola som robiť dojčiacu matku svojmu mladšiemu... 😉 on sa už pobral na nočný spánok

zmena.....
moja mama pred malou napodobňovala rybku a malá to teraz stále robí..... 🙂