Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
veronika, v pohode...ja viem, že máme túto tému aj na radosti aj na starosti...ale o očkovaní je tu tém dosť...ale zas až tak mi to nevadí, ja by som sa dala opäť do normálu a poprípade vás nečítala 😀 ale zas poradiť sa môžte...
alca, to ako sa napodobňuje rybka???
otvára a zatvára ústa a pri tom tak puká perami....
Laura sa dnes zacala nahlas smiat! Taka som rada 🙂
😀 😀 😀 alca, super, šikovná 🙂
naša už tú nervačí, že sa jej nevenujem...dnes už ju nechcem dať spať, aby sa vrátila s nočným spánkom do normálu, ale neviem, ako to vydrží...ešte je aj také blbé počasie, ani mne sa nič nechce, asi len spať 😝 no ale chystáme sa preč, takže v aute určite zalomí 😠
Veronika, tiež super!!! Naša už sa smeje nahlas asi 2 týždne, ale najskôr skúšala rôzne druhy smiechu 😀 Tak sme sa vtedy na nej nasmiali...niečo jej prišlo smiešne, zasmiala sa a o chvíľu sa zas inak zasmiala a potom ešte inak, no a teraz už sa rehoce spontánne, tak zvonivo, krásne 🙂
veronika 1x? tak to potom gratulujem........je to strašne zlatunké.... 🙂
moja malinká zatiaľ spinká, ale asi nie dlho...včera večer to bolo hroznééé, vôbec nechcela zaspať a len plakala a nervačila.....potom som si ju zobrala na ruky a keď som ju položila, tak sa začala usmievať na svoju lampu....no potvora....hádam dnes to už bude lepšie, keď spíme doma.... 🙂
Veronika, ako ti hovoria známi? Normálne, Veronika?
alca, našej je tiež hocičo smiešne, najnovšie sa rehoce na garnýžu (bože, aké je tam i?)
no už je hore....ideme papať....
veronika si mi neodpovedala, i jej stačí podávať vitamín C cez moje mlieko.....a inak aká forma je pre takéto malé bábätká?....
končím, ahojte 🙂 🙂 🙂
Laura nastastie dobre spi 🙂 ukladam ju okolo 19.30 a spi tak do 4.00, naje sa a spi este do 7-8.00 😀 . Ale zato cez den mi to vynahradi- nosenie na rukach je uplna normalka, sama sa nevyhraje musim byt vzdy pri nej. Aj teraz tu pri mne sedi na gauci a hraje sa s autickom a ja jej musim spievat aj ked tu pisem, lebo ked si ju dlhsie nevsimam je zle 😒 .
Hovoria mi vacsinou Veronika teraz, ked som bola mladsia tak Nika...
alca- hej, maslim, ze aj cez mlieko ide, ako vsetko ostatne 😉 inak pre babatka ja vhodny napriklad Cebion 😉
myslim nie maslim 😀
no môžeš aj masliť..... 😀
myslíte, že keď mi malá nechcela vypiť UM, tak jej stačilo len moje alebo len vymýšľa.....? 😔
Juj, alca, tak to ti neporadim 😒 to ja netusim. Ale ostatne baby ti urcite poradia, ked dojdu 😉
veronika táááááááááák ti závidím (ale zároveň ti to aj prajem), že tvoja malinká chodí tak skoro spať a vydrží tak dĺĺĺĺho 😵
baby dondzite......
kdze ste...... 😀
tu... 😀
a teraz? ste tu??
jo....
jo, jo, jojo..........to je debata....idem zuzku stiahnuť z FB... 🙂
😀 😀
sevaste ženy 😀
my sme teraz prišli, krpec si zdriemol v aute 20 min a teraz už tu vystrája, kričí a rehoce...no ale neviem čomu, keď ja kukám do PC, veď ona si vystačí 😀
Ak by vás to zaujímalo, tak na večeru sme mali pizzu...nie, že by som ju ja robila, kúpili sme 😝
No a Martinko už napúšťa vaňu, ideme kúpať Leušu a dúfam, že potom pôjde spať, lebo ak zas bude hore do polnoci, tak ju vyhodím z domu 😠
Lucka a ty si odkiaľ?
mysliš mna?
no, okrem teba a mňa je tu ešte nejaká iná Lucia? 😀
uuuuž som tu...bola som robiť dojčiacu matku svojmu mladšiemu... 😉 on sa už pobral na nočný spánok
no emanka nebuď taká krutá.... 😠
my sme mali hranolky so syrom...... 😉

zmena.....
moja mama pred malou napodobňovala rybku a malá to teraz stále robí..... 🙂