Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
emanka....teraz ty si tu za krkavčiu macochu... 😠 nonono....to sa nerobí...
veru, nerobí, ale už mi lezie na nervy...vždy o ôsmej už chodila spávať a teraz o polnoci...končím...prídem za 30min
a sme tu teraz samé... ☹
zuzka tak sme tu zostali tuším len my a možno voskovka, ale ta sa tuším niekam schovala? Vidíš ju? ja nie..... 😅
z čadce som...
šmírujem..... 😀
a ja z Kapušian...
voskovka...deti už spia?
ha už viem...striebra sa jej zachcelo....
akurat sa hrame s malym s tymi kockami od fisher price...sranda 😀
ja z jamy hnojovej 😝
no baby ja neviem o čom vy dve kecáte,,,,som mimo... 😝
alca-jednoznačne...ale nemám rada takych nafukancov...
alca... 😀 😀 😀 😀 😀 a ja, že ty si sa pod zem prepadla...
no kde ste?
no moja spí teraz, tak sa môžem tešiť, že potom tak skoro spať nepôjde(me)...
my sme tu s mm riešili jeho nespánok.....chudák už 3 dni nemôže spať a nevie prečo.....
voskovka...tak v tej téme o striebre som dnes aj ja bola...a mala som z niektorých tam blbý pocit, nechápem čo si to tam idú dokazovať...aj som chcela nejaký komentár tam hodiť, ale tak ma napadlo, že radšej nechám tak... 😎
alca...nechýba mu niečo? 😀 😀 😀
zuzka....ved hodiť do googlu viem aj ja. 😝 ..a nemusim byť frajer... 😀
ten môj potom vždy dobre zaspí....a môžu aj pečené kačky z neba padať 🤐
a čo tá téma o striebre sa zmenila na niečo iné? veď tam rozoberali striebro ako nejaké vitamíny či čo to......ale späť k nám....zuzi no tak to je dosť možné....
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
voskovka...tak, tak...kašlime na nich...som rada, že aspoň tu sme sa stretli taká normálna partia mamičiek, čo sú za každú srandu a aj poradiť si navzájom vedia.... 🙂
alca-tvoja mala bude mať zajtra vymesačnik-5m a moj poklad bude mať 6m...xi xi...otvorime šampaňo???? 😀
aháááááááááááááááá, tak už viem čo je to ten výmesačník........aháááááááááááá......
nechcela som sa včera pýtať....už som raz za blbú bola....ahááááááááááááááá 😀
😀 sranda....
a to kto vymyslel taký názov......
jasnéééé šampáňo, že váhaš........ 😅
alca...nevadííííííí, aj ja som na tom podobne ako ty...na niektoré témy sa vôbec nechytám....(nikomu nepovedz.....ale čo je to TO MMR pri tom očkovaní???....ticho.....len medzi nami, hej? )
chudátko moje malinké má takú vyhádzanú prdelku a doteraz ju mala vždy takúúúú krááásnu.....to bude z tých škaredých hnačiek asi.....veď sa o jej prdelku ták krásne starám....

Zuzanka Hraškovie, ahoj 🙂