icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

spevacka
9. jan 2010

moje deti mali asi veľké hlavy, po mne 😉

klara_klara
autor
9. jan 2010

babky ja nestiham zajtra pokecame...dobru noc 😉 😉 😉

emanka
9. jan 2010

aj so mnou, čo bola jedna v pôrodnici, bez nástrihu...a hneď po pôrode bola fit, tak som jej závidela 😲
Inak, Veronika, nevieme, kto a čo je Petot, môže sa pekne vyjadrovať a odborne písať...ale odkiaľ to má? ja ho nespochybňujem...ale netreba všetkému veriť, treba si aj overiť 😕

emanka
9. jan 2010

dobrú noc, klára 🙂
Veronika, zas ste ma nabalamutili a zas sa vrtam v očkovaní...a zas hrča v hrdle a stiahnutý žalúdok...no ja neviem, čo urobím, nie som proti očkovaniu, ale na druhej strane mám strach 😒
Speváčka a to v akej súvislosti sa ťa Matúško pýtal?

emanka
9. jan 2010

Opäť niktoooo???

voskovka
10. jan 2010

dobre ranečkoo..čo spime???? 😀
gratulko alci a maličkej-ku 5mesiačikom...a skromne aj nam k pol ročku... 😀

alca85
10. jan 2010

voskovka gratulujéééém, teda aj nám......som zvedavá či dnes niečo vymyslí, bo na 4. mesiac sa otočila na bruško...tak dnes by sa mohla z bruška na chrbátik 😀
inak brééé ránko a pekný deň (aj keď to tak nevyzerá)

zuzkaku
10. jan 2010

ahojte 🙂 voskovka a alca...tak blahoželám 😉 akú ste mali noc? My stará klasika... 😖

alca85
10. jan 2010

no nám sa to nejak zhoršuje....

alca85
10. jan 2010

ja ju prerazím.....vôbec nechce jesť, stále robí somariny 😒

spevacka
10. jan 2010

ahojte, všetko naj...malým oslávencom 😀
alca, aj my noc ako obvykle, včera nefungoval ani ocinko ☹
doteraz sme skladali stromček, vstávali sme až po 10.00 všetci a ešte som sa musela ísť pritúliť k Maťkovi do postieľky a robiť mu vŕŕŕ ako hrdličky, to on miluje 😀 on je akože holub a chodí po potravu a nosí ju do hniezda (do postele). Hanka býva ráno v pohode, prehrá sa chvíľu sama tak nie je problém 😉

spevacka
10. jan 2010

baby, ja už rozmýšľa o letenej dovolenke, pri tomto počasí si urobme trocha leto, kde sa chystáte vy? máte nejaké obľúbené miesta? Mne je osudné Chorvátsko, ja som si to tak zamilovala, že sa mi vôbec inde ani nežiada ísť, hoci som bola aj v Grécku, tiež dobré, ale ku Chorvátsku som niormálne citovo pripútaná. Žeby minulé životy? 😉

zuzkaku
10. jan 2010

no spevacka, nie si sama....aj ja sa už obzerám po dovolenkách...chceme ísť aj s amlým ale letecky, takže vykukujem, čo je lepšie a hlavne aj peňažne... 😉 My by sme asi to Bulharsko, ale nieje to ešte isté

emanka
10. jan 2010

ahojte 🙂
Tak my sme mali dobrú noc, malá zaspala o 21,30 a zobudila sa až o ôsmej 🙂 No a ja som do jedenástej driemala a malá sa hrala v postieľke a tuším aj ona si ešte zdriemla, no ale nie som si istá 😉

Že dovolenka? Tak ja neviem, či niekam pôjdeme, hlavne kvôli nášmu obchodu, lebo v lete je sezóna a veľa bicyklov sa predáva, síce máme aj brigádnika, ale to je také nemehlo...tak možno v septembri 🙂

emanka
10. jan 2010

jeej, zabudla som, alca, vy už máte 5 mesiacov!!! Blahoželám!!!!!
Voskovka, vy už máte 6 mesiacov, blahoželááám!!!

emanka
10. jan 2010

Ozaj, speváčka-Jarka, už dávno ti chcem povedať, že Hanka je veľmi pekné meno 🙂

Zuzi, Tomáško už je doma? Alebo spal u vašich? A ako zareagoval Vlado, keď zistil, že si mu zrušila hokej??? 😀

alca85
10. jan 2010

ahojte ja len na chvíľu, bo ideme preč....
tak oddnes patrím oficiálne do tejto témy..... 😎
my a dovolenka....no to je na zamyslenie.....žiadna asi nebude, nakoľko sa chystáme vybavovať úver....ale rada by som išla iba sem do Nitry do Poľného Kesova, neviem či to niekomu niečo hovorí....ale mne sa tam celkom páči, chodili sme tam za slobodna. Nakoľko to ani nie je ďaleko, tak by malej nerobilo problém ani cestovanie. Alebo potom do Podhájskej, ale tam to býva strašne plné...... 🙂

alca85
10. jan 2010

a ďakujeme za blahoželania 😀

zuzkaku
10. jan 2010

emanka....Tomáš spal už doma, zajtra škola, tak nech sa pripraví....ozaj ešte som chcela resgovať na to ako si písala o svojej kamarátke a zbabranom pôrode 😢 😢 😢 strašnééééé, celé tehu sa o seba staráš, dávaš pozor, aby sa náhodou niečo nestalo a ono sa stane....nepodala na prešetrenie....ja by som to tak určite nenechala....takéto príbehy ma vždy chytajú za srdce... 😢 😢 😢

baby a nebolo by odveci....ja len tak....keby sme sa viaceré dohodli spolu na nejakej dovolenke 😉 (to ma len tak napadlo...)

alca85
10. jan 2010

niekde kde je vodičkac 🙂

zuzkaku
10. jan 2010

a Vlado??? radšej nepíšem ako zareagoval....ale už sa s tým zmieril, on ich má tiež rád, myslím, že sa už aj teší ako s nimi pokecáme.... 😉 😉 😉 nakoniec všetko ok

zuzkaku
10. jan 2010

alca...čoooo?

alca85
10. jan 2010

som chcela napísať, že niekde kde je voda.....tá spoločná dovolenka 🙂

zuzkaku
10. jan 2010

no,no...tak som to myslela....voda a teplúčko...mmmmmmmm to by bolo...

alca85
10. jan 2010

hmmmm išla by som, nakoľko som cez leto nikde nebola....

emanka
10. jan 2010

zuzi, nepodala, kašle už na to....inak, ten dr. sám potom priznal, že mal urobiť cisársky 😠
no a spoločná dovolenka by bola super, ale asi by to muselo byť bez chlapov, pochybujem, že môj by išiel s niekým, koho nepozná....no a ešte máme aj psov, tak neviem, či vôbec nejaká bude

alca85
10. jan 2010

asi by bolo aj ťažké zosynchronizovať dovolenky mužov.....predsa len my môžme ísť hocikedy 🙂

emanka
10. jan 2010

no to je pravda, ale zas aj ten môj by mohol hocikedy, ale zas by nezarobil veľké looove, keby zatvoril obchod 😀

jedine, žeby sme sa my, baby s deťmi(alebo aj bez nich 😀 ) dohodli na nejakom spoločnom víkende...no ale neviem si predstaviť ten hotel, či chatu...urevané decká, ukričané ženské....no asi by nám dali zákaz vstupu 😀

aj vám blbnú smailíci??? stále mi tam píše nejaké hieroglify

alca85
10. jan 2010

no keď dám smajla tak ma to hodí na prvú strane a vôbec to neodošle

emanka
10. jan 2010

ja keď dám smajla, tak mi medzi napísaný text napíše rôzne znaky, už mi to lezie na nervy, potom to musím vymazávať 😠
a kde zas zmizla Zuzana?
U nás stále prší, po snehu ani stopa...