icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

voskovka
10. jan 2010

ahojte,,dakujeme za gratulko...adamko posiela pusinky....
ja by som chcela tiež niečo vymyslieť...my sme boli pred 2rokmi ked mal davidko 8m v Omiši v Chorvatsku a bolo bohovo...
min.rok sme vyhrali dovču do turecka all inclusive na 2zyždne a bolo prd lebo maly sa narodil.. 😀
tento rok by som chcela poriešiť Taliansko alebo Egypt...uvidime ako budu kšefty-od toho zavisi dovolenka a ine veci...a samozrejme od našho tatika..kolko preda a zarobi... 😀 😀 😀

voskovka
10. jan 2010

kde ste???????????? 😕 😉

alca85
10. jan 2010

tu som.....opakovala som si pády...

voskovka
10. jan 2010

😀 😀 😀

alca85
10. jan 2010

pozerám, že aj ty tam úraduješ... 🙂

spevacka
10. jan 2010

emanka, díky za kompliment (to meno)
alca a voskovka majú gramatickú poradňu 😀 hihi, ja som milovala slovenčinu, ale predbehli ste ma, boli sme s malou vonku a ešte spí v chodbe v kočíku. MM zatiaľ popresúval nábytok v obývačko-kuchyni, takže teraz je tu väčší bordel ako predtým 😀 😀 😀 O 19.00 idem na hodinku vonka s kamarátkami. MM ma poslal

spevacka
10. jan 2010

alca, chlapcov, dievčat je naozaj genitív 🙂

emanka
10. jan 2010

ahojte, my sme teraz prišli z vonku, už sme aj večerali, takže chvíľka oddychu 🙂
speváčka, tebe je hej, že ideš von - a nie, že sa opiješ !!!

alca85
10. jan 2010

jaj spevacka, keby som tak mala s kým vypadnúť von a komu nechať malú....mm by mi asi za chvíľu volal, že nevie čo má s ňou robiť.... 😢
spevacka hmm? 😨

alca85
10. jan 2010

spevacka ja som slovinu nenávidela, ale až potom keď som išla do 8.triedy na inú školu....gule len tak lietali...... 😕

emanka
10. jan 2010

to tu akože nikto nie je??? No ja že na chvíľku nakuknem, čo je nového a tu nič ☹ 😠

emanka
10. jan 2010

halooo, tu Trenčianska Teplá!!!!

alca85
10. jan 2010

dnes to tu nejak chátra........ 😖

emanka
10. jan 2010

chátra, chátra....ešte aj kôň blbne, už mi lezie na nervy ☹

alca85
10. jan 2010

dnes mám pocit že to nie je len na MK, ale že celý internet je nejaký spomalený 😒

kamilecka
10. jan 2010

Alca a Voskovka, vasim detickam krasne vymesacniky 🙂

alca85
10. jan 2010

ďakujeme kamilecka.....
tuším detičky postupne zaspávajú......

alca85
10. jan 2010

mm mi vynadal, lebo som sem napísala, že sa nevedel postarať o malú.....no tak to budem musieť niekedy vyskúšať.....ale to by som musela ísť iba do najbližšieho šenku, keby ma náhodou zháňal... 😝

emanka
10. jan 2010

naša lea sa už vrátila k normálu, spí od pol deviatej, ale aj mne celý internet nejak blbne...no ale kôň najviac...

alca85
10. jan 2010

veronikáááááá už daj pokoj tomu očkovaniu.... 😉

emanka
10. jan 2010

to aj mne vždy nadáva, ak niečo také napíšem...veru, vyskúšaj, ja už sa bojím skúšať, teda doma by sa vedel postarať, lenže keď idem kaderníčke, tak ide aj s malou k mame, takže ona sa jej venuje a raz ju zobral autom do obchodu a samozrejme nepripásal sedačku, no a druhý raz sedačka bola pripásaná, zato malú len položil do autosedačky a nepripútal, skoro ma šľak trafil...potom ho ako môžem niekam pustiť a byť kľudná???

alca85
10. jan 2010

no tak to je na porazenie.....ja sa tiež dokážem v tomto spolahnúť len sama na seba....

emanka
10. jan 2010

alca, ako sa robí, keď sem chcem dať link? Teda nechcem sem dať, len sa to chcem naučiť...vysvetľuj 🙂

emanka
10. jan 2010

kami, čo už papáte?

alca85
10. jan 2010

skopíruješ to zhora a vložíš sem

veronikapp
10. jan 2010

alca este dlho nedaaaam ☹ bo ma to stve...
blahozelam k vymesacnikom 🙂

alca85
10. jan 2010

ja a malá dnes táboríme v obývačke, tak môžem písať aj do rána, teda ak tu nezaspím..... 😀

alca85
10. jan 2010

jéé no vitaj.....

emanka
10. jan 2010

alca dík...a čo vás manželík vyhnal zo spálne?

spevacka
10. jan 2010

ahojte, už som hodinu doma 😀 veď to ja som bola len na 1,5 hod. a veru v najbližšom šenku 😀 len mám šťastie, že ten šenk prerobili na celkom nóbl podnik, ani sa nefajčí, je tam tichučko a neopila som sa, len dve deci bieleho som dala 😉 MM nemá problém sa postarať, len bol akosi nervózny, keď som sa vrátila, asi mu Matúš trucoval, lebo mu dával výchovné rady 😀 , takže bolo trochu dusno, ale sám ma poslal, tak nekup to 😀