Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no vitaj doma, speváčka 🙂
jak ti je dobre, ja by som aj mohla ísť niekam von, Maťo by bol aj rád, lenže nemám s kým, pretože tu nikoho nepoznám...čert mi to bol dlžen sťahovať sa sem 😠 😒 ☹
alca, kto? manžel? a prečo ste v tej obývačke???
no emanka sme na tom rovnako...ani ja nemám s kým.....
alca, teba som sa chcela spytat na to probiotikum Boi Gaia- to si kupila normalne v lekarni? Co to stalo?
klara de si ? Sa tu bavite o dovolenkach, klara- cestovatelka- mozno poradi nejaku destinaciu 😉
ja by som aj mala s kym, len ja som taky domased, tak 3 krat do roka niekam vyrazit mi uplne staci 😕
alca, škoda, že nebývaš tu 😉
veronika, klára síce môže poradiť destináciu, lenže kedy sa tam dostaneme??? Veronika, čo ste robili celý deň? Ani si sem nekukla...
jaj som zabudla.....no mm už nespal nejaké 4 dni....včera to on skúšal v obývačke, ale jemu sa najlepšie spí iba v našej posteli, tak to dnes skúšam ja v obývačke, aby ho malá nebudila....mne je jedno kde spím...včera to už skúšal aj s tabletkami, ale moc nepomohlo....už je bezradný a zajtra ide k lekárovi, nakoľko je celý deň za volantom. V takomto stave by to bolo riskantné.... ☹
emanka akoze kedy? 😒
nooo cely den som upratovala, poobede sme mali navstevu, potom som pozerala film, tak ze este pred spanim nazriem, no a uz aj pisem 😠 zase zalahnem neskoro... 🙂
no to je škoda.....
veronika mm mi to kúpil v lekárni a stálo to presne 9,96E (300,10Sk).
jaaj, minule si síce spomínala, že nespal už 3 dni...chudák...
Veronika, aj ja som posledné 3 roky taký domased, vždy som chodila len s Maťom na nákupy alebo k našim..ale stačilo by mi, že mám ísť s kým kočíkovať, vieš, pokecať aj v reále....tu som len doma strčená, poprípade na dvore...
to akože kedy preto, lebo nie je na to čas...ja mám času habadej 😀 no ale Maťo pracuje 😝
alca dakujem, pojdem kupit 😉
emanka to kocikovanie aj mne chyba- to tiez nemam s kym 😒 pri kvakani by rychlejsie cas zbehol. Dost o nicom prechadzat sa pomedzi panelaky aspon hodinu denne uplne sama, teraz v zime- sa nemozem dockat ked ideme domov 😝
veď práve mňa to ani von nebaví chodiť, keď sa mám prechádzať sama a ešte k tomu po jednej ulici a ešte k tomu sú tu neni chodníky a na autách lietajú ako šialení.....raz ma jeden k....skoro nabral. blbec si to zobral na stred cesty a potom rovno na mňa s kočíkom....skoro som skončila v jarku....triasla som sa ešte pol dňa... 😖
emanka to tak, ked podnikate 😀 ale hadam tyzden v lete si najde, nie? Ja by som chcela ist do Chorvatska aj s detmi, no a mm zas do Egypta, sami 😝
alca a ked das len kocik vonku, ty byvas v dome?
no ja som na tom rovnako...len mám jednu výhodu, že môžem dať malú na dvor, lenže ak je hore, musím byť s ňou a keď zaspí, idem niekedy do vnútra, ale to zas musím stále kontrolovať, mám síce vysielačky, ale v tejto kose blbnú...no a keď sa idem prejsť po dedine, tak len sama a závidím mamičkám, ktoré idú 2...Maťo minule, že veď sa s niekým zoznám ...a to akože mám k nim pristúpiť a že ahojte, ja som tu nová, možem sa s vami prechádzať?
Veronika a nemáte balkón, že by si ju tam šupla?
ja som bola pri mori len raz aj to počas stužkovej... 🙂
ver., to akože manžel chce ísť do Egypta bez detí???
neviem, či si nájde týždeň, lebo vtedy sa najviac predávajú bicykle...no uvidíme
inak, alca, ja som ešte nebola pri mori ☹
sestra mi to raz sľúbila, že keď zmaturujem, no a týždeň pred maturitou povedala, že ona myslela na samé jednotky 😀 to iste 😝
hej bývame v dome....už som ju dlho neskúšala nechať na dvore, lebo ona sa hneď vždy zobudila keď nebol kočík v pohybe....možno by teraz spala, asi zajtra vyskúšam. Niekedy ju oblečiem, pootváram okná a spí aj doma.
emank balkon mame, ale kociar sa musi hybat, inak herecka nespi... uz som to velakrat skusala- bud nezaspala vobec, alebo ked zaspala a ja som cela natesena isla nieco robit, zakratko sa zobudila a uz nechcela spat, ani v postielke... 😠 tak to uz radsej neskusam.
alca ja som bola dvakrat 😉
klára založila novú tému, ale už ju tuším stihli aj zamknúť
hmmm, to máte blbé, že sa musí kočík hýbať...moja zaspí aj keď je v pokoji, len jej to dlhšie trvá 😉
hi veronika tuším sme napísali to isté 🙂
akú??? alca, ty všetko vidíš 😀
ten smajlik tam vyzera tak provokativne... skor som myslela, ze tiez len dvakrat. Klara nam tu asi da, budeme oci ocit 😀
no už vidím-kalanetika
Ver., ozaj ten smajlík vyzerá provokatívne, že haha, ja som bola dvakrát 😀 V pohode...
ty provokatérka 😠
dnes som dala 2 nové foto ako mi malá zaspala po kojení.... 🙂

pomóóóc ma tu obťažuje