Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
kde ste???????????? 😕 😉
tu som.....opakovala som si pády...
😀 😀 😀
pozerám, že aj ty tam úraduješ... 🙂
emanka, díky za kompliment (to meno)
alca a voskovka majú gramatickú poradňu 😀 hihi, ja som milovala slovenčinu, ale predbehli ste ma, boli sme s malou vonku a ešte spí v chodbe v kočíku. MM zatiaľ popresúval nábytok v obývačko-kuchyni, takže teraz je tu väčší bordel ako predtým 😀 😀 😀 O 19.00 idem na hodinku vonka s kamarátkami. MM ma poslal
alca, chlapcov, dievčat je naozaj genitív 🙂
ahojte, my sme teraz prišli z vonku, už sme aj večerali, takže chvíľka oddychu 🙂
speváčka, tebe je hej, že ideš von - a nie, že sa opiješ !!!
jaj spevacka, keby som tak mala s kým vypadnúť von a komu nechať malú....mm by mi asi za chvíľu volal, že nevie čo má s ňou robiť.... 😢
spevacka hmm? 😨
spevacka ja som slovinu nenávidela, ale až potom keď som išla do 8.triedy na inú školu....gule len tak lietali...... 😕
to tu akože nikto nie je??? No ja že na chvíľku nakuknem, čo je nového a tu nič ☹ 😠
halooo, tu Trenčianska Teplá!!!!
dnes to tu nejak chátra........ 😖
chátra, chátra....ešte aj kôň blbne, už mi lezie na nervy ☹
dnes mám pocit že to nie je len na MK, ale že celý internet je nejaký spomalený 😒
Alca a Voskovka, vasim detickam krasne vymesacniky 🙂
ďakujeme kamilecka.....
tuším detičky postupne zaspávajú......
mm mi vynadal, lebo som sem napísala, že sa nevedel postarať o malú.....no tak to budem musieť niekedy vyskúšať.....ale to by som musela ísť iba do najbližšieho šenku, keby ma náhodou zháňal... 😝
naša lea sa už vrátila k normálu, spí od pol deviatej, ale aj mne celý internet nejak blbne...no ale kôň najviac...
veronikáááááá už daj pokoj tomu očkovaniu.... 😉
to aj mne vždy nadáva, ak niečo také napíšem...veru, vyskúšaj, ja už sa bojím skúšať, teda doma by sa vedel postarať, lenže keď idem kaderníčke, tak ide aj s malou k mame, takže ona sa jej venuje a raz ju zobral autom do obchodu a samozrejme nepripásal sedačku, no a druhý raz sedačka bola pripásaná, zato malú len položil do autosedačky a nepripútal, skoro ma šľak trafil...potom ho ako môžem niekam pustiť a byť kľudná???
no tak to je na porazenie.....ja sa tiež dokážem v tomto spolahnúť len sama na seba....
alca, ako sa robí, keď sem chcem dať link? Teda nechcem sem dať, len sa to chcem naučiť...vysvetľuj 🙂
kami, čo už papáte?
skopíruješ to zhora a vložíš sem
alca este dlho nedaaaam ☹ bo ma to stve...
blahozelam k vymesacnikom 🙂
ja a malá dnes táboríme v obývačke, tak môžem písať aj do rána, teda ak tu nezaspím..... 😀
jéé no vitaj.....
alca dík...a čo vás manželík vyhnal zo spálne?
ahojte, už som hodinu doma 😀 veď to ja som bola len na 1,5 hod. a veru v najbližšom šenku 😀 len mám šťastie, že ten šenk prerobili na celkom nóbl podnik, ani sa nefajčí, je tam tichučko a neopila som sa, len dve deci bieleho som dala 😉 MM nemá problém sa postarať, len bol akosi nervózny, keď som sa vrátila, asi mu Matúš trucoval, lebo mu dával výchovné rady 😀 , takže bolo trochu dusno, ale sám ma poslal, tak nekup to 😀

ahojte,,dakujeme za gratulko...adamko posiela pusinky....
ja by som chcela tiež niečo vymyslieť...my sme boli pred 2rokmi ked mal davidko 8m v Omiši v Chorvatsku a bolo bohovo...
min.rok sme vyhrali dovču do turecka all inclusive na 2zyždne a bolo prd lebo maly sa narodil.. 😀
tento rok by som chcela poriešiť Taliansko alebo Egypt...uvidime ako budu kšefty-od toho zavisi dovolenka a ine veci...a samozrejme od našho tatika..kolko preda a zarobi... 😀 😀 😀