Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca, zlate babulo 🙂
alca, ja som pozerala tú komodu...ja to mám rovnako...ale už to zruším, lebo malá je jak besná, stále sa vrtí a bojím sa, že sa mi vyšmykne, takže ju budem prebaľovať na posteli...no ale a tak, tá podložka už jej je malá...
Juuj, Veronika, závidím, ja by som si tiež rada pozrela Grécko a kľudne aj Egypt...
alca, ty si kde bola? to ste tam mali stužkovú?
ja som bola na francúzskej riviére....obehli sme Monaco, Nice, Cann (tam sme sa stužkovali), St.Tropéz, Port Grimoud (neviem ako sa to píše)....ja len aby som sa aspoň s niečím pochválila 😅
alca, perfektná je malá....už je trošku iná ako na tých fotkách, zas vyrástla, no, veď už má 5 mesiacov, no nie?
ozaj, prečo sa hovorí, že vymesačník? to som ešte nepočula, kto to vymyslel? a z čoho je to odvodené???
alca, aj ja som si tu komodu vsimla, my mame prebalovaciu podlozku priamo na postielke, ale tiez sa tam uz nezmesti tak ju asi zrusim, aj tak malu prebalujem uz na posteli- no a 2 krat mi ju uz ocikala 😠 budem musiet cistit...
ďakujem....tú komodu som tam dala len preto, lebo som prispievala do jednej témy a tá baba si to nevedela predstaviť....aj mne sa tam vrtí o sto šesť, ale ešte tam vydrží.
Jej dnes sme merali malú a má 68-69 cm....
baby dobru noc 😉 uz sa mi oci lepia...
no mne Lea dnes skoro ocikala posteľ, našťastie som jej tam rýchlo šupla plienku....neviem, či tam nedám takú podložku, aby mi neocikávala tú posteľ, veď keď ju tam budem stále prebalovať, tak sa jej isto viackrát zadarí 😀
ver., dobrú a pekné sníčky 😉
no nechci vidieť náš matrac.....to ešte z doby keď sme bývali u svokrovcov v jednej izbe a z postele sme si urobili jedáleň 😀 . No dnes malá tiež pridala a ocikala, keď sme ju fotili nahú na brušku...ešte takú fotku nemala....
ja som si tiež všimla tú tému, ale nechcelo sa mi to tam vysvetlovať a už duplom nie fotiť 😝
68cm? to mala naša 5mes., 3 týždne, ale u dr. to presnejšie merajú, my tiež, keď sme ju merali, tak sme inak namerali 🙂 a koľko teraz váži?
ste odišli obe? ☹
si tu?
6300g
ja sa tiež vždy bojím, keď je holá na tej posteli...ale ona sa vždy tak teší 😀 no a my máme ten matrac cca mesiac 😒
a koľko ste namerali menej alebo viac.....mne ju naposledy merali po pôrode.....ževraj po novom sa to nemá robiť....
som som...ale príšerne ma bolí hlava...neviem, či z toho PC nie...manžel už spí?
ešte nie....dnes ide radšej neskôr aby sa zase nezobudil uprostred noci.....ale akurát sa už lúči
my sme namerali viac, nám ju tiež merali až v tých 5m,3t...ale, keď mala asi 2 mesiace, tak dr hovorila sestričke, že nech ju zmeria, ale ona zabudla....ale možno ste to dobre namerali 😉
a kde si rodila? v pezinku?
no tak už idem aj ja....malá sa budííí....
tak dobrú noc 😔
a to k akému lekárovi ide? normálne všeobecnému?
ok, dobrú 🙂
planý poplach...
v Pezinku neni pôrodnica....rodila som v Bratislave-Ružinove
bre ranko...čo spime?????????????,
bre aj tebe, už nie
brééééé ránko všetkým......
emanka mala si pravdu s tým meraním (ak tu budeš), ja som ju merala po špičky a až dnes ma napadlo , že sa má merať po päty.....tak podľa nového merania má 64cm.....
no a teraz hor sa do robenia poriadkov.....kedže nám 2 dni netiekla teplá voda, čaká ma kopa riadov.....žehlenie už odkladám asi týždeň, no mám dnes čo robiť, teda ak to zase neodložím na zajtra alebo na pozajtra alebo na popoza......no mám čo robiť...... 😖
my mame 71cm...a zajtra ideme na poradnu uvidime kolko aj važime naposledy 10kg....
voskovka, Adamko riadny chlap 😀
alca, aj ja sa chystám už týždeň žehliť, dúfam, že dnes...
Matúš včera nevedel zaspať, ešte o 23.00 bol hore 😲 a dnes do škôlky, tak som mala trocha obavy, ale ževraj v poho...ocinko volal 😀
čo idete variť????

😀 😀 😀 ale obe boli fakt super! Grecko aj Egypt 😉 Do Grecka by som este sla, v Egypte som videla, co som chcela vidiet a uz ma to tam vobec nelaka. No a s detmi radsej niekam blizsie, to Chorvatsko by mohlo byt 🙂