icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
13. jan 2010

Ver., je to možné, že dr. to necháva na teba, no ale máš to super, keď mamina je u neurologičky, aj ona by si určite niečo všimla...
Inak, neznášam, keď je niečo na poschodí...my tu máme jednu drogériu, je síce dobrá, majú tam všetko, ale čo z toho, keď je na poschodí 😒

veronikapp
13. jan 2010

no veru, do vecera isto 🙂

emanka
13. jan 2010

paráda a zas to schytá Veronika 😉

veronikapp
13. jan 2010

nie nie, ja tu vecer zrejme nebudem, tak to prenecham niekomu, kto si to viac zasluzi, kto tu tarvi viac casu 😀

emanka
13. jan 2010

no tak to je určite alca!!! 🙂 🙂

veronikapp
13. jan 2010

uz je vela hodin, zachvilu dojdu zo skolky, musim ist rychlo skulturnit kuchynu, caute 😀

emanka
13. jan 2010

baby, aká som ja hlúpa...chystala som sa, že pôjdem malej kúpiť nejaké body s dl. rukávom, no a úplne som zabudla, že mám veľa vecí odložených, čo sme podostávali 😲 super, takže nemusím nič zháňať...inak, ešte pred Vianocami som jej kúpila 3 ks, ale omylom s krátkym rukávom, skoro ma porazilo...nie sú ani odbalené, číslo tuším 74...nechcete? Darujem...my chodíme v dlhých rukávoch, ale ak má niekto také teplo, tak by sa mu mohli zísť...

emanka
13. jan 2010

aj naša kuchyňa je ako po výbuchu...ja tiež upracem až 5 minút pred príchodom Maťa 😀

alca85
13. jan 2010

som hodila foto ako teraz u nás prebieha zaspávanie....
no emanka neviem či nie náhodou ty..... 😉

alca85
13. jan 2010

ja sa tuším dokopem upratovať až keď sa nám zahlási nejaká návšteva.....vtedy viem byť véééľmi rýchla.....inak mi všetko trvá minimálne pol dňa ak nie celý.... 😀 😝

stlu
13. jan 2010

alca krasne fotky 😉

idem teda skusat 😠

emanka
13. jan 2010

alca, ja som na tom podobne, ale vieš čo neznášam, keď sa mi absolútne nič nechce, všetko ma bolí, nevyspatá som a Maťo niekoho k nám zavolá!!! Jemu je jedno, že tu je bordel väčší ako u cigánov, ale mne tie, takže tiež rýchlo upracem...pod nátlakom pracujem najrýchlejšie!!!

alca85
13. jan 2010

ďakujem stlu......

😀 😀 😀

emanka
13. jan 2010

ali, vidím, že Natálka musí byť priamo pri zdroji, zlatá 🙂 🙂 🙂

alca85
13. jan 2010

stlu no rýchlo sa to nauč.....nič zložité.....

emanka
13. jan 2010

Nikto nechcete tie bodynká??? viď hore 😉

emanka
13. jan 2010

veru stlu, chceme vidieť tvoje baby 😉

alca85
13. jan 2010

no a ešte si ten zdroj musí aj držať....... 🙂 včera večer som musela pri nej zaspávať a ona aby sa uistila, že neodídem, tak ma chytila za retiazku a za župan....potvorka...a každú chvíľu nasilu otvárala oči....

alca85
13. jan 2010

ja mám tuším vecí aj na 3 roky dopredu.... 🙂

alca85
13. jan 2010

inak zajtra máme 4. výročie sobáša......ešte neviem čo podniknúť..... 🙂

emanka
13. jan 2010

no, alca, náhodou by si jej zdrhla a čo potom? Treba sa poistiť...
Možno sa niekto ozve, že chce tie body, no ale to by nemohli byť baby lenivé a museli by si aj prečítať, čo sa popísalo 😠
Inak, za chvíľu budem končiť...

emanka
13. jan 2010

fíííha, už 4. výročie??? Tak to blahoželám 🙂 🙂 🙂 A čo by si chcela podnikať? Máš dieťa, nevyspatého muža, doma buď 😝 😕

stlu
13. jan 2010

tak som tam jednu vlozila.vsetky fotky mam velke tak neviem ako na to ☹

emanka
13. jan 2010

Ešte 58 príspevkov a máme tu 2000-ku!!!!!!!

emanka
13. jan 2010

no vidíš, stlu, aká si šikovná...malinká je krásna, bacuľka 🙂 🙂 🙂
Aj mám skoro všetky fotky moc veľké a neviem to a ani sa mi nechce urobiť to...alca tu aj písala o nejakom programe, s ktorým sa to robí...no ale chce sa mi?

alca85
13. jan 2010

stu máš v PC niečo také ako Microsoft office picture manager?

emanka
13. jan 2010

Dievčatá, končím...krpec nervačí...ozvem sa neskôr, snáď 😉

stlu
13. jan 2010

neskor vyskusam,dam vediet,koncim aj ja baby su hore 🙂

spevacka
13. jan 2010

spí 😉
emanka, ja si neprosím tie body, by sme nevynosili. Tiež mám doma tri s kr.rukávom, ale skoro ich nevyužívam.Chalani šli na plaváreň, hanka búva...jaj mne je svet 😀

spevacka
13. jan 2010

alca, kukala som tvoje fotky, no malá nádhernáááá ako tam spinká v tých pančuškách 😀 bubáčik malinký a ty si riadna kobra 😉 a manželík veeelký feši. Pre upresnenie, výraz kobra v mojej komunite označuje ženu, ktorá dobre vyzerá, je pekne upravená, taká sexi... to len aby ste vedeli 😎