Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ale inak díky za kompliment......poteší... 🙂
emanka- tiez nepotrebujem, takych mam asi 10, staci, dakujem 😉
kuchynu uz mam upratanu, mozem sa pustit do tej kopy na zehlenie... 😝
alca to na tej jednej fotke si ty, co tam tak pozuje pri obraze?
ahoojte...ako???
veronika néééééé 😀
voskovka pomaly, pomaly.......a ty?
kks to by som bola aká modelka, no ja nemám asi ani polovicu z jej výšky 😀 😀 😀
no celkom...boli sme dnes strihať dadula...normalne fešak z neho..
zajtra planujem k zubarovi,potom o 10,30 na jazdu..to bude sranda...a potom zase ku kaderničke so sebou....
mm ma zajtra meniny,neviem čo mu mam kupiť...asi playboy-.... 😀 ale toto januarove čislo ma, 😔 škoooda... 😀
nie? A ja ze aka modelka... 😀 Ty si tiez take male pivo ako ja? Ja mam 163 cm 😝
alca- Natalka je cely tato...
alca vyzerá byť vyššia, no schválne alca, kolko meriaš? ja mám 164 😖
voskovka, ty normálne stíhaš zajtra, nabitý program...
no tak to ja som ešte menšie pivko....ja som také pivko......157cm 🙂
veronika hej, je to celý tato, veď aj vyzerá ako taký chlapček, už musíme dať náušničky 😉
alca no to by som vobec nepovedala 😀 a kolko vazis?
Voskovka to mas ozaj nabity program 🙂 A kto ti bude strazit deti? Ja tiez musim ku kadernicke SURNE, ale ako to urobit... 😒
alca 😨 faaakt? ja som tipovala aspoň 170. nie kg, ale cm 😀
my sme tiež nedávali naušničky...
53kg.....no pochválte sa vy..... 🙂
jééj 170 cm to by bolo super.......žiadne komplexy.....
ahojte, tak ja povinne hlásim, že máme 1.cvičenie úspešne za sebou 🙂 Cvičili sme 17 min., kázali 15-20, tak myslím, že na prvý krát to bohato stačí 😝 Malá ani nerevala, len pri konci nervačila a myslím, že ešte 5 min, tak reve statočne 😒 ☹ No a myslím, že o také 2 týždne zvládne aj dlhšie cvičenie 😉
Ja meriam 162 cm, tuším to tu žiadna s výškou nevyhrala 😀
No a kilá nebudem ani hovoriť!!!
emanka super, zvladnete to uplne v pohode 😉 ja som musela Misku ucit liezt po styroch. Ona to nevedela, niektore deti tuto fazu preskakuju, ale bolo to potrebne, lebo mala jeden bedrovy klbik zly. Joj, to bolo kriku! Najprv sme furikovali- to tak, ze som jej drzala nozky hore a pomaly ju posuvala dopredu a ona musela ruckovat. Potom som ju dala na styri a ako ona posuvala rucky, ja som jej pomahala s nozkami. Potom bola podarena prve dni- niekedy mala nozky rychlejsie ako rucky a zaparkovala nosom do koberca 😀 Ale potom jej to uz islo pekne, len kratko- rychlo sa naucila chodit 🙂 Uvidis, ked zacne Lea behat po styroch 😀
Ja vazim 50kg 🙂 Takze tak akurat asi.
inak mame druhy zub!!!!! 😀 Tak dufam, ze to kakanie uz prejde.
no dufam že stiham.... 😀 deti idu k svokrovcom.....su na nich zvyknutí....
ja mám 165cm-a kila radšej tiež bez komentara... 😀
vsetky sme tu take pomensie 😀
voskovka to mas super svokrovcov, ked ti tak vybavia deti 🙂
jo su starši,svokor ma 70tku a svokra o niečo menej...ale vychovali 4synov a viem že o deti je postarane a ja sa nestrachujem
fňuk, ja som tu najmenšia..... ☹
emanka posielam malej pusu za krásne zvládnuté cvičenie.... 🙂
veronika a koľko si vážila pred tehotenstvom?
no alca a kto by to povedal- na fotkach, aj ked odmyslim tu modelku, vyzeras byt vysoka 🙂 . A co? Aspon mozme nosit vysoke topanky, no nie?
Pred tehu som mala tak isto- pred jednym aj pred druhym. Pri prvom tehu som pribrala 20kg 😝 pri druhom ,,len,, 14kg...
fúúú tak to si pekne zhodila.....
ja som mala pred tehu 56,5 a pribrala so 11kg.
No nakoľko mi moja dcéra obmedzila prísun jedla, išlo to ľahko dole 🙂
Nooo, to mas pravdu- pri kojeni som skor zhodila. Miska bola od 1 mesiaca na UM, to sa kilka dlhsie drzali 😀
Veronika, gratulujem k 2. zubu!!! Perfektne, takže možno tie hnačky boli vážne zo zubov 😉
Ja dúfam, že Lea bude štvornožkovať, je to dôležité aj po fyzickej aj po psychickej stránke...
Alca, pusu som odovzdala, že aj ona tebe posiela 😲
Voskovka, ja ti závidím tých svokrovcov, mne ju povaruje svokra max hodinu ☹
Ja som v tehu pribrala 8 kg a tie som aj po pôrode zhodila...no ale mám stále dosť... 😠
aj ja sa pripájam ku gratulácii....dúfam, že aj my hnačkujeme len kvôli tomu.......

hi hi to keby si ma videla teraz.....