icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

spevacka
19. dec 2009

klara-klara, vidím, že ste mali podobný večer ako my včera. Je taká téma (aj kniha) ako naučiť dieťa samé spať, podľa toho, ale malo by mať 6 mesiacov. A nebojte sa, že rozmaznáte, vraj také malinké sa ešte nedá rozmaznať-tvrdia detskí psychológovia. Oni tie detičky nám len dávajú najavo svoje potreby. Dajme im toľko lásky, koľko vládzeme a myslím, že budú spokojné. Rozmaznávanie je podľa mňa napr.to, keď niektoré maminky plnia každé želanie, zasypú dieťa všetkým možným materiálnym, ale lásky nie je nikdy dosť. Dajme im ju, kým sú maličkí a oni nám to potom vrátia. 😀 ...aspoň dúfam.... 😖

klara_klara
autor
19. dec 2009

aj ja si to myslim spevacka 😉 a tiez v to dufam 😉 😉 😉

klara_klara
autor
19. dec 2009

a knihu som uz stiahla len musim vecar vakat kedy zacne spat 😉 😉 😉

klara_klara
autor
19. dec 2009

tak to som rano napisala super vetu 😀 😀 😀 nuz unava sa prejavuje aj takto 😀 😀 😀 malo to byt ze len musim vecer cakat kedy bude spat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inac baby dnes som s malym robila cesto na medovnicky...lepilo sa jak slak, nechapem, asi z nervozity...inac zistila som ze ked zapnem mixer na miesanie cesta maly zacne AKOZE spieva 😀 😀 😀 MAME DOMA SUPERSTAR 😉 😉 😉

klara_klara
autor
19. dec 2009

a stve ma jedno...ze si tu furt pisem sama 😠 😠 😠 😠 🙄 🙄 🙄 🙄 😨 😨 😨 😨 😎 😎 😎

klara_klara
autor
19. dec 2009

inac co peciete na vianoce? nieco rychle? dajte recepty 😉

emanka
19. dec 2009

veronika, včera sme sem v rovnakú hodinu a v rovnakú minútu napísali o tých našich babách, že majú 7.mes 😀 😀 len ja som potom hned zmizla 😒

klara, vidím, že tu vedieš dlhééé monology 😀 😝 😀

ja nepečiem nič, aj tak sa to nikdy nezje, takže se...m na to...mama mi dá nejaké a asi aj svokra...inak k tej svokre, aj ja mám super svokru, o všetkom sa dá s ňou porozprávať, kúpi malej hocičo a celkovo nám svokrovci pomáhajú finančne, ale ja by som viac ocenila nemateriálnu pomoc!!! Naši bývajú 70km odtiaľto, takže tí mi tak nepomôžu, jedine keď idem tam na víkend, to je vtedy super, celý deň sa starajú o malú, chodia s ňou von, parááda 😀
A tu svokra príde raz za mesiac na 15 minút a pýta sa, že čo tá malá kuká jak vyburaná, no keď ju nepozná, tak čo chce? Raz za 2 mesiace ju varuje a to ideme na veľký nákup alebo kaderníčke, ale ja by som potrebovala, aby si ju zobrala von a ja by som úplne vypla a relaxovala....no ale toho sa nedočkám

emanka
19. dec 2009

ozaj, klara, ak chceš, aby malý sám zaspával v postieľke, tak začni s tým, čo najskôr, asi to nebude jednoduché a budeš musieť byť trpezlivá, ale viac neviem poradiť, malá zaspáva sama v postieľke od narodenia a je to super, niekedy síce vymýšľa a hrá sa tam, alebo akurát vtedy potrebuje komunikovať, takže kričí na celý dom, ale potom zaspí sama - len musí mať dudel, bez neho to nejde 😲

emanka
19. dec 2009

Ženy, vy čo celý deň upratujete a pečiete? Nikde nikoho, hmm....my sme boli hodinku vonku, taká som premrznutá, hrôza...nenávidím zimu 😒 😒 😠

babullka1
19. dec 2009

Klara... vedies semtam monolog 😀 ked tu nikto neni..asi vsetci upratuju a pecu...ja nepecem nic,vsetko mi napece moja babka-ja pecenie neznasam 😝 ale spapat to uz hej 😉

klara_klara
autor
19. dec 2009

no prepacte ze vediem monolog...ved ja tu nemusim ani byt...som rada, ze si konecne s niekym mozem pokecat a vy ste vsetky vianocne naladene a upratujete a este mi to aj vycitate 😝 😝 😝 😝 😝 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

emanka
19. dec 2009

klara, kľud, nič nevyčítame....len si robíme srandu 😀
my neupratujeme, ešte sa nám nechce a ako som už písala ani nepečieme!!! Všetko dostaneme 😝 No ale upratať by nám tiež mohol niekto, už ma to nebaví, furt dokola upratujem a furt je tu bordel, ako keby som minimálne týždeň neupratovala 😖

emanka
19. dec 2009

a aj ja vediem tu monology, veď keď tu nikoho nie je, tak čo, no nie? aspoň si pokecám sama so sebou 🙄

klara_klara
autor
19. dec 2009

tak ja to mam to iste emanka...a inac ja sa nehnevam len ma to nas...lo 😀 😀 😀 som happy ze je dnes maly lepsi nez par dni dozadu...a sama som zvedava kedy pojde dnes spat ked teraz este chrape 😉 😉 😉

emanka
19. dec 2009

juuj, to neznášam aj ja, keď malá dlho do večera vyspáva, lebo potom buntoší aj do jedenástej a ja už vtedy chcem mať kľud 🙂

emanka
19. dec 2009

neviem, či si to tu už spomínala, ale tuším nie, ako sa volá malý?

klara_klara
autor
19. dec 2009

nuz ja sa s tzm jeho rezimom teraz tak trapim, v pondelok ho ockovali, bol spavy a cely je teraz pomyleny ☹ ☹ ☹

emanka
19. dec 2009

tak moja nemá režim, nikdy si ho nevytvorila, pretože každý deň spí inak, niekedy 20min, niekedy 3 hodiny...vždy obeduje a aj večeria v inú hodinu, len večer to máme rovnako, kaša, kúpanie, hranie, spánok 🙂

klara_klara
autor
19. dec 2009

mam mareka riedne certisko 😉 😉 😉

emanka
19. dec 2009

odchádzam, ideme večerať 😉
večer možno ešte nakuknem 😎

babullka1
19. dec 2009

klara ja som to mylslela v dobrom,ze je to zlate 😀 😀 😀

babullka1
19. dec 2009

ako sa inak mate?ja sa marne snazim uspat maleho ale nejde to 😠

babullka1
19. dec 2009

inak ja sa tiez snazim púoupratovat dom ale vzdy ked upracem tkak na druhy den,ako by som sa ani nicoho nechytila den predtym...samy bordel 😅

klara_klara
autor
19. dec 2009

ja viem ze ste to mysleli v dobrom 😉

babullka1
19. dec 2009

to dufam 😉 ....co malicky spinka?

klara_klara
autor
19. dec 2009

vsak ja mam rada svoje monology 😀 😀 😀 je to take vzrusujuce, konecne sa poroypravam s niekym dospelym 😀 😀 😀

klara_klara
autor
19. dec 2009

s malym moc nenakecame...coby babuli je hore zuje si sustavu knizku a vyzera culy ako rano 😀 😀 😀 to zasa bude zabava

babullka1
19. dec 2009

hej hej vystihla si to 😀 😀 😀 ja ked mam manzela v praci tak si pripadam niekedy jak retard...ked sa len s malym stale rozpravam a nikto dospely na blizku....

klara_klara
autor
19. dec 2009

uz nech ideme na sviatky k nasim nech sa pobavkaju 😀 😀 😀

babullka1
19. dec 2009

no mne manzel pracuje na tri smeny a ked aj pride s roboty,tak sa malemu venuje ale je unaveny 😢 ale od pondelka ma volno az do 3.1 😀 😝