Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
a čo si učila na VS? a to sa tam tak cestuje? čo si nejaká antropologička?
Grecko je krasne, ale grekov ako ludi nemam rada...pracovne som bola pol roka v Amsterdame, to bola asi najdlhsia staz co som bola, inac som bola este v Rime dva mesiace a potom som chodila na kratsie. V Bretonsku som bola na dovolenke tri mesiace, byvala som v jednej rodine a to bolo naozaj super, pretoze niet nad to poynat ludi v ich prirodzenom prostredi 😀 😀 😀
alca a ty co robis? Alebo si uz pisala?
Rakúsko? Nemecko? No nemám sa čím chváliť 😲
Super, Laurika, šikovná....naša sa to naučila minulý týždeň a tiež pochybujem, že tomu rozumie, vždy len raz zdvihla ruku ako heil hitler a rehotala sa, no ale už ani to sa jej nechce 😀
😀 😀 😀 som sa dobre zasmiala 😀
Ha-ha, že dovolenka 3 mesiace 😕 😅 Pekná dovolenka...
Inak, som čítala, že deti nevedia ohnúť ruku v zápästí, teda tak vedome, preto dávajú pa-pa celou rukou...aj Laura to tak robí?
klara je tajnostkarka... moj brat mal ucit v Nitre, na polnohospodarskej, ale odmietol, ze to by ho nebavilo...
klara je už vlastne profesorka, nie?
momentálne je mojím zamestnávateľom moje dieťa......inak som nezamestnaná od augusta....robila som predavačku....ale mám urobenú peginu, alebo ako sa tomu hovorí PAKÁREŇ 😀
hej emanka, ale ona nielen dvihne ale normalne rukou kyve 😀
Inak aj vaším deťom tak vypadali vlásky? teda tým, ktoré sa narodili vlasaté.....lebo ako na to pozerám moja bude zachvíľu holohlavá....ale rastú jej aj nové.....sranda niekde dlhé a niekde úplne kratučké.....
veru, tajnosti robí s tou robotou 😀
a teraz čo robí brat, keď hento odmietol?
ozaj, baby, akých máte súrodencov? Teda, máte sestru? Brata? Koľko ročných? Slobodných? Bezdetných?
nie so tajnostkarka ale necham si to pre seba 😉 😉 😉 nahodou by ste chceli pre deticky protekciu 😀 😀 😀
a mame sa bavit o detoch inac 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 😎 😎
klara 😀 myslis za 20 rokov?
emanka ja viem? Nieco pre ministerstvo...
alca- tiez nam vypadali vsetky cierne a rastu take pierka blondave 😀
Ver., lea tiež najskôr zakývala 3x, o dva dni už iba 2x, no a potom iba raz. A keď som sa jej spýtala, že kde je Pony(jej najoblúbenejšia hračka), tak začala kývať, chúďatko pomýlené, pa pa a pony sa jej domotali 😀
ali, naša nebola holohlavá, ale jej sa menili vlasy tak, že to ani nebolo moc poznať, ale zas keď pozerám fotky, tak bola taká plešatá, smiešna 😀
Klára, no to si píš, že tam dostaneš naše dietky protekčne!!!
no a vsak hadam sa tam vratim...budem dekankou a budem musiet odmietat uplatky 😀 😀 😀
aj ja som myslela že bude blondína po mne, ale zdá sa že bude tmavá po tatovi.....
ja mám brata o rok a pol staršieho a o 10 rokov mladšieho....
my ti nedáme úplatky! to bude všetko zadarmo 😀
a keď si sa chcela baviť len o deťoch, mala si dať tému k bábätkám 😀
emanka vsak za uplatok...to vy od Trencina viete ako na to 😉 😉 😉
to ako nebolo myslene v zlom 😎 😎 😎 😉 😉 😉
emanka 😀 u nas je pony najoblubenejsia hracka Misky... z ruky ho neda...
alca- uz si spominam, citala som to 😉
vsak sa prave zamyslam ze treba toho mojho huncuta ucit davat papa...zatial sa ucime ze kvietok je hapciiiii 😀 😀 😀
minule sme sa tu bavili o výške, tak Klára ty koľko meriaš? Lebo ty mi pripadáš vysoká......neviem odkiaľ to zobrali na mňa.....
alca, ešte sa jej môžu zmeniť vlásky 🙂 to majú vaši doma takého puberťáka? nezávidím 😝
klára, vieme, vieme, ako na to, ale nič nedáme 😠
moj brat je starsi o 4 roky, teraz oslavoval 30 a sestra bude mat 17 😉
klára, Marek je ešte malý na to, si myslím aspoň, leu to v tom veku ani nezaujímalo 🙂
ja mam o desat rokov mladsieho brata a vysku mam 175 cm.
veronika tak aj vaši si tuším na staré kolená poriadili ďalšie.....ale toho brata som chcela ja.....

ďalšia učiteľka? 😀 😝