Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ved ani jeho to nezaujima emanka ale ked robim hapciii sa rehoce...inac dneska som mu repovala tu pesnicku co spieva Tina s Rytmusom a sa mi strasne rehotal 😀 😀 😀
😀
moja Laura na take nereaguje... 😒 ale inak je vnimava az moc, vsetko si vsimne 🙂
naša lea je tiež všímavá až moc, keď som odniesla z obývačky takú malinkú vázičku, tak hneď pozerala, že kde je...potom ju objavila v ďalšej izbe a taaak sa tešila...aj teraz, keď ideme do tej izby, tak hneď na ňu pozerá a normálne má záchvaty smiechu 😀
topánočky až keď to bude reálne 🙂
no neviem my mame take jedny capacky a neviem naco 😀 😀 😀
hej spevacka, ale aj tak ma to stve ze ste tu vsetky take mlade zaby... 😀 😀 😀
klara ked ti to pomoze, ja sa citim niekedy na 35. Aj kamaratky vsetky mam po 30-ke, niektore aj starsie 😉
juuj, Veronika, tak to ja sa niekedy cítim aj na 50!!! A v poslednej dobe dosť často, myslím fyzicky!!! 😝
hehe už som zistila ako zaujať svoju dcéru.....ja ležím na posteli, ona za mnou v postieľke a pohybujem pred ňou s nohami.... 😀 😀 😀 😀 😀
emanka ja psychicky, no neviem, co je horsie? Citit sa starsie psychicky ci fyzicky?

vy máte všetky akých mladých súrodencov! Aj si snimi rozumiete?