Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
zuzka synator zlaty 😀
ahojte, voskovka 😢 moja švagriná to má trocha podobné, ale ona má len jedno mimčo
no MM keď bol v tomto veku, tiež to nebolo bohviečo, ale akosi dospel...hanka nervačí, ideme do pyžamka
veronika...tak presne o tom som písala...takto sa skončili tie 3 manželstvá našich známych...jeden bol dokonca taká sviňa, že keď sa mu vrátila manželka z pôrodnice s dcérou, tak v ten večer to išiel osláviť na disku s mladými pipkami...a odvtedy sa mu to zapáčilo a každý piatok a sobota-disko...doma nič...brrr-takého muža nakopať
ahoj spevi 😉
veronika, deti už spia? a teraz sa tvoj M už umúdril? už ti takto nevystrája?
VED aj ja by som šla...ale viem si predstaviť ako by to bolo kebyže odidem...adamka by nechal revať,davido by bol v izbe..alebo by ich strčil ku svokre,lebo vie že sa postara a bolo by...
pani ucitelky chcem sa opytat- moja Miska je lavacka. Bude to velky problem? Nikto v rodine lavak nie je... Ako ju budem ucit napriklad pisat? Ved si bude mazat rukou vsetko co napise...
a viete čo mi povedal???milačik...neber už tie lieky..... 😠 teraz ked som mu to navrhla....
fuuuha, veronika, tak ja som za svoju krátku prax 4,5 roka ešte nestihla učiť ľaváka...v tomto smere ti veru neporadím, ale spevacka má isto lepšie skúsenosti, že spevi?...kde si?
zuzi deti este nespia 😝
Muz sa umudril, to hej, ved uz mame druhe mimco 😉 Obcas este ma take vypady, v auguste sa mu rozviedol brat tak mal potrebu mu pomahat prekonat krizu chodenim po krcmach, ale som mu pripomenula co bolo, tak prestal 😉
voskovka ty beries nejake lieky? Alebo som mimo?
to máš aspoň s týmto dobré...ak vieš ako naňho a ono to zaberie, tak je to ok 😉
voskovka...ani ja nechápem a čo si mu navrhla?
ano,na chudnutie...a je možne že budem z nich nervozna..ale zatial nepozorujem...a on mi takto povie...
veronika a u vás v rodine nikto nieje ľavák? ľaváctvo je vraj vrodené... 😕
no že bud.tyžden idem ja preč a že chcem aby bavil malych a doma sam...nech vie ake to je..
voskovka- chodi casto niekam?
zuzka- nikto. Tak neviem. Najprv bola obojrucna, tak som ju ucila na pravu, ale potom sa to aj tak nejako zvrhlo. Ale je zaujimave, krasne kresli a pise s lavou ale lyzicu berie do pravej...
voskovka... 😒 😒 😖 nuž ja neviem...asi by si s ním mala dať dlhší rozhovor, aby sa skúsil vžiť do tvojej situácie, povedz mu ako sa ty cítiš, navrhni mu s čím by si chcela aby ti pomáhal....(no je pravda, že závisí to aj od povahy chlapa, ak je normál - pochopí)
nechodieval...väčšinou spolu...ale teraz ..ja neviem...mam chrobaka v hlave ale ešte počkam....čo sa bude diať...
voskovka prosim, odpovedz- ako casto to robi?
zuzka to nie je take jednoduche, rozhovor malokedy pomoze. Chlap si totiz mysli, ze nic zle nerobi...
vy toho stíhate! Malá už spí, idem vás prečítať...
zuzka-aj tak planujem...počkam kym dojde z tej after party...a potom sa nan chystam.... 😠
ahojte 😵
ma tu nejaka mamicka presne 10,5mesacne babo?
veronika-posledne 2mesiace je divny..pride domov a lahne si do obyvačky,vegetik..nie že by sa opytal potrebuješ pomocť,malí su na poriadku atd...
a čo sa tyka mojkania...bola by som rada keby mi aspon raz do mesiaca povedal-milačik pod ku mne,idem ťa hladkať..atd......
miskachrumka ziadna- my sme vsetci mladsi 😉
no nic, idem budit Lauru...
veronika...môže ísť o nevyhranenú lateralitu...existuje niekoľko trikov ako zistiť ktorú rúčku častejšie používa a možno potom by bolo dobré viac sa sústrediť na rozvoj práve tej rúčky.....sú to napr.: navliekanie korálok na niť... stavanie veže z kociek...
voskovka...pozor...ako ťa čítam nie veľmi sa mi to pozdáva 😖
zuzka tieto veci robi s lavou. Ja som tiez pocula, ze podla toho, ktorou nohou kope do lopty- a to zase pravou... Tak sa vysomar 😒 Uz som aj rozmyslala nad navstevou odbornika. Jedno obdobie som mala dokonca take, ze som ju ,,nutila,, vsetko robit s pravou, ale kreslenie jej vobec neslo...

presne...ja by som to riešila aj takto, ak by si nedal povedať...nech si to vyskúša... aaaaale verím že ten tvoj nieje taký naničhodník, možno len teraz má takéto obdobie...(snažím sa ťa utešiť...tak sa tvár, že chápeš 😀 )
ale nie, v každom vzťahu sú isté pravidlá medzi 2 ľudmi a ak vám to takto funguje a ste spoko, nieje čo riešiť 😉