icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
15. jan 2010

veronika...tu som našla niečo o ľaváctve a škole...posielam ti link:
http://kpppbb.svsbb.sk/material/zs/ucitel/lavac...
😉

ale je mi jasné, že ty si šikulka a vieš si to vygoogliť aj sama...ja som len trošku aktívna 😝

veronikapp
15. jan 2010

voskovka, rovnako ako zuzka si myslim, ze nieco sa zacina diat. Nemyslim nic akoze ma inu, neboj sa. To nie. Bude to nejaka jeho kriza, z ktorej mu budes musiet pomoct dostat sa, aby si uvedomil, kde je jeho miesto- doma pri zene a detoch. A ti jeho kamarati su slobodni, zenati, maju nejake zavazky?

emanka
15. jan 2010

milé dievčatá, veríte mi, že ma nič múdre nenapadá, čo by som vám napísala? A to sa nestáva často 😒 😖

zuzkaku
15. jan 2010

neverím emanka... 😀

veronikapp
15. jan 2010

no zuzka citam trochu, asi budem musiet ozaj navstivit odbornika, aby som nieco nezanedbala...

zuzkaku
15. jan 2010

veronika pamätám sa ešte zo školy, že sme sa o tom učili, ale teória a prax...veď vieš sama... 😝

emanka
15. jan 2010

a čo je zlé na ľaváctve?

zuzkaku
15. jan 2010

emanuška...tak kde trčíš?

zuzkaku
15. jan 2010

no tu siiiii 😀

voskovka
15. jan 2010

jeden ma nahnute manželstvo,lebo nemožu mať deti...,a dalši su slobodní..

veronikapp
15. jan 2010

emanka asi nic- len toto je skor taka obojrucnost a ja jej nebudem vediet pomoct v skole napriklad 😒

spevacka
15. jan 2010

no už spí, na polhodinku
veronikapp, ja som mala viacero ľavákov, ale oni keď prišli do školy, už boli vyhranení a nemali s tým žiaden problém, ani si nerozmazávali v zošite (teraz sa uprednostňujú keramické perá)
nevyhraneného sme mali jedného chlapca, ale on už mal určité činnosti, kt.robil pravou a ktoré ľavou. Ja by som v tom problém nevidela.

emanka
15. jan 2010

zuzuška, ja vás čítam, som tu s vami, ale nič ma nenapadá, asi som moc unavená...a spomalená

zuzkaku
15. jan 2010

ťažšie sa učia v škole písať...no keď sa už naučia potom sú šikulky....takže až tak zlé to nieje, len ak je mamina pravák, má trošku problém s učením písania

veronikapp
15. jan 2010

voskovka tak zas ber s rezervou co pisem, ja nie som psycholog. Len ti mozem napisat, ako to bolo u nas... A ty ako? Mas nejake zaujmy, kamaratky, s ktorymi sa navstevujes, priatelis? Sem tam aj niekam ,,vypadnes,,?

zuzkaku
15. jan 2010

emanka...len nechoď spať, teraz keď som tu ja, hej!

voskovka
15. jan 2010

a ešte jeden ženaty,maju male mimčo..ale on taky lietač odjakživa...
ja neviem čosi mám myslieť...nemyslim že by mal inu,ale asi ma nejake ine problemy a čo na jeho škodu...nepovie mi o nich...

emanka
15. jan 2010

no ale to nemôže byť pre šikovnú Veroniku žiaden problém 😉

zuzkaku
15. jan 2010

ach, veronika...ke´d máš tak malé bábo asi je problém vypadnúť niekam s kámoškami...my ženy to veru nemáme tak ľahké ako chlapi...

voskovka
15. jan 2010

aj ano...ale ja tu v meste byvam3rok..a vela ludi nepoznam..kamošky su preč niektore vydate a maju svoje starosti...začala som chodiť ku kaderničke,aspon niečo...a to bavia svokrovci...

emanka
15. jan 2010

zuzi, neboj, ja sa dám za chvíľu dokopy 😉
inak, keď vás tu len čítam a občas niečo napíšem, tak pekná sranda...zas každá o inom 😀

veronikapp
15. jan 2010

spevacka ked pises o nevyhranenom lavactve- to sa uz neda napravit? Mam to nechat tak ako to je? Mne sa zda divne toto- ked pise, pise normalne lavou rukou. Ked maluje obrazky, tiez lavou, ale ked jej nieco nejde a ani malovanka sa neda nejak vytocit / inak by ju musela dat celkom naopak/ tak si prehodi pastelku do pravej, vymaluje co treba a zas prehodi do lavej...

spevacka
15. jan 2010

voskovka, aj u nás je taká partia chlapov, majú aj deti doma a ako by nemali, pivko, kamaráti a tak...jedného žena sa z toho až na psychinu dostala...
je to dosť 😝 od nich, lebo fakt by som im dopriala aspoň dva dni s deťmi, aby videli.... veď niekedy aj vychystať sa na vychádzku je riadne stresfull 😠 aspoň u nás.

čo som začala o mojom švagrovi, napr.budúci týždeň ide na tri dni do Prahy hrať futbal, len tak za kamošmi prišla sms aj MM, že či nejde. No uuurčite, len by mu napísal, že ide, to by mal doma 😠
ale on zas MM je taký domased, povedal, že tam sa aj tak bude viac piť ako hrať futbal, nemusela som sa ani škaredo zatváriť

spevacka
15. jan 2010

veronika, ja by som hlavne do toho nezasahovala, môže mať potom z "preúčania" rôzne negat.následky, napr.zajakávanie a pod.

emanka
15. jan 2010

zas je pomalý kôň 😠
spevi, tak to aj u nás sú stresy, keď ideme von. Kým ju poobliekam, celá som spotená 😝

spevacka
15. jan 2010

už je hore, ešte prídem

emanka
15. jan 2010

zuzuška, už si zmizla?

zuzkaku
15. jan 2010

emanka...no to isté aj u nás...

voskovka
15. jan 2010

ženy,idem...lebo mm sliedi....🙂zajtra pokecame ked kocur odide...dakujem za vypočutie....ste poklady... 🙂

zuzkaku
15. jan 2010

emanuška tu som, len ten konisko zas blbne... 😠