icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
15. jan 2010

emanka, ako Rainman?

alca85
15. jan 2010

zuzi pracuje ako kuriér

zuzkaku
15. jan 2010

baby...ešte šťastie, že vy ste baby...lebo už aj ja som na vás naviazaná...minule ma bol dokonca môj MM skontrolovať s kým si to tu tak vypisujem... 😉

zuzkaku
15. jan 2010

aha...už si to tu písala...zabudla som 😅

emanka
15. jan 2010

Zuzi, rainman dobrý, sranda s ním, na to sa dá stále pozerať 😀
inak, niektoré ženy sú fakt ujeté, ja by som nevedela nechať na noc malú maťovi a ísť preč, aj keď viem, že sa vie postarať, aj keď síce tvrdo spí, ale nakoniec sa zobudí...no ale ak by sa nebodaj niečo stalo a ja by som tu nebola, tak to by som si neodpustila nikdy v živote!!!!

alca85
15. jan 2010

inak táto kolegyňa mi velice hovorila, že aby som nekojila, lebo budem mať ovisnuté prsia, že aj ona preto radšej nekojila (toľká sebeckosť), alebo že ona malého vôbec nenosila na rukách, aby si nezvykol.....no som si myslela, že nerobím si dieťa na to, aby som ho hneď od narodenia drezúrovala.
to len tak bokom..... 🙂

zuzkaku
15. jan 2010

baby, čo robíte cez víkend? Máte už nejaký program, alebo len tak stará klasika?

emanka
15. jan 2010

zuzi 😀 😀 😀
no ale možno sme chlapi a dali sme sem fotky našich žien 😲

alca85
15. jan 2010

to ona tak robila v telefóne. Chlapom dávala ženské priezviská a mená....

zuzkaku
15. jan 2010

nejaká trafená to bola, že?

emanka
15. jan 2010

Zuzi, čo chceš prísť na návštevu? Môžeš, v pohode 🙂
My ozaj len stará klasika, dúfam, že sa mi podarí vybehnúť kaderníčke, teda, dúfam, že ma tam maťo odvezie a potom príde pre mňa 😀
A ty Zuzka? Či ozaj sa chystáš na návštevu?

zuzkaku
15. jan 2010

koľko má rokov tá tvoja kolegyňa? Je pekná?

veronikapp
15. jan 2010

nooooboli manzelia rok a pol ked zacali problemy... inak spolu boli 8 rokov, co je dost, si myslim. On je taky, ma rad poriadok, ona trochu bordelarka... planovali v lete otehotniet, kupovali detsku izbu... Minuly rok na Silvestra sa pohadali pre nejaku hlupost a mali tichu domacnost. Ona si zacala vypisovat cez internet s nejakymi ludmi, az jej raz nejaky chlapik napisal, ze aka je pekna. Zacali si pisat viac, az to skoncilo tak ze mu npisala, ze sa rozvedie a pride za nim, ze to nie je problem, on je taky a taky... Nahodou sa k tomu mailu dostala svagrina, jeho sestra. Ja som to cele necitala, ale ona povedala, ze to bolo tak hnusne, ze aj plakala a nevedela najprv co robit- ci mu to povedat, ci nie... No dopadlo to tak, ze povedala, on sa zlozil, chcel to riesit ale ona si zbalila veci a odisla k mame... Viete ako to dopadlo? Nakoniec sa s tym chlapikom nikdy v zivote nestretla, zato, ked isla na svadbu kamaratke, asi mesiac na to vsetko, zoznamila sa tam s inym, s ktorym sa hned vys.... Vsetku vinu sa snazila zhodit na neho, ze je aky je, len ju buzeroval vraj, ze je leniva a ona sa predsa tak snazila /co ozaj nie je pravda/ Proste vsade kam prisla, robilsa z neho debila. A chcela to este zhodit na jeho sestru, ze keby sa do toho nemontovala, vsetko by sa vyriesilo .../ ale inak v tom maile planovala rozvod/. Teda ten druhy chlapik, s ktorym sa zoznamila, robil v zahranici, videli sa len parkrat, boli spolu v lete na jednu dovolenku a dopaflo to tak, ze ostala tehotna... Truba... V auguste sa rozviedli a v novembri sa ako stastna tehulka vydala znova. Za cely ten cas samozrejme nezabudla kydat na svojho ex, ze je taky a taky... A vlastne vsetci sme boli vydni, len ona chudatko ukrivdene... Asi tak.

alca85
15. jan 2010

zuzka cez víkend zrejme stará klasika, návštevy dedkovcov a babkovcov, ale možno vyženiem manžela lyžovať, nech sa aspoň trocha rozptýli...

emanka
15. jan 2010

no určite musela byť trafená, nevernica jedna 😀

alca85
15. jan 2010

tomu ver...

zuzkaku
15. jan 2010

emanka...ja že prídem kuknúť tých tvojich psov, vieš len tak na skok...jedna noha tam, druhá tu... 😀

ale nie...jedna kámoška mi dnes dala chrobáka do hlavy, idú zajtra na víkend na hory aj s deťmi...ja by som tááák išla...

alca85
15. jan 2010

26, nemôžem povedať že by vyzerala zle a hlavne teraz keď schudla.....

klara_klara
autor
15. jan 2010

caute ako? vidim ze zasa ste tu vsetky...my sme boli na nakupoch...kurnik tolko ludia vsade hroza 😠 😠 😠

veronikapp
15. jan 2010

ahoj klara 🙂

zuzkaku
15. jan 2010

veronika...tak to je blbé...švagor môže byť rád, že sa zbavil takej potvory...

klara_klara
autor
15. jan 2010

pozeram ze mate riadne temy 😎 😎 😎

zuzkaku
15. jan 2010

klara ahoj...čo pekné si nakúpila?

zuzkaku
15. jan 2010

voskovka začala...

spevacka
15. jan 2010

zuzka, to moje kamarátky stále vyprávajú, kde sa chystajú, na lyže a tak-buď už majúveľké deti alebo žiadne a ja sa vtedy škaredo kuknem po nich a oni, že:"teraz ticho, bo bude Jarci ľúto..." oni ma volajú Jarca 😀 zlaté sú

alca85
15. jan 2010

ja som taká vďačná za môjho manžela.... 🙂

emanka
15. jan 2010

veronika, no pekne, tie ženy sú svine...
zuzi, môžeš, veď Prešov, či Kapušany? nie je ďaleko 😀
si tu vítaná....a na dvore máme asi 10 ihličnatých stromov, to máš skoro ako hory 😀
pre mňa je stres niekam ísť, aj keď len našim idem na víkend, všetko zbaliť, pre malú, pre mňa, stále rozmýšľam, či som niečo nezabudla...takže ja by som nechcela ísť do hôr 😝

veronikapp
15. jan 2010

no trochu sme odbocili...

klara_klara
autor
15. jan 2010

iba same jedlo...bo zajtra mame navstevu...svokra dojde 😝 😝 😝 tak az sa nehanbime a nemoze povedat ze chuda synacik preto je taky vychudnuty lebo ved vy tu nic nemate 😀 😀 😀

zuzkaku
15. jan 2010

alca...krásne si to napísala 😉

Jarca....to máš vychované kámošky