Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
voskovka- u nas to tak bolo, ze sme sa skoro vzali, skoro mali dieta a cela partia, t.j. 7 dalsich slobodnych chlapov, chodievalo na zabyvy a samozrejme volali aj jeho. Ja som bola proti, zacali sme sa hadat, potom uz len ticha domacnost, cim dalej tym horsie to bolo. Aj som sa s malou pretahovala naspat k nasim. Prisiel po nas, z sa mame vratit, ale bolo to prd platne. Vsetko robil rovnako, ja som stale vyskakovala, on odchadzal a cstale dokola. Niekedy to chce trpezlovost aj od nas zien, a sem tam bez komentara dovolit nejaky vyjazd. Predsalen robia cele dni, pridu unaveni domov a co doma? Vystresovana zena s ukricanym deckom, ktora ma stale nejake poziadavky... a na druhej strane kamarati, s ktorymi sa dobre bavi. Chce to cas, kym si to uvedomi, ze raz chcel rodinu, tak nech sa stara. U nas zabrala ziadost o rozvod a rozhovor s jeho rodicmi. Lebo kym som sa len vyhrazala, nikam to neviedlo. Nikto z rodiny mi nechcel verit. Ved on je taky dobry, robi, peniaze nosi, stara sa... az ked som jeho rodicom vsetko vysvetlila, ze preco to riesim tak ako to riesim, tak aj on pochopil, ze to presvihol. Netrvalo to ale ani mesiac, ani rok. To bolo dlhsie obdobie. Uz viem preco sa mladi manzelia rozvadzaju- to by nezniesol kazdy. Myslim, ze kazde manzelstvo si aspon raz niecim takym, takou krizou prejde.
veronika...ako dlho ste manželia? Klobúk dolu, že si to vydržala... 😉
alcuška...no vitaj, už si mi chýbala 😀
kde ste?? už spíte?
sakra, konečne sme sa tu zas skoro všetky stretli a blbne kôň!!!
ja ho mám tuším najpomalší, veď kým mi odošle odpoveď, vy už každá napíšete aj 2. Ak to bude blbnúť, odchádzam a pôjdem si ešte prečítať niečo o vojtovke, nie že by ste ma nebavili...
Veronika, dobre si to vyriešila, bola by si blbá, ak by si to tolerovala stále...
to bola rýchlosť! tuším už ide kôň
ali, ako manžel?
emanka, mne už začal ísť koň lepšie, vydrž hádam sa to aj tebe o chvíľu upraví 😉
emanka, koľkokrát denne musíte cvičiť?
viete co ma s... najviac? Vsetci nasi znamy maju presne opacny problem. Zena je ta ,,zla,,.
zuzka a ty ešte nespíš? 😝
Veronika fúha, iné caffé...ani voskovke vôbec nezávidím tento stav.....ja a ani môj mm sme našťastie neni discotéky, zábavy a také....odkedy sme spolu tak sme spolu stále....mm chodí max. lyžovať buď s mojím tatkom alebo bratom a niekedy aj s kamarátom, ale keby mal chodiť na zábavy a iné výjazdy tak to by som mu určite netolerovala. To nemôže nikdy dobre skončiť.
už sa upravilo, ale polovica už zdrhla, teda, voskovka určite a veronika asi išla už zobudiť malú 😉
alci...nespím 😝
zuzi, 3x denne, 15-20 minút...
veronika a tie ženy sú ako zlé? majú deti a nestarajú sa? chodia flámovať?
veronika...a ty nevieš, že žena bude vždy tá najhoršia?
manžel zatiaľ v pohode, sem tam ho chytajú depresívne stavy...tak ho trošku podporím, objímem a zas je lepšie....
júúj alca, mali by ste spolu niekam vypadnúť aspoň na víkend, len vy traja...hory, alebo kúpele... 😉
ani my sme neni už discotékoví...v mladosti sme sa navystrájali až moc, teraz sme už kludní, taký domasedovia 😉
alca ty mas stastie 😀 len sa onho pekne staraj 😉
myslim tak zle, ako pise zuzka- chodia na diskoteky, flamy s kamaratkami... a muz sa stara o domacnost 😒
baby som sa chcela opýtať, tú calciovú masť môžem dať malej aj na tvár? Teda okolie úst, dosť je vyhádzaná od slín
tak by to malo byť...len škoda, že vo veľa manželstvách to nefunguje...
moja sestra chodí už 5-ty rok s chalanom, ktorý je nenormálne žiarlivý...aj teraz sú akože rozídení, lebo si namýšľal, že ho podviedla...a to sa len rozprávala s jedným od nás a vymenili si t. č. ... no márne jej hovorím, ruky preč od takého chlapa...slepá láska...len či nebude raz ľutovať... 😒
nie ako zuzka, ako emanka- som sa pomylila...
muzov brat sa tak rozviedol teraz, ale oni aspon nemali deti... On sice tiez nie je bezchybny, ale to co mu urobila jeho zena, hned som s nou prerusila vsetky kontakty 😝
ali, aj naša bývala a niekedy aj je vyhádzaná od slín, ale nič som jej na to nedávala, len stále utierala podbradníkom, alebo vodou, alebo vlhčenou utierkou...a to pomohlo...ja by som jej nič na to nedávala...pozerám Rainman-a, tak reagujem pomalšie 😝
alca mozes kludne 😉
čo mu urobila?
alci...nám na také vyrážky na tvári veľmi zabral Holtov krém...dá sa kúpiť v lek. bez predpisu...tiež to mal okolo úst, stačilo 3-krát natrieť a bolo po nich 🙂
zuzi, dohovor ešte sestre, to nedopadne dobre 😒
veri, čo urobila žena tvojmu švagrovi? povedz...
dohováram jej teraz každý deň... ale zas nechcem byť ja tá kôli ktorej sestra nebude "šťastná"....veď vieš ako to myslím, aby mi raz nevyčítala, že s ním mohla byť šťastná a ja som jej to pokazila...musí na to prísť sama...
alca a kde pracuje tvoj M?
no to je pravda 😉
ja som mala kolegyňu, ktorá zas stále chatovala s cudzími chlapmi, sem tam ževraj nezáväzné stretko, dieťa doma a manželovi povedala, že ide na noc kamarátke. V robote sa potom len sťažovala, že muž jej robí výstupy a žiarli, nikam ju nechce púšťať, nadáva jej.....no hovorím jej:" a čuduješ sa?"

ahojte...len som vás chcela pozdraviť......neviem tiež čo rozumné napísať.... 😝