icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
16. jan 2010

zuzi, vy už spíte?

alca85
16. jan 2010

možno neboli...ktovie...

zuzkaku
16. jan 2010

Šimon už od 19:00 a Tomi ešte nie, ale tiež už je uložený s v posteli...každú chvíľu... 😉
alca...a ako si na tom bola ty, keď to auto bolo horšie? 😕

emanka
16. jan 2010

zuzi, nechcem strašiť, ale fakt sa to môže vrátiť do starých koľají...naša lea strieda tie obdobia, týždeň spí celú noc, týždeň sa budí v noci a 2 hod sa hrá, potom týždeň sa iba zobudí a napapá...raz tak, raz tak 😝
a kľudne to môže byť tak, že je viac zasýtený, nám kaša nepomohla, spíme stále rovnako, ale ona takto a tuším ešte lepšie spávala aj keď nemala kašu večer, predtým sa iba zobudila a napapala, teraz sa aj hrá v noci 😝

zuzkaku
16. jan 2010

ja viem ☹ no bola by som rada keby tých blbých nocí bolo menej....

emanka
16. jan 2010

alca a kam chodí manžel lyžovať? na babu? aj ty lyžuješ?

zuzkaku
16. jan 2010

emanka, keď malej išli zúbky, nevšimla si si aké mala vtedy ďasienka? Boli bledé, alebo skôr také naliaté a červené??

zuzkaku
16. jan 2010

alca už asi kúpe...

alca85
16. jan 2010

no moja sa aspoň že nehrá keď sa v noci zobudí...niekedy stačí dať cumlík a niekedy prsko.... 🙂

alca85
16. jan 2010

nekúpe

zuzkaku
16. jan 2010

dnes som si podľa rady anag snažila odstrániť tú bielu bodku z bradavky...auuuu...stále tam je...brrr... 😢

emanka
16. jan 2010

zuzi, boli aj červené a naliate a niekde boli aj bledé...a asi mesiac pred prerezaním sa jej ďasienka tak vyformovali, ako keď je štrbavý prvák, nemala už také rovné tie ďasná, fakt to vyzeralo, ako keby už mala zuby a vypadli jej, ale iba 4 predné, dolné aj horné 🙂

alca85
16. jan 2010

aj na babu...niekedy chodí skoro ráno a vtedy ide aj ďalej....teraz ho brat volal koncom januára niekam na týždeň, ale zrejme mu to nevíde keďže teraz maródi (teda dovolenkuje) a už mu potom dovolenku určite nedajú...

emanka
16. jan 2010

zuzi, viedela som, že ti už odpovedala a dala ti tam nejaký link, čo v ňom bolo? ako si to odstraňovala? prepichnutím ako hovorila Veronika?

zuzkaku
16. jan 2010

aha...ja už tiež skúmam drobca, má tam na nich akoby také čiaročky, náznak, kde by mali tie zúbky byť...ale zatiaľ nič neštrngá... 🙂

alca85
16. jan 2010

malá má te spodné ďasienka také vypuklé akoby tam boli obrysy 2 zúbkov....tak neviem

emanka
16. jan 2010

ešte sa možno načakáš, kým niečo zaštrngá...môže to trvať kľudne ešte 4 mesiace 😲

zuzkaku
16. jan 2010

nooo, prepichnúť sa mi to nedarilo...alebo skôr nič nevyšlo po prepichnutí, len som si podráždila celú bradavku a teraz ma na dotyk bolí, neviem ako budem kojiť, hádam to prežijem...Ten link je na jej webstránku....zaoberá sa tam dojčením a všetkým okolo, ozaj šikovná a múdra žienka... 😉

emanka
16. jan 2010

ali, aj naša to tak mala, takže možno to budú nakoniec zuby 😀

alca85
16. jan 2010

no už je vyhriate...tak môžme začať kúpať.. 🙂

zuzkaku
16. jan 2010

tak len a poriadne vyčľapkajte...aj vaše seti sa tak radi kúpu?? Môj veľmi, len on nemôže byť dlho vo vode kvôli tomu ekzému, tak len sa namočíme, očľapkáme a šup von... 🙂

zuzkaku
16. jan 2010

že seti, joj...deti...

emanka
16. jan 2010

veru, annag to umí 😉 a ešte aj ochotná pomôcť 🙂
zuzi, čo ste robili cez deň?

emanka
16. jan 2010

idem dať malej čaj a dám ju spať, hneď prídem

zuzkaku
16. jan 2010

doobedu som upratovala celý dom - zajtra tá oslava, tak aby svokra nekukala...ona aj tak bude...no a poobede sme boli von, bolo krásne, tak som neodolala...
a čo vy?

zuzkaku
16. jan 2010

ok, ja tu počkám... 😉

emanka
16. jan 2010

malá už spí, aj bez čaju...
aj my sme dnes upratovali, včera vďaka mojej šikovnosti som povysávala a dnes som poumývala celý dom 😝
a potom sme boli na dvore, teda iba ja a lea a samozrejme psy, maťo spal...potom som tam leu nechala spať a ja som ešte doma niečo porobila a bola na pc...no nič moc, klasika 😒

emanka
16. jan 2010

zajtra dúfam, že sa mi podarí ísť tej kaderníčke, ešte som to nehovorila maťovi, tak dúfam, že nemá nejaké plány, aby ma tam mohol odviezť, lebo už sa hanbím chodiť po ulici 😕

zuzkaku
16. jan 2010

dávaš sa strihať?

emanka
16. jan 2010

hlavne zafarbiť, teda melír, a aj trošku prestrihať, upraviť, skrátiť, zriediť...