Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
to chodím každé 2 mesiace, takže úplne normálna klasika, nič excelentné...kto zajtra k vám príde okrem babiek a dedkov?
sestra a Tomášovi krstní...
celkom sa teším, len sa neteším veľmi na svokrovcov, ale aj to prežijem...
Tomáško už zaspal, len ešte predtým mi stihol povedať, že sa o mňa bojí, aby ma neukradli zlodeji...on má teraz takú bujnú fantáziu... 😀
a torta je vraj úžasná, že vraj škoda zjesť...som veľmi zvedavá... 😉
kde si? vo Vojtovke??
malinký, zlatý 😀 😀
čo robí tvoj muž, keď si na koňovi?
ahojte...som tuuuuuu...zde.
je teraz v práci...už zas dnes mal pochybnosti s kým sa tu vykecávam...neverí, že ste baby, povedal, že čo sa toľko viem s babami rozprávať... 😝 ... tí chlapi...
a Maťo čo robí?
voskovka, čau...spia?
😝 😝 😝 nech si prečita... 😉
adam zase nespi....nervači...dadulko už hej..
čo je s tým tvojím Adamkom? idú zúbky?
hej...a nemôžu vyliezť... ☹ asi mne vyleze niečo ine.... 😕
maťo buď pozerá TV alebo sa kúpe, on sa ľúbi kúpať 2 hodiny, alebo je so psami v tej ich vykúrenej miestnosti 😝
ja sa pôjdem za chvíľu osprchovať, lebo večer sa mi zas nebude chcieť, no a maťo sa chystá na net, takže dnes tu už asi nebudem, uvidíme...
už sme okupkané......Natálka sa veľmi rada kúpe, ale potom keď ju vytiahnem, júúúúúúúúúúúúúúúúúúúj toľko kriku.....a obliekanie ani nehovorím....... 😒
už som dospievala, zuzi, aj môj Maťo mi minule hovorí, že "mami, vieš čoho sa ja najviac bojím? že ťa stratím..."no čo mu to napadlo?
emanka, no ja som vedela včara, že ešte nespí, my totiž v piatok tzv. "žúrujeme" to zn.že nemusí ísť spať v obvyklom čase, tak sme šli trocha neskôr, ja uspávať Hanku a ocinko má vtedy na starosť Maťa a tak sa stalo včera to, čo som tu opísala
naša lea sa tiež rada kúpe, kope nožičkami a kričí od radosti pri tom 😀 a obliekanie je u nás pohoda 😉
spevi...ahoj, no vidím, že tí naši chalani majú rovnaké nápady.... 😀
čo dobré zajtra varíte?
musím pustiť mm...
spevi a kde si bola spievať?
tie deti majú také myšlienky v hentom veku, moja neter má 7 a minule si pozerala môj pamätní zo školských čias a tam bolo - len jednu mamičku máš, preto si ju váž, ak raz zostaneš sama, pochopíš, čo je to mama - alebo tak nejak a tá neter, Ninka sa rozplakala, že čo tu len ona bude robiť, keď jej maminka umrie...no zlatá bola, chúďa 🙂
mal to byť pamätník
my variť...neviem čo budeme.....ak sa mi bude chcieť,zneužijem svokrovcov... 😀
ja ešte neviem, čo budem variť...pozerám smotánku a nechápem, jak sa tam tá Kollárova milenka vytrsáva, 8 dní po cisárskom reze 😝
dokelu...aj ja som chcela kukať...
eman., mala cisarák? to všetky štetky v Ba rodia cisárom? 😒
už to skončilo...idem sa osprchovať, zatiaľ ahojte....ak tu nebude maťo, tak ešte nakuknem... 😉
spievať som bola na skúške, o týždeň máme dáku prehliadku, nie lekársku, ale spevácku
tak aj ja zdrhám, pozriem niečo v TV...papa...dobrú nocku... 🤐
spevacka-asi ano..sa boja aby ju nemali roztiahnutu.... 😀
voskovka, som si dalá malé pivo a už prestávam byť dáma 😎

vav, tak potom sa ukáž... 😉