icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
16. jan 2010

vav, tak potom sa ukáž... 😉

emanka
16. jan 2010

to chodím každé 2 mesiace, takže úplne normálna klasika, nič excelentné...kto zajtra k vám príde okrem babiek a dedkov?

zuzkaku
16. jan 2010

sestra a Tomášovi krstní...
celkom sa teším, len sa neteším veľmi na svokrovcov, ale aj to prežijem...

zuzkaku
16. jan 2010

Tomáško už zaspal, len ešte predtým mi stihol povedať, že sa o mňa bojí, aby ma neukradli zlodeji...on má teraz takú bujnú fantáziu... 😀

zuzkaku
16. jan 2010

a torta je vraj úžasná, že vraj škoda zjesť...som veľmi zvedavá... 😉

zuzkaku
16. jan 2010

kde si? vo Vojtovke??

emanka
16. jan 2010

malinký, zlatý 😀 😀
čo robí tvoj muž, keď si na koňovi?

voskovka
16. jan 2010

ahojte...som tuuuuuu...zde.

zuzkaku
16. jan 2010

je teraz v práci...už zas dnes mal pochybnosti s kým sa tu vykecávam...neverí, že ste baby, povedal, že čo sa toľko viem s babami rozprávať... 😝 ... tí chlapi...
a Maťo čo robí?
voskovka, čau...spia?

voskovka
16. jan 2010

😝 😝 😝 nech si prečita... 😉
adam zase nespi....nervači...dadulko už hej..

zuzkaku
16. jan 2010

čo je s tým tvojím Adamkom? idú zúbky?

voskovka
16. jan 2010

hej...a nemôžu vyliezť... ☹ asi mne vyleze niečo ine.... 😕

emanka
16. jan 2010

maťo buď pozerá TV alebo sa kúpe, on sa ľúbi kúpať 2 hodiny, alebo je so psami v tej ich vykúrenej miestnosti 😝
ja sa pôjdem za chvíľu osprchovať, lebo večer sa mi zas nebude chcieť, no a maťo sa chystá na net, takže dnes tu už asi nebudem, uvidíme...

alca85
16. jan 2010

už sme okupkané......Natálka sa veľmi rada kúpe, ale potom keď ju vytiahnem, júúúúúúúúúúúúúúúúúúúj toľko kriku.....a obliekanie ani nehovorím....... 😒

spevacka
16. jan 2010

už som dospievala, zuzi, aj môj Maťo mi minule hovorí, že "mami, vieš čoho sa ja najviac bojím? že ťa stratím..."no čo mu to napadlo?
emanka, no ja som vedela včara, že ešte nespí, my totiž v piatok tzv. "žúrujeme" to zn.že nemusí ísť spať v obvyklom čase, tak sme šli trocha neskôr, ja uspávať Hanku a ocinko má vtedy na starosť Maťa a tak sa stalo včera to, čo som tu opísala

emanka
16. jan 2010

naša lea sa tiež rada kúpe, kope nožičkami a kričí od radosti pri tom 😀 a obliekanie je u nás pohoda 😉

zuzkaku
16. jan 2010

spevi...ahoj, no vidím, že tí naši chalani majú rovnaké nápady.... 😀

zuzkaku
16. jan 2010

čo dobré zajtra varíte?

alca85
16. jan 2010

musím pustiť mm...

emanka
16. jan 2010

spevi a kde si bola spievať?
tie deti majú také myšlienky v hentom veku, moja neter má 7 a minule si pozerala môj pamätní zo školských čias a tam bolo - len jednu mamičku máš, preto si ju váž, ak raz zostaneš sama, pochopíš, čo je to mama - alebo tak nejak a tá neter, Ninka sa rozplakala, že čo tu len ona bude robiť, keď jej maminka umrie...no zlatá bola, chúďa 🙂

emanka
16. jan 2010

mal to byť pamätník

voskovka
16. jan 2010

my variť...neviem čo budeme.....ak sa mi bude chcieť,zneužijem svokrovcov... 😀

emanka
16. jan 2010

ja ešte neviem, čo budem variť...pozerám smotánku a nechápem, jak sa tam tá Kollárova milenka vytrsáva, 8 dní po cisárskom reze 😝

zuzkaku
16. jan 2010

dokelu...aj ja som chcela kukať...

spevacka
16. jan 2010

eman., mala cisarák? to všetky štetky v Ba rodia cisárom? 😒

emanka
16. jan 2010

už to skončilo...idem sa osprchovať, zatiaľ ahojte....ak tu nebude maťo, tak ešte nakuknem... 😉

spevacka
16. jan 2010

spievať som bola na skúške, o týždeň máme dáku prehliadku, nie lekársku, ale spevácku

zuzkaku
16. jan 2010

tak aj ja zdrhám, pozriem niečo v TV...papa...dobrú nocku... 🤐

voskovka
16. jan 2010

spevacka-asi ano..sa boja aby ju nemali roztiahnutu.... 😀

spevacka
16. jan 2010

voskovka, som si dalá malé pivo a už prestávam byť dáma 😎