Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahojte, no Hanka už spinká (pol hodinu?) dnes podvečer bola taaaakaaaa dobručká, ležkala si na brušku a hrala sa 😉 hodinu 🙂 potom sme ju užzobrali, prebalili, prezliekli, ocinko trochu ponosil a už sme videli že má namále, tak šup spinkať a hne´d aj zaspala. Len keby trocha dlhšie potiahla. 😖 Neviete, aké má byť zajtra počko?
speváčka závidím, náš krpec sa málokedy hrá sám a keď tak sa blázni, odráža sa na chrbte nohami a posúva sa po celej postieľke a ak dosiahne na kraj tak nervačí.........teraz sa prebral a už je zase hore šlahne ma...........
baby, dnes sa tu nekoná koníkovská stretávka? Hmmmm...
emanka ja som tu,krpec sa trápi so spaním ale ja ho odmietam brať na uspatie na rukách..............do toho som pokazila dvierka od postieľky - takže psina a to som v noci sama - mm je na nočnej........
blazka ahoj, ja som tiež taká, že nezoberiem na ruky, náhodou si zvykne a čo potom 😝 V 6. mesiaci mala 2 týždne obdobie, že nevedela vôbec zaspať, buntošila aj do polnoci, tak som si ju vzala na ruky a do 2. minút zaspala, trvalo to 2 týždne, len ma asi potrebovala cítiť...ale už je v pohode, zaspáva sama 😉
aké dvierka si pokazila? tebe sa postieľka otvára?
my zaspávame bežne na rukách - som trubka viem, ale čo mám robiť, ešte nemá pol roka tak počkáme a potom už budem naňho tvrdšia - sľubujem 😒
no tá strana postieľky čo sa dáva dole, zalomila som to želiezko čo istí - porazí ma,ešteže som to podložila plienkami - starého vystrie 😖
ahojte... Natálka už dospala, tak znova môžem byť do polnoci hore....uff.
Moje deticky su dnes zlatucke,Davidko bol uzasny v skolke,Sarika aj nieco pospala.
Bavite sa o kravskom mlieku, my davame Davidkovi este pred spanim flasu Hami bananoveho mliecka,to zboznuje,inak ked ja si davam na ranajky kakao tak si srka so mnou. Inak do 2 rokov pil len na striedacku Hami a Nutrilon,ale to bude aj tym ze ja mam alergiu na mlieko,ani ja by som nemala pit kravske,ale pije,tak chcem aby deti neboli po mne.
alca som na tom podobne, krpec nie a nie spať, tak uvidím kedy zalomí, ak nie dáme trochen mliečka teplejšieho a to ho tak unaví že bude odfukovať..........
juuj, blazka, nezávidím, bude sa to dať opraviť?
alca, vitaj...kde sa flákaš? dnes kde budete spať? manželík už je v "duchnách"?
Kami, čo bolo v škôlke, keď bol Davidko taký úžasný? A tebe to kravské mlieko neškodí, keď máš alergiu?
emanka treba kúpiť tú novú poistku a ten zvyšok čo som zalomila treba vytiahnuť 😝
Emanka,no ucitelka ho vychvalila do nebies 🙂 ze aky je sikovny, ako sa zapaja, ze je velmi inteligentny 😀 ....atd hhiihhihihi som isla odtial horenosom 🙂
Ja by som nemala pit kravske kedze potom mam zaludocne problemy, potom mi z toho stupa bilirubin ...... ale telu neprikazes,ked niekedy mam taku velku chut na kakao tak vypijem aj 600ml 🙂 ( taku mam velku salku ) 😀
no pekne, blazka, malý nemá ani pol roka a ty mu už dodžubeš postieľku 😀
kami, verím, že si pyšná na malého, po kom len môže byť? 😀 ? Žeby po maminke?
Normálne si mi urobila chuť na to kakao, aj ja ho ľúbim, niekedy som ho jedávala pravidelne na raňajky, ale teraz už neraňajkovávam...išla by som si urobiť, ale nie som si istá, či máme mlieko 😒
emanka dnes opäť v spálni, som povedala, že v obývačke už nebudem spať, lebo potom sa malá celú noc budí....jednoducho musí byť v postieľke (asi aby ma necítila alebo čo).
blazka to moja tak chodí spávať tuším od narodenia....len včera zaspala skôr a potom už bola o 6:15 vyspatá. Išlo ma poraziť...tkto mi to tuším viac vyhovuje, keď si môžem pospať do pol desiatej...ale raz to budem musieť zmeniť, hlavne keď bude musieť chodiť do škôlky, ale to je ešte ďáááááááálekóóóóóóóó......
baby, ako často si umývate vlasy? Nie, že by ma zaujímala vaša hygiena 😀 , ale som zvedavá...ja si musím každý deň, lebo keď si jeden deň neumyjem, tak na druhý deň môžem ísť medzi ľudí až keď si ich umyjem....a už mi to lezie na nervy...kúpila som si dnes šampóny dva na mastné vlasy, no ale neviem, či to pomôže....neviete o nejakom, čo pomáha?
alca, aj mne vyhovuje, keď si môžem ráno pospať 😀 ale najlepšie by bolo, keby spala od ôsmej do jedenástej 😀 to by bolo úplne perfektné 🙂 🙂 🙂
emanka ja som si umývala každý deň lebeňu pred tehu - ale potom mi prestali tak mastnieť, je to proste dané......šampony treba vyskúšať mne zaberala shauma zelená - sedem bylín ale to je na každého iné..........
kamilecka kto by nechcel mať šikovné detičky xixixi tak gratulírujem ..........
alca tak takto cestujete? no u nás to je tak že spí v postieľke, síce zaspáva na rukách ale šup do postieľky, teraz som ho nechala vymrnčať a tuším ešte tvrdo nespí, prehadzuje sa ..........
inak baby ako sa prihlasuje dieťa do jaslí? a kedy? lebo do dvoch rokov chcem byť doma..........
Ja tiez mam velmi rada kakao,ale take poriadne horuce 🙂 mnaaaam ja som aj dnes kupila mlieko,ze budem mat kakao na ranajky a zo zbytku upeciem muffiny pre Davidka,on ich zboznuje.
Ja si umyvam kazdy druhy den,velmi rychlo sa mi teraz mastneju,ale to bude asi tym ze som bola naposledy u kadernicky den predtym ako sa Sarah narodila,cize pomaly 7 mesiacov a uz ich mam riadne dlhe,este par tyzdnov a budu po pas,hruuuza ako lesna zienka
no ja každý druhý deň...ale na ten druhý deň o už musím poriadne natupírovať, aby som na tej hlave niečo mala... 😝
tak ja už zapínam vlasy sponkami a tosom bola u kaderníčky v novembri - hrúza ako rastúúúúúúúúúúú
aj ja chcem dlhéééé vlasy...ja mám pocit, že mne narastú max po plecia a potom ako keby prestali rásť.... 😔
Blazka, budu aj teraz zapisy,si to odsleduj v danej skolke do ktorej ho chces prihlasit. U nas je riadny naval,takze keby som teraz sla prihlasit Sarah tak by sa mi nikto necudoval. Davidka som bola prihlasit ked nemal ani 2 roky v marci 2009 a v septembry 2009,to mal 2 roky a 5 mesiacov a uz siel do skolky,
ale ja idem zajtra o tretej kaderníčke......... 🙂
Alca poslem ti moje vlasy 😀
pošli cééééééééééééém..........dám si ich nadpojiť..........
no malá sa už nacecala a teraz mi tu pchá ruku do úst.....idem ešte zarobiť mliečko...aha potvora znovu sa prisala
kamilečka ale malého asi nevezmú lebo ja budem presne do dvoch rokov, nedá sa byť dlhšie - hypo nepustí.........
vlasy už nespomínam, sú to drátenky, aj som z toho nervouz aby som už šla znova na strihanie a melír............
ja to mám tak, že keď ich mám čerstvo zafarbené, tak vydržia aj 2 dni a zaujímavé je, že keď prídem od kaderníčky, tak v pohode aj 3 dni 😲 nechápem, čo mi tam dáva, musím sa popýtať 😉
blazka, čo už chceš ísť potom do roboty?
Blazka my sme mali stastie v tom ze sa akurat od septembra otvarala nova trieda len pre deti od 2-3 rokov 🙂,aby ich nemali velmi pomixovane ze od 2-5r, to uz by nebolo dobre.
Emanka ano aj mne vydrzia dlhsie ked som od kadernicky,ale podla mna to bude tym ze ona mi pri umyvani fajne pomasiruje hlavu a akoby viac tlacila na tie pory.

kami ahoj....moja nie je zlá, poslúcha 😉 a čo tvoje deťúrence?