icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
18. jan 2010

emanka ja keď som bola u kadderníčky, asi 2 týždne sa mi darilo v pohode upravovať vlasy a aj vydržali a potom akoby mi ich niekto vymenil..ale možno to bude aj tým, ýe mi vtedy začali príšerne a vo veľkom množstve padať....teraz tam mám na zadu stále hniezdo... 😠

emanka
18. jan 2010

blazka, ja som mala do teraz melír, ale včera som sa nasrala, lebo nie je čas chodiť po kaderníčkach a šlahla som si hnedú farbu, plánovala som, že za 2 týždne k nej behnem, nech mi dá melír, ale tuším to mám aj takto dobre, síce je to ešte nezvyk, ale to sa urobí...a môžem si ich zafarbiť, kedy ja chcem, horšie je to s tým strihaním, mne strašne rýchlo tiež rastú a ešte ich aj mám husté, takže chodím každý druhý mesiac kaderníčke, ale zišlo by sa každý mesiac 😉

alca85
18. jan 2010

emanka tak by to chcelo novú profilovú fotku...

emanka
18. jan 2010

kami, aj mňa to už napadlo, že treba poriadne hlavu pomasírovať, takže som sa to snažila robiť, ale vôbec to nepomohlo 😠 ale ony sú školené 😀

kamilecka
18. jan 2010

Emanka ale melir sa nesmie davat castejsie ako 3-4 tyzdne 😉

emanka
18. jan 2010

kami, veď to je akurát ten čas, kedy začínam vyzerať ako debil 😝 len potom to ešte mesiac horko-ťažko vydržím a keď už sa nemôžem na seba pozerať, tak idem....teraz som bola 13. novembra a vyzerala som už ozaj katastrofálne 😲
alca, vôbec sa mi nechce fotiť samú seba, aj tak vyzeram na každej foto ako dement, takže je úplne jedno, či som skoro blond, alebo hnedovláska 😀

kamilecka
18. jan 2010

🙂 Emanka 🙂

Idem ja do hajan,rano musime vstavat o 6:45 koli skolke. Dnes sme zaspali 😀

Este prihoda dnesneho dna

Davidko ako prisiel zo skolky, tak som mu dala cajik a brumika a siel do obyvacky sa hrat,ja som sla do kuchyne a Davidko za par minut dobehol ze, Mamka,mamka tam nieco chodi 🙂 tak idem do obyvacky,Davidko ostal pri dverach,nechcel ist dalej a len mi hovori a ukazuje,mamka tam nieco chodi,tam tam 🙂 tak som zacala dvihat hracky a na podlahe bol miniaturny pavucik,ktoreho ledva by som lupou videla a Davidko konstatuje, velka mucha,veeeelka mucha 😀

alca85
18. jan 2010

ste mi urobili chuť s tým kakaukom......tak som si bola urobiť...mňam už som dlho nemala 😉

alca85
18. jan 2010

hi 😀 😀 😀 😀 podarené

emanka
18. jan 2010

😀 zlatý Davidko 😀
alca, aj ja som si bola urobiť, takže cez deň spolu kávičkujeme a večer kakaukujeme 😀

alca85
18. jan 2010

ja ju dorazím, stále sa tu dáva na brucho a potom grcia....

alca85
18. jan 2010

no vidíš aj tak sa dá......takže mliečko sa našlo, alebo si si zarobila umelé 😀 ?

emanka
18. jan 2010

my sme na tom rovnako, naša to robí ešte aj teraz 😀

alca85
18. jan 2010

tuším ju idem prebaliť....zdá sa, že to išlo nielen horným, ale aj spodným otvorom..... 🙂 😒

emanka
18. jan 2010

😀 😝

emanka
18. jan 2010

lea dnes zaspala o deviatej a už bola asi 5x hore, zobudí sa na každé vypadnutie dudla 😝 dúfam, že to nebude pokračovať aj v noci... 😲

alca85
18. jan 2010

smeješ sa? ...
aj tvojej sa niekedy stáva, že sa preciká až na chrbát?

emanka
18. jan 2010

nie, ešte sa mi to nestalo, keď bola malinká, tak raz, ale to asi bola plienka zle zapnutá...a to sme boli akurát u dr, tak išla domov mokrá, nemali sme nič na prezlečenie, ale bolo leto a bola v perinke, tak ok...
nemá slabo pritiahnutú plienku? aké používaš?

alca85
18. jan 2010

práveže nemá, keby bola chlapec a preciká sa na bruško tak by som to ešte chápala, ale dievča a na chrbát?
Používame pampersky...a ty?

emanka
18. jan 2010

ja tiež, len raz som jej dala huggies a to vtedy sa precikala, takže odvtedy len pampers 😉 aj som chcela vyskúšať nejaké iné, lacnejšie, ale maťo zakázal, že hádam nebude šetriť na svojej dcére 😀 aspoň, že tak...čo robí teraz malá?

alca85
18. jan 2010

huggies som mala aj ja jeden čas, to bola hotová katastrofa....ešte som bola spokojná s tými fialovými Tesco, ale ktovie prečo ich prestali predávať. Inak ja tie pampersky objednávam cez net a vychádzajú ma oveľa lacnejšie.

emanka
18. jan 2010

alenka, končím, maťo zas nervačí, že už je polnoc a on zas nestihol sem ísť...takže dobrúúúú

alca85
18. jan 2010

dobrúúúú, tak to vyzerá, že ja tak skoro ešte nepôjdem....malú som musela obložiť poduškami aby sa tu neprevracala....tak ešte raz dobrú noc

zuzkaku
19. jan 2010

čauteeee....no vidím, že nezaháľate píšete o 100-6... 😀 😀 😀 Tak baby, nechce sa mi vás čítať, čo máte nové??

emanka ako sa vám darí s cvičením, kedy idete na kontrolu?

alci už dávaš malej príkrmy??

stlu
19. jan 2010

caute baby.uz pijem svoju rannu kavicku a pomali som si vas precitala co ste vcera popisali.Vecer nemozete spavat?Aj mne sa strasne mastia vlasi a este mam aj lupiny a nezabera ziaden heden,tak neviem co uz mam kupit.A stymi plienkami ja kupujem kazdy mesiac ine-ktore su v akcii.Mala sa mi neprecika ale pravidelne sa mi pokaka az na chrbatik 🙄 .
Zuzkaku co mame nove.No dnes bude materska,tak ju pojdem rychlo minut-na postu ☹ .A potom mozem ist domou.Ale pojdem do obchodu popast oci.A kupim Lulu aspon lizo ked uz nic ine.

veronikapp
19. jan 2010

Ahojte 🙂 ste zase popisali vecer a ja som sla spat. Som si myslela, ze Laura bude zase vystrajat, ale musim poklopat klop-klop, bola v noci hore len 2 krat, takze som sa vyspala konecne 😵

Citam, ze mate tak problem s vlasmy ako ja, tak ste ma potesili 😀 tiez musim umyvat kazdy druhy den. Sampon je dobry Shauma zelena, zo vsetkych ostatnych, hlavne tych drahsich ako Elseve, Pantene mi elektrizovali vlasy... 😠 Kamilecka- ze lesna zienka 😀 uz sme dve. Melir odrasteny asi 7 cm... Emanka preto som sa ta tu raz pytala, ze ci svetlo alebo tmavohnede, lebo mne moja kadernicka tvrdila, ze ked si dam scetlu na melir, ostanem zelena... Preto som si raz dala tmavohnedu- baaaars sa mi to pacilo, ale mm chce blondinu, tak som musela zase melir...

Dnes zase narocny den- svagrina, sestra mm rodi, uz je na prijmovej ambulancii, dali jej tabletku na vyvolanie, lebo uz prenasa 8 dni, tak sa trasiem, dufam, ze to bude mat rychlo za sebou... Aj ked ja radsej 3 krat rodit ako raz vynosit, aj tak jej to nezavidim... juuuuj 😖

spevacka
19. jan 2010

ahojte, ojoj veronika, tak to daj potom hneď vedieť, ako pôrod prebehol
ja som dnes vstávala o 6.30 s matúšom, hľadali sme rukavice...potom som si dala kávu a šla som si ešte zdriemnuť, no a "zdriemla" som do 10.00!!!! 😝 Hanka včera šla spať o pol 9, tak som mylsela, že skôr ráno vstane, ale jej sa najlepšie spí asi nadránom a ráno. Tak sme oddychovali. Teraz klábosí o sto tristo v postieľke a hrá sa s hrazdou. 😀

dzio2
19. jan 2010

ziadna odpoved 😕 no ja so zase mala rusnu noc vobec som nespala o 22H sme volali na 112 lebo mala sa nam strasne vysipala ale uplne cela ☹ reakcia na penicilin tak nas prepojili na pohotovost detsku a ubezpecovali ze sa nic nemoze stat ze jej to mame vysadit len ma prekvapilo ze nikto sa nanu nechcel pozriet pokial viem tak alergia na penicilin je nebezpecna, tak som ju natrela tekutim pudrom a sledovala celu noc ☹ veronikapp preco rakcej by si rodila ako vynosila ja zase naopak 🙂 alca ja zase som viac spokojna s hagis ako z pamperskami ja to kupujem v polsku takze dost usetrim aj na mliecku a prikrmoch aj cajiky tam kupujem je to ovela ovela lacnejsie

alca85
19. jan 2010

povysávané, umyté, upratané, tak svokra môže prísť varovať...........som sa konečne zbavila mm a aj mojej Natalinky. Išli na prechádzku...

Dzio ty tušííím nebudeš mať chvíľku pokoj. 😒 ..........tak už nech ste konečne všetci zdravííííííí... 😉. Mne by sa neoplatilo ísť do Poľska, mám to ďaleko. Ale ja mám pampersky z netu za 389Sk s poštovným ma to vychádza nejakých 410Sk (ja radšej v slovenských)a je to 82 kusové balenie.

Veronika švagrinej držím palce nech všetko dobre dopadne....a súhlasím s dzio tiež by som radšej tisíc krát vynosila ako raz rodila....mne sa páčilo byť tehotnou a pýšiť sa bruškom...

Stlu ja nemôžem večer spávať, keďže ani moja malá nespí. Stále sa vyžíva v prevracaní sa na bruško a potom sa jaší...

Zuzka zatiaľ dávam len tú ryžovú kašu...s mrkvičkou si ešte chvíľku počkám...

alca85
19. jan 2010

a prekakaná na chrbát býva moja dcéra bežne a stávalo sa mi to pri všetkých druhoch plienok čo som vyskúšala...stačí, že zdvihne nohy a kaká všade len nie do plienky.... 😖