icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

kamilecka
19. jan 2010

AHojte

My sme vstavali o 7,odniesla som Davidka do skolky so Sarah sa bola prejst ..... no pohodicka.

Sarika sa mi tiez prekaka az dobre ze nie po krk 😀 to stale ju vyzleciem dohola a jej sa to paci 🙂 tak asi to preto robi aby mohla byt hola 😀 Plienky kupujeme vacsinou pampersy,ale mali sme aj huggies aj tesco.

Zajtra sa ideme ockovat,tak mam radost, Sarika straaaasne place u DR.zistila ze to je cudzi clovek tak sa boji.

A kupila som si farbu na vlasy,tak som zvedava 🙂 Moje krasne melirovane vlasy ( 10cm odrastene ) 😀 ze ako budu vyzerat ..... 😀

Dzio ja by som s nou sla na pohotovost. Ja by som si tiez zopakovala tehu aj porod,len pri tehu som lezala mesiac v nemocnici koli prietokom a to nebolo hovie co..... a druhy porod bol sice ako prvy ze 3 hodiny a bola vonku,ale bol bolestivejsi.....keby ze ostanem tehu tak sa nebojim,ale tretie uz nechceme,kedze byvame v 2 izbaku,takze stacia 2 deticky. 🙂

emanka
19. jan 2010

ahojte...
naša, teda moja noc: od pol piatej hore, malá nevedela dýchať, mala plný nos, už som sa zľakla, že zas má nádchu, ale teraz som jej vysávala sople a mala tam veľa zaschnutých šušňov 😀 , tak dúfam, že to bude ok. O pol siedmej sa k malej presunul Maťo a ja som išla na krv, o pol ôsmej som si ľahla do hosťovskej, len nejaký šťastlivec tam odhrňal sneh, takže nič. Zaspala som o pol deviatej, o deviatej ma Maťo zobudil, aby som sa presunula k malej a spali sme do pol desiatej. No, nič moc, ja by som potiahla aj do 12-tej 😝
Veronika, neboj, nemám zelené vlasy 😀 Ja som si kúpila teraz šampón Elseve, modrý na mastné vlasy a Head and Shoulders(neviem, ako sa to píše 😝 ), ale ešte som ich nevyskúšala. Hlavné, že doma mám 3 šampóny na melír a tiež balzamy na melírované vlasy...
Dzio, chúďatká moje, kedy vám to skončí? ☹ Aj plánujete ísť dnes dr? Možno vám dá iné lieky...
Alca, aj naša sa prekakávala, lebo začala vtedy kakať raz za deň, takže šetrila a potom toho bolo veeeľa, takže po kakaní, kúpanie...

Aha, Zuzka, cvičenie v pohode, na rehabilitáciu ideme vo štvrtok, dajú nám asi nový cvik...inak, zdá sa mi, že malá je taká obratnejšia, šikovnejšia...neviem, či to už mohlo zabrať, ale vraveli, že nebudeme musieť asi dlho cvičiť....originál na kontrolu neuroógovi ideme o 5 týždňov...
Spevi, teším sa s tebou, že Hanka koneč ne čo-to pospala...a tiež s Veronikou...

alca85
19. jan 2010

čo sa týka toho tehu, tak 1.trimester by som z radosťou preskočila, keďže som v sebe nič neudržala. Potom to už bolo super...
Natálku som objednala na zajtra na náušnice, tak dúfam, že do tretice sa to podarí.....ale asi pôjdem na kilometer ďaleko, aby som ju nepočula plakať. Už teraz mi zviera žalúdok.

Kamilecka prečo až teraz veď nás očkovali už v 5.mesiaci.

emanka
19. jan 2010

Ozaj, ja by som mohla byť tehotná stále, aj mne sa to páčilo, ako alce, normálne po pôrode mi prišlo ľúto, že už je potom 😉

Kami, akú si si kúpila farbu? Uvidíš, zvykneš si...ja sa síce ešte stále zľaknem pri pohľade do zrkadla 😀 , ale mám skúsenosť, že to po týždni prejde....dúfam, že nám to vydrží, je to jednoduchšie, ako chodiť kaderníčke...

emanka
19. jan 2010

ali, idete jej dať nastreliť? A čo sa to predtým nepodarilo? Prečo?

emanka
19. jan 2010

Baby, dnes budeme mať 3000-ku....teda, ak sa tu bude písať, ak nie dnes, tak zajtra určite 😲 😲 😲 😲

alca85
19. jan 2010

nie k doktorke prepichnúť...no 1x sa to nepodarilo, lebo že ona prepichuje až po 3. mesiacoch (keď bude zaočkovaná), potom na 2x, že tie náušničky sú moc malé, tak sme ich boli vymeniť. Tak teraz sa to hádam podarí. Len si to neviem predstaviť, lebo mojej malej sa nedá udržať hlavička čo má takú silu...no už vidím, že túto noc nebudem spať.

emanka
19. jan 2010

nám hovorila sestrička, že je to najlepšie prepichovať, čo najskôr, práve preto, lebo väčšie deti už bojujú....no ale držím palce, potom hoď foto....dnes ideš tej kaderníčke?

emanka
19. jan 2010

končím, idem povešať prádlo a konečne voľačo zjesť...

alca85
19. jan 2010

hej idem...somzvedavá koľko zacvakám. Keď som dávala za melír 30éček, s tým že mi dávala len blond farbu, lebo hnedú som už mala, myslíš, že za farbenie celej hlavy (nie melír) dám viac alebo menej. Keďže s melírom je väčšua robota.

zuzkaku
19. jan 2010

ahojte...no teda, ja nestíham prísť vtedy, kedy ste tu vy... ☹
alci...aj ja sa teším hoď potom foto 😉 a ja si myslím, že ak ideš len farbiť, malo by to byť lacnejšie ako melír...za melír si kaderníčky nechajú zacvakať... 😒

baby my už papkáme mäsooo 😕 zatiaľ v poho a som aj prekvapená, že má pravidelnú a dobrú stolicu, dúfam, že to vydrží (ťuk-ťuk-ťuk...)

dnes ráno ( o 7:30 som presvedčila muža, aby sme išli do Tesca...a predstavte si, on so mnou aj išiel 😕 😕 😕 ...včera som tam videla krásny sveter na mňa, veľmi sa mi zapáčil, no ja múdra som si ho nekúpila...tak som dnes preň utekalaaaa... občas sa mi stane, že mám také úlety, no čo už... 😝

alca85
19. jan 2010

to aj ja niekedy niečo chcem a nekúpim si to a potom keď sa to rozhodnem kúpiť tak to už nemajú...
chcem sa opýtať.....príkrm môže byť len jeden za deň? tak keby som sa rozhodla dať mrkvové pyré, tak už by som asi nemala dávať tú ryžovú kašu...alebo ako to je. Zuzka ty si začínala s príkrmami skôr, že?

alca85
19. jan 2010

Zuzka o 7:30? To by som nepresvedčila ani samu seba 😀 😝

dzio2
19. jan 2010

no mi sme chcely ist, ale ze oni odkial sme tak sme im povedali a dok na poh zevraj je to zbytocne ze pokial mam doma tek puder nech jej dam ze oni aj tak stym nic nespravia ze je to iba kozna reakcia nech sa nebojime , obvodak povedal ze dojde on pozriet malu ze pokial uz nema teplotku ze aj tak uz jej nic neda tak uvidime alca prikrm podla kniziek uz by mal byt 2XZA den jeden ovocny a jeden taky zo zeleninou a maskom preboha kde je na klavesnici siroke e,neboj sa prikrmou natalca co nebude chciet tak urcite ti to da najavo

dzio2
19. jan 2010

prepac ma tam byt Natalka 😉

emanka
19. jan 2010

alca, ak už dávaš kašu, tak nedávaj ovocie, to až neskôr, teraz bude mať príkrmy 2, to stačí, mrkva+kaša...my sme začali s mrkvou a o 2 týždne s kašou, ty to máš opačne, to je v pohode...

Zuzi, aj keby dávali zadarmo, tak 7.30 nikam nejdem!!!!

lea už je hore...

emanka
19. jan 2010

dzio a malá už je zdravá, keď jej lekár už nič nechce dať? ale asi ani nemôže jedno cez druhé, koľko brala ten penicilin?

dzio2
19. jan 2010

emanka brala ho od soboty

emanka
19. jan 2010

alca, aj ja si myslím, že melír je drahší....ja platím tiež 30 za melír, ale keď mi pomedzi to dáva hnedú farbu, tak je to 40, ale to je piplačka...

emanka
19. jan 2010

dzio, tak snáď to stačí....a hrdielko už má v pohode? Či to asi lekár zistí, keď ju bude vyšetrovať. A keď mala to hrdlo zapálené, tak chcela papať?

dzio2
19. jan 2010

ja uz neviem , ani nekasle ani nesopli teplotu uz chvala bohu nema

emanka
19. jan 2010

opäť končím....ideme cvičiť a až potom obedovať 😉 😉

dzio2
19. jan 2010

papala prikrmi vpohode ale mlieko a kasicku cetz flasu nie asi ju to bolelo ked preglgala neviem , ale uz vyzera ze ju ani hrdlo neboli a co som jej skusala mandle vobec nemala na dotyk opuch

emanka
19. jan 2010

tak to je super...teraz si treba pamätať, že je alergická na penicilín, aj môj Maťo je....už ozaj končím...ahoj 🙂

veronikapp
19. jan 2010

dzio- neboj, pokial nebola vaznejsia reakcia doteraz, tak teraz po vysadeni penicilinu nebude. Len sa potom pytaj doktorky, ci to malej aj zapisala do karty. Aby sa na to nahodou nezabudlo a druhykrat do moze dopadnut horsie... ja mam tiez alergiu na penicilin.

alca- tak ako pise emanka, kasu kludne nechaj, uz ked ste zacali a pridaj obed- zeleninku, najprv teda tu mrkvicku 😉 Mate este kopec casu, tekze sa ani nemusite ponahlat. Staci ked zje pomenej.

emanka- tak to som rada, ze nie si zelena, rozmyslam, ci aj ja hodim farbu, alebo dam rovno melir... farbenie asi nema ziadny vyznam, ked mam odrasteny 7 cm... spodok aj tak ostrihaju, tak sa to nejako zladi, nie?

nejdu mi smailiky, vzdy ked chcem dat na koniec vety, skoci mi o tri riadky dole celkom na zaciatok ... a zas...

tak uz sme sa rozrastli, moje krstniatko uz je na svete! Porod vraj ok, fajna baba cez 3700g... uz sa tesim, hura hura

dzio2
19. jan 2010

veronikapp tak to ma mrzi ze aj ty mas ,emanka predpokladam ze mato je tvoj manzel 😀 ,baby a ten vysip jej kedy zmizne?

dzio2
19. jan 2010

veronikapp blahozelam ku krsniatku 🙂 😉

emanka
19. jan 2010

ešte ohrievam izbu...
veronika, myslím, že ozaj tá farba nemá význam, keď to pôjde dole...
blahoželám ku krsniatku...ako sa volá?

môže sa nechať otvorený jogurt v chladničke do druhého dňa? Neišla som do neho s lyžičkou, odliala som si do misky...

emanka
19. jan 2010

dzio, maťo je môj priateľ-druh, nie sme zobratí... 😉

veronikapp
19. jan 2010

dakujeeeeem, vola sa Nina 😉

dzio- neboj zmizne coskoro 😉
emanka- myslim ze mozes nechat do druheho dna, ja v tom problem nevidim, ked bude v chladnicke 😉