icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
19. jan 2010

aj moja neter je Nina 😉
ok, dík, dúfam, že bude ten jogurt dobrý, ale tiež myslím, že to nie je problém... 😉
no už ozaj ideme cvičiť, takže možno neskôr.. 🙂 🙂 🙂

klara_klara
autor
19. jan 2010

Ahojte...konecne som tu...nachvilku...maly je strasne zly...asi zuby...prikrm sme ani nezacali davat bo je prechladnuty a ja som tiez nafigu lebo ma uz tyzden boli brucho akoze pridu kramy, ktore prisli v decembri prvykrat, a teraz nic len bolest...neviete baby moze to pri kojeni s kramami byt takto nepravidelne...? Ked budem mat cas oyvem sa no asi az vecer bo tento rumazgac 😠 neda pokoj 😠 😠 😠

zuzkaku
19. jan 2010

ahojteee.... 🙂
alca...ja som začala s mrkvou a na radu emanky som ju dávala 4 dni vkuse-varenú...potom som pridala zemiak, zas 4 dni a potom išiel karfiol - 4 dni.... Myslím si, že s mrkvou nič nepokazíš...v pohode daj, je ľahko stráviteľná

veronika...blahoželám ku krsniatku, je to tvoje prvé? 😉

emanka...ja sa teším, že vidíš zlepšenie u Lei, super, verím, že nebudete musieť dlho cvičiť, že všetko bude ok...držím palce.... 🙂

voskovka
19. jan 2010

ahojte,dnes sme boli u lekarky,a na ušnom...mame zapal uška....
som prekvapena kde ten zapal chytil,ved sme boli doma....chudatko,dala som viburcol...teplotuje stale 38-38,5...
a nedajbože že zabudnem A chytim mu to uško....ako keby som chcela zabiť tak kriči...nepapa iba čajikuje...
tak to nam ale schuuudne...
dostal pamycon a ten cirkus okolo ked mu kvapkam...neprajem nikomu...
som skoro plakala ked mu dokina šparala v tom uchu...ach jo....
ale musim povedať že teraz spinka...aj predtym spinkal ked sme prišli asi 3hodinky v kuse....som myslela že zachrapem,ale zabudla som že mam ešte jedno dieta...takže nič nebolo...

zuzkaku
19. jan 2010

jáááj voski, tak my to už máme za sebou...Dávaš mu aj niečo od bolesti? Ak nie, daj mu, určite to bude oveľa lepšie a aj kvapky si dá nakvapkať-nebude ho to tak bolieť...ja som asi zo 3 dni dávala na noc aj diazepam, aby bol cez noc pokojnejší a pre istotu aj kvôli horúčke...

zuzkaku
19. jan 2010

a ešte som zabudla...nám dr. predpísal kvapky do uší "otobacid" tie tlmia aj bolesť...a zdá sa mi, že nám aj veľmi rýchlo zabrali... Želám skoré uzdravenie... 🤐

voskovka
19. jan 2010

☹ dakujem zuzka...na utišenie mudavam ten viburcol-su to homeopatika kvapky dostal pamycon do ušiek a od teploty brufenovy sirupček...

emanka
19. jan 2010

voski, želám skoré uzdravenie 😉 asi to nie je žiadna sranda ☹
bože, ja som taká unavená dnes, všetko ma bolí.. 😠

veronikapp
19. jan 2010

voskovka drzte sa 😉
ideme von...

emanka
19. jan 2010

voski, dnes mal prísť tvoj manžel domov, že? aspoň ti pomôže s deťmi 😉

voskovka
19. jan 2010

prišiel v nedelu a vrhol sa na mna... 😀 podrobnosti neskor... 😀
som vam asi nezvestovala....ani nie je kedy,ked neviem kde mi hlava stoji koli malemu... 😒
včera pomahal aj dnes.. 😉

emanka
19. jan 2010

tak to je super, možno si len potreboval prevetrať hlavu a vyskúšať si slobodný život, pravdepodobne zistil, že už mu to nič nehovorí a že mu je dobre s rodinou 😉 😉 😉

voskovka
19. jan 2010

hovoril mi,že mu bolo smutno že ked tam videl pariky ako sa tam cmukaju atd...žeby ..."rozum pod domov"???? 😀

zuzkaku
19. jan 2010

voski....tak to je super...možno mu došlo, čo je preňho dôležitejšie...ktovie, niekedy chlapom stačí, keď majú chvíľu aj pre seba a potom sú milší, ohľaduplnejší... 😉
ten môj dnes celý deň strávil s jedným kámošom...vrátil sa teraz ( od 9:00) a je pozitívne naladený...len mne tiekli nervy 😝 , kde sa celý deň túla... tí chlapi

emanka...chcelo by to teplý kúpeľ, voňavý čajík a pohodičku, čo? 🙂

emanka
19. jan 2010

zuzi, to veru áno 😉 ale o tom môžem len snívať 😒 pohodička bude po Leiných promóciách 😀

voskovka
19. jan 2010

😀 😀 😀 emanka....pravda....

emanka
19. jan 2010

viete, čo sa mi dnes stalo? Pred chvíľou som dala malú do postieľky a pustila jej tam kolotoč, sedím si v obývačke a naraz prááásk, strašný rachot a to naša slečinka zlomila ten stojan, na ktorom je kolotoč 😲 chytila jedného medveďa a ťahala a ono to nevydržalo, ešte že jej to netrafilo do hlavy alebo do oka, ale ona nič, hrala sa ďalej a tú zlomenú časť mala na paplóniku 😝

emanka
19. jan 2010

no a už je hore, spala cca 15 minút, ale aj tak dobre, idem jej dať kašu a okúpať 🙂

zuzkaku
19. jan 2010

emi, ty máš doma poriadného valibuka...pozor na ňu... 😀

zuzkaku
19. jan 2010

baby...už len 40 a máme tu 3000 príspevkov...no toto len nedávno ich bolo 300 😕 😉

dzio2
19. jan 2010

no co sa deje ze nase deturence su chorucke , voskovka zelam skore uzdravenie , veronikapp dakujem ,dufam ze hej,klara co sa tyka tej menstruacie tak ano , ale vetsinou zena zacne krvacaj az ked nekoji ale poznam zeny co kojili a mali menzes, napriklad pri prvej dcere som mala prve tri mesiace menstruaciu a bola som tehotna snou takze kazda zena je ina ale skus zavolat na gyndu svojej lekarke, emanka manzel alebo druh to je uplne jedno tvorite par a to je dolezite 😉

veronikapp
19. jan 2010

ahojte 🙂 uz sme doma a deti spinkaju 😀
emanka- tie nase herecky su poriadne vybite 😀 presne to iste nedavno urobila Laura- tahala medvedika a ono to nevydrzalo a zlomilo sa, a ona sa s tym mackom hrala dalej 😀 teraz to mam tak bokom, mm to uz tyzden lepi dokopy, este sa k tomu nedostal 😀 ktovie ci sa to podari...

zuzkaku
19. jan 2010

ahoj veronika....mali ste dlhú prechádzku? 🙂

veronikapp
19. jan 2010

zuzka- ni dlhu, len sme boli s Laurou po Misku ku nasim, tam sme si dali palacinky a pomaly sli zase domov, vonku dost kosa, tak neprijemne 😖 A vy ako? Kedy bude mat Tomasko vysvedcenie? Maju prvaci vobec nejake? Ja si uz nepamatam z mojich skolskych cias 😕

zuzkaku
19. jan 2010

vysvedčenie bude...29.1. a majú už na ňom známky... 😉 my budeme mať 1tky...je zlatý, ide mu to zatiaľ dobre, verím, že mu to aj ostane...
ako Laura ešte ti zle spí v noci?

emanka
19. jan 2010

ahojte,
Veronika, ja už tam asi nedám ten kolotoč, aj tak ju to iba rozptyľovalo, stále sa to snažila dočiahnúť...takže nič sa lepiť nebude, zas by to len zlomila a náhodou by sa niečo stalo....ale teda máme siláčky, poviem ti 😀

zuzi a tvoje deťúrence už spia? My sme ešte len teraz dokúpali, Leuša sa tu hrá pri mne a za chvíľku pôjdeme do hajan...

klara_klara
autor
19. jan 2010

ahojte uz som tu...este odbehnem kojit, ale uz som s vami 😉

kamilecka
19. jan 2010

Alca ockovat sa ideme 2x a to preto lebo prve ockovanie sa nam posunulo koli reakcii na TBC.

Emi dala som si http://ke.potraviny.eu/drogeria/osobna-hygiena/...

No trochu viditelne ina,od mojho meliru,ale aspon to uz niejako vyzera a nevidno ze odrastam 🙂

To prepichovanie,my sme si dali ked mala asi mesiac,klasicky ihlou,ziadne natrelovanie.

kamilecka
19. jan 2010

emanka nam sa nieco podobne stalo s kolotocom tiez, dala som ho Sarah na postielku,este som sa nestihla ani otocit a bum,zlomil sa ten stojan a kedby ze o milimeter dalej tak rovno do oka,som vtedy chytila riadnu zlost a cely ho vyhodila.

emanka
19. jan 2010

kami, aj ja som rozmýšľala nad plavou, ale tmavoplavou, ale nakoniec nie, lebo som si myslela, že na tie vyrastené mi to nechytí dobre, asi je tam vidieť rozdiel, že? Ale to ani nevadí, ja som raz tak mala mahagónovú na melír a vznikli rôzne farby, ale v podstate to bolo ok 😉 😉

klára, ako je malému?

No ale ja na teraz končím, idem dať malej mliečko a spinkať....