Mamičky, ktoré si vedia uľahčiť život
tak sup sup mamicky, kecajme o vselicom 😵
norik dobra stranka - som ulozila co keby nahodou 😀 ja si stale hovorim ze sa budem tu ANJ ucit a stale nic..a dni utekaju a nic....
nemate nejake cvicenia na nete kde sa da ucit? ved furt cumim do pc...do knih sa mi nechce 😅
maly snad uz zaspal..nejako sa mu nedalo..nechala som ho sameho - a tusim uz je ticho - lebo este dlho vrzgal s postielkou a sledoval ako sa mu mašla na baldachine hojda 😠
kukam ze ste svadby rozoberali v zufalkinach - my sme nase dvd pozerali s muzom iba niektore pasaze asi 100x a stali sme na nich ...napr. ako sme dosli do kostola - mm sa postavil - vytiahol snuptichel z vacku a dobre si nim tvar vysuchal - vsetko zaznamenane 😀 😀 😀
a rata sa 7 rokov kritickych od svadby ci odkedy spolu chodia???
vy uz asi vsetky buvate ze??mm zaspal 😉 tak som si vas este precitala 😉
Zuzka kazdy mi vravi ze od kedy mam deti vyzeram stale mladsie 😕 asi si este dake zaobstaram 😀
inak budem mat 28 🙂
dzanka mali taky podareny 🙂 pozoruje maslu??moj sa musi uspavat na rukach 😠
baby u tejto tety chcem dat malemu urobit na narodeniny tortu, brutalne torty robi a ja chcem 3D tigra z Macka Pu 😀 😀
norik ty brdo 😕 keby bola blizsie uz ma robotu..mm bude mat 30 za mesiac,,skoda ze u nas taka nieje..
ale uz ma zarezervovanu tortu.......zenske prsia 😀 😀
od svadby???
lebo my sme spolu vyse ýrokov..ale ani 2 roky zobraty.....
inac ozaj je ta tetula sikovna - len ci sa to da aj zjest - ci to neni sama ta hmota na kvetinky 😅
nie nie to sa cele je 🙂 ma foto aj na MMB, tam aj vysvetlovala nejake veci ze preco a ako...a ze nerobi na objednavku a kuk - zrazu som nasla jej stranku, asi zmenila nazor 😀
a ja som niekde pocula ze vraj realne pride kriza po piatich rokoch, nie v siedmom.... nam bezi siesty 😀
jaajano nie ý ale 7 😀 😀 😀
ja len nech som nahystana keby dake hadky prisli sak ne?
amatula a ty kolko rokov mas ked muz este len 30 bude mat?sak povedz nech vim 😵
a tusim zas postielka vrzga - suseda si budu myslet ze to ja s muzom a to to decko vrzga s postelou 😕
jaj uz vidim - ten prispevok som nejak prehliadla 😕
a ty uspavas na rukach????????????????a nechce zaspat na cajiku v postielke? on tak ked nevie zaspat pocucka cajik a uz spi.......to co ten vas Matko aky spekulant 😅
no my sme poslednu noc slusne spali od osmej do pol osmej rano.... ved cely den predy tym nespal.... teraz uvidim, ako bude spat tuto noc.... co za rosambo to zasa bude 😀
a Monkula uz asi fici na strojopise ked sa uz neozvala 😀 prsty jej lietaju po klavesnici jak dabel 😵
norik ma niekde este viac fotiek????
ja som normalne nestatsna, svokor je polovnik, miluje diviaky, a mal 50!!!a ja som o nej nevedela!!!isla by som aj na Ukrajinu pre take torty!!!!!
no ved ja úrave chcem tigra a nie oslika. Pisala som jej mail tak zistim... byva blizko pri KE 😀
na MMB som nasla toto http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=50254
Mamusenky moje krasne, PRVA!!! 😀 😀 😀 😀
ako sa mi dnes mavate? Co vas dnes caka? My mame dnes poradnu, uvidime ci aj zaockuje maleho ked tak kaslal a mal sople..... no som zvedava 😀
bre ranko 😉 druháááááááá 😎 😀
ja so vstala doje.......ná no hruza 😖 vsetko ma boli...a krpci celu noc vymyslali 😠tak so sa vobec nevyspala
idem dat kavu,,uvidim co to sparví....
ahojte mamuse, idem ja gyndosovi, dla mi vo stvrtok injekciu na menzes a ten nikde!!!uz som volala sestrick, ze sa dohasim!
a ideme dnes na nakup, poplatit nejaake seky,
potom s aozvem
Zuzi no drz sa, ved cakas na ten menzes ako nejaka pätnastka 😀 😀 😀 ale vazne, chod k dokimu urcite ked ani injekcia nezabrala....
a vykup celu dm-ku 😀 😀 😀
ahojte posledna;. ☹
zuzka, tak nech ti uz len pride, to su vzdy nervy, ze?? teda u mna urcite , ja stale zabudam brat tabletky, no ale stale, uz vcera som mala zobrat poslednu tak mi mozte verit ze mi este ostalo dobrych 5 , v obale.. no som hrozna.... 😖
zuzka jasne ty nakupny maniak vykup..... vsetko... 😀
servuste 😵
ja som vas aj o pol 9 pocitala ale napisat som nestihla - decko sa mi vopchalo pod stolicku a pistalo 😅
uz od 7.00 chcel byt hore - tak este som ho v mojej posteli drzala nech hod spi.....
ja sa tiez dnes poobede do tesca strojim - v ramci vychadzky s kocikom - je to ale 3km pesi......ved mne nezaskodi 😀 ..len nech neprsi......
ja to mam take obdobia ze bud nakupujem alebo nic nekupujem 😀 😀 😀

nasla som 🙂
http://www.gymspmkr.edu.sk/informatika/Prstokla...