Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
reni...neviem, co ked je to tak zajdena spina, ze to ani vyprat nepojde....lebo vyzera, ze podrazku trochu drhla
oj bolo ale potom sme spali iba dve hodky a prisiel po mna mm a tak sme este svagrinku hodili do prace na 12cku chuda ale zvladla to 😉
reni ja by som ich nekupovala, je to mačka vo vreci 😉
pred tromi rokmi presne o 8:18 hod som sa stala šťastnou trojnásobnou mamičkou 😉 , veľmi rýchlo to ubehlo 😖 už mám velké slečny 😉
večer hodím foto z oslavy 😵
renka si ma navnadila na tú Vasilkovú, ja každý jej román doslova žerem 😀 idem zháňať
no, babulky, opustam vas, este musim do obchodu a malu odniest na varovku mojej mame.papa
iwus- misenke prajeme aby ju v zivote stretlo len to najlepsie a najkrajsie. cmuuuuuuk 🙂
Ivus....no konecne ta ten konisko jeden pustil 🙂 🙂 🙂 🙂
Misenke vsetko len to naj, naj, naj a hlavne vela zdravicka a vycmukaj ju za nas 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
Emily...kasli na kosenie, ved o chvilu zacne prsat 😀 😀 😀
babulky ďakujem a Mišenka odovzdám 🤐 😵
emily ja som behala s kosačkou v sobotu 😀
emily, vy ste to tam museli riadne roztočiť 😀
iwuska ahooj, tiež posielame Miške pusinkuu 😵 no máš ty tri princezničky doma 😉
to je taky ujo sused...ktory nam tam chodi kontrolovat, ked tam nie sme...aj nam sneh v zime odhrnal... 🙂
a mne este treba len nahadzat ale som sa zastavila pri vas a tiez sa mi uz nechce ☹
adulik ani mi nehovor ešte jeden taký víkend a skolabujem 😀 večer nahodím foto z oslavy
už asi starnem ☹ ale nevyhnutne potrebujem k životu dobre sa vyspať 😀
emily veď aj ja mám velikú záhradu 😀
adulik ja milujem vešať prádlo, dobehnem? 😀
ja si splham u polovicky bo mi povedal ze som čavargovka 😀 😀 dvor necham jemu aby si nezvykal 😉
iwuš, aj ja si tak hovorím, nejak nevládzem tak ako pár rokov do zadu ...vždy to zvaľujem na počasie a tak 😀 a teším sa na fotky 🙂 prádlo rada vešiam..len dnes som zas nejaká uťahaná .. nerada ho potom žehlím 😝
a ja vam pozehlim v sobotu som svagrinke zehlila dve hodiny asi mala pozberane aj od susedou pradlo 😅

su peknucke ale mohla ich hodit do pracky 😉