icon

Mamičky nad 30 II

iwusska
9. apr 2009

Tak pokračujeme......

cica13
1. máj 2009

No ty hviezda jedna.....kde si bola?

iwusska
autor
1. máj 2009

trochu to tu organizujem 😀

cica13
1. máj 2009

Si im porozdelovala prace? 😀 😀 😀

Kam sa vytratila Adulka? ...prisiel Dusko domov a uz urcite robi tutu-mutu...ani kona nepotrebuje.... 😠 😠

cica13
1. máj 2009

No idem ja uz naozaj, MM uz ide domov..... 🙂 🙂

papa babulky! 🤐 🤐

lilu18
1. máj 2009

ahojte herecky 🙂 mam navarene,popratane,poprate 😀 tato s malou vonku-huraaa a po obede ze do kralovej na tigre ideme 😀
idem kuk co ste popisali 😎

lilu18
1. máj 2009

taaak- 🙂
bodka-vsetko naj martinkovi k narod-posielame cmuciky 😀 a dufam ze z kremesu kusok odlozis aj pre nas 😀
adulik-aj ty si na privitanie nieco pripravila 😀 myslim mnamky, 😀

cica-uz si na chalupe?

iwus- co organizujes? 🙂

lilu18
1. máj 2009

tak tiez idem off 😎 😎

bodka13
1. máj 2009

😕 kde ste kto?...ja som iba z kuchyne sem nakukla,chlapi si zemiakové placky rozkázali s pečienkou,tak sa idem pri sporák ohrievať 😀 😀 😀
reni užite si Bojnice...my sme tam boli na týždňovej babskej jazde=3mamičky +3 detičky keď mal Martinko 2 roky,ale to už aj Davidko sa v brušku schovával 🙂 tiež sme na takej starej chate nad zoo bývali ale bolo super 🙂

andreah70
1. máj 2009

ahojte, vidím že všetky ste sa rozliezli víkendovať 😀 my sme boli s mm doobeda v Tescu a v Nay kúpila som fotoaparát......behom 5 mesiacov už druhý...........som písala, že prvý som stratila na lyžovačke 😠 .....dúfam že tento nám vydrží dlhšie a nie len dva mesiace 😀 😀

netmona
1. máj 2009

ahojte,,,
andrea,,,tak to maš smolu s tým foťkom,,jaa som dostala minulý rok na narodky ,,,tak dúfam že, na dovolenke nestratíme tiež 😀

emily333
1. máj 2009

ahojte babenky nedavno sme prisli boli sme na bralovej skale boooze to bola tura uf ☹ asi uz k nim skoro nepridem jazyk som tahala az po zemi 😝

bodka13
1. máj 2009

andy...to aby si sa teda cez leto nelyžovala 😀 😀 😀 ...neboj nestratíš 😉
emily...uvariť kafčo,sadnúť a mangel nech nôžky masiruje 🙂

andreah70
1. máj 2009

emily to si teraz môžeš s pokojným svedomím dať aj drink 😀 však si ho už dopredu vypotila, ........my sa chystáme s deckámi na ihrisko, trošku si zahádzať do koša a s dcérou nacvičiť nejaké hádzanárske finty......potom večer do baru na pivko a pozerať hokej 😀 dúfam že sa bude dať na čo pozerať 😀 😀

andreah70
1. máj 2009

ahoj bodka 😉 cez leto lyžovať nebudem ibaže by som ho utopila v mori 😀

emily333
1. máj 2009

uz mi povedal ze ho taham si tu oddychnut a uz narubaly drevo a este idu stahovat do lesa no slovenska dovolenka makat makat 😀 😀

bodka13
1. máj 2009

emily to podobná dovolenka ako na "malte" 😀 😀 😀
andy a ty si si nekúpila vodotesný 😀 😀 😀

jaaaj.kto mi uprace kuchyňu...je tam ako po výbuchu ☹

emily333
1. máj 2009

zajtra to bude lepsie ideme do bojnic na strasidlaa 😉

bodka13
1. máj 2009

emily tak to ste si mali dať stretko s renkou 🙂 ...išla do Bojníc na chatu

emily333
1. máj 2009

no mozno nabuduce 😉 idem si trosku oddychnu nejak ma stipu oci od toho pelu a vetra ☹ vecer nakuknem pa pa

andreah70
1. máj 2009

jáááj Emily ja som zabudla že vy ste na Remate, tam chodíme niekedy v zime lyžovať 😀

aadula
1. máj 2009

výletníčky ahojte 🙂

tak ja sa zas celý deň len mocem a mocem, som si trošku aj s malým pospala, nejaká som dnes oťapená, idem obliecť malého a trošku sa pomoceme vonku nech sa trošku preberiem 🙂

marcela79
1. máj 2009

Ahojte, ešte si všetky užívate 1? My sme dnes mali návštevu a krásny deň. Úplne náhodne sme sa ocitli na oslave 1.mája - boli tam červené zástavy, no ako kedysi dávno... 😀

emily333
1. máj 2009

my uz sme aj po grilovacke chlapy kuk na hokej a vy kade sa flakate? 😉

lilu18
1. máj 2009

tu soooom 🙂

luminkasp
1. máj 2009

lilu 🙂

emily333
1. máj 2009

avoj lilu

lilu18
1. máj 2009

este aj ostalo nieco pre mna z grilovacky?? 😀 emily nie ze dake strasidlo dovlecies zajtra domov 😀 a pofot nech ich vidime 😀

lilu18
1. máj 2009

lumi--ahoj!ako hokej?kolko prehravame 😀

emily333
1. máj 2009

mam este kridielka a fernet a tonic

emily333
1. máj 2009

fini vedu jedna nula 😠