Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
tatolu, musia byť podarení keď tak každý ide opačným smerom a Lukáško ešte iným 😀
emily, fu...ty mafianka jedna 😉
Lilu ďakujem.
Najhoršie, že už začínajú liezť aj na kuchynskú linku a kuchynský stôl 😠
kupujem aj tu babebky len skoda ze ponozky kupim len na trhu ale ked pojdem kazdej vam kupim a poslem po jednom paru kolke ste tu? tri 😀 😀 😀 😀
aadula dík, mala vystupovať s iným a odmietla, že ona chce len s Paťom, oni sú už taký zohratý
tatolu..ty musíš mať teda oči na nich tiež v kuse... náš samulo nevylenie...ale zas ruky má všade kde netreba 😠
tatolu čítam že máš doma šikulky 🙂 🙂 🙂 máš čo dávať pozor, aby volačo neposťahovali
emily to len kvôli ponožkám tam ideš?.. no šak dajaké pekné dievčenské naber, dve Mišky a Vivien budú hviezdy ... pardon ak som na niaku malú slečnu zabudla
No obrusy u nás už dávno neexistujú 😖 Minule bola kámoška na návšteve a keď o týždeň prišla, tak mi doniesla obrus 😀 . Škodam že nepozrela, koľko ich mám v skrini 🤐
Emily, dobre pokúp. A to ideš kupovať v noci 😕
No najstarší už je v ríši snov, a dvojky k tomu nemajú tiež ďaleko 😉
Odcházím niečo poštudovať...
Papa
tatolu, ani my nemáme obrus...teda aj stôl máme mimo odložený .. a len keď príde návšteva, tak ho dáme na miesto 😀
aadula čo je tam nejde mi to otvoriť, koník je dáky pomalý
inak ja už pomaly začínam vykladať obrusy, Miška už to má dúfam za sebou to sťahovanie
tatolu--teda citam co vsetko stihas--klobuk dolu 🙂 si supermama 😵
emily--aj my lubkame pumu 😀
adula-neboj aj ty sa dockas ze samko vylezie vsade 😀 nasa si uz stolcek nesie kde nedociahne 🤐
lilu ja som dnes neordinovala ..pozerala som Marcina..chodili sme spolu a teraz idem kuk euroviziu 😉 ...no ja som spokojná, že nevylezie nikam 😅
Ahojte babulky....koncert bol uuuuuuuuuuuuuuuuuzasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, Miso vas pozdravuje vsetky a vravel, ze sa niekedy na konikovi zastavi...... 😀 😀 😀 😀 😀
Toto som nahrala len a len pre vas.....kedze ste tam so mnou neboli, ale myslela som na vas.....nie je to ziadna kvalita, ale je to moja najoblubenejsia pesnicka, kustik je tam aj kamoska a 2 sekundy ja...ale je to uplne v tme... ☹
https://www.youtube.com/watch?v=eWXHzsfP7VcPrijemne pocuvanie! Ja idem s cmucikom plavat, potom sa ozvem. Papa
Dobré ránko, Cicuš, pekná pesnička, a super, že si si to tak užívala... 😉 Vy ste pozerali TV, a ja som sa učila... 😖 Malému idú ďalšie zúbky, a keď nespí, nemôžem robiť nič... 😠
cica, ty si kamoškaaaa, si zlatá, že si nám to nahrala 😵 ti bolo super 🙂 mi to pripomenulo, keď som vlani nemohla ísť na koncert Desmodu, tak mi kolegyňa volala z koncertu a počúvala som cez mobil
😀 samo mi tu ťuká kurnik

tatolu-sikulky su 🙂 --idem dovarit