Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
jaj emily,,tak čítam že aka štavnica 😀
hasli ,,ani nehovor ja som už flašu vyslopala sama čo MM kupil v rakusku 😀
emily to vôbec nevadí, v našom peknom veku sa už môžme občas zmýliť ... a bola bych aj dve šupla, len som musela aj mm kúpiť giník a deťom mliečko, tak už som nemala taký rozpočet ... ale ešte nan zabehnem 😀
ahoj cicka, už aj tebe vyťahujem poldecáčik ... cink cink, núkajte sa
netmona myslíš asi za trojicou (my to tak voláme), taký kopec a kúsok od motorestu je predajňa áut
veru ako emily píše ... a aké budeme po tých poldecákoch múdre
emily mm je už vykotený v posteli, ale ak máš radšej na ten chuť ulejem ti z jeho, len nemám tonic
cica,,stihaš,,,ešte som nebola na facebooku,,tak musim tam mrknuť 😉
hasli,,,,,,,áno presne tam,,no ak urobia dilnicu tak tam nebudete mať takú premávku
emily,,ta Gin tonik tiež môže byť 😉
hasli,,,ne že ho budeš obťažovať,,v posteli po tom poldeci 😀 😀
Aha Hasli...no ja to nestiham, mam na facebooku spoluziacku zo zakladky, co zije v Anglicku, tak piseme o 106 😀
babenky aj ja sa lucim vcera som kuk na film historicky do pol druhej rana a nestihla som dospat pa pa a dobruu 😔
emily aj tebe dobrú nôcku
cica ja som tiež na facebooku, ale som z toho trochu blb
Emily dobru.....
Hasli...aj ja som z toho blb, ale pomaly sa do toho dostavam...... 🙂
no ja budem musieť tiež asi končiť ... lebo furt ponocujem a potom deťom vyžieram čokoládky .... 😠
áno to som tam tiež videla, vlastne ked nie je prihlásený, necháš aspon odkaz ... ja som tam skúšala hladať niakych spolužiakov, ale ked nemajú foto, je to tažko

hasli,,my väčšinov stojime pri tom motoreste ked zideme z dialnice a potom cez mesto ,,na Ružomberok 😉