Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
aaduli my sme už teraz mali byť všetky u teba 😀 😀 😀 ...veď ste mali minulý týždeň jarmok 😀 ...nonono ty tajnostkárka 😉
čafte klábosníčky 😉
kinderkám prajem všetko dobré 🤐 🤐 naši sa dnes neučia, varia guláš. to je život 😀
tak sme nakoniec nešli nikam..však sa tu tak rozpršalo...a malý nemá rád keď mu igelit prehodím cez kočík...tak som šla hľadať pršiplášť po paťke a našla som staro nové hračky čo sme odložili bo to boli také malé kocočky...a taak dobre sa teraz hrajká 😀
bodečka ja som tuším pozývala na jarmok..a nik sa nehlásil 😝 , ale bola to slaboda ak mám pravdu povedať...to len také nič oproti jesennému 😉
hašlerka..pošli to mne ak chceš ja to sem skúsim hodiť 😉
iwuška naši mali ísť zas k Hronu opekať, ale určite nešli, však tu lialo včera celý deň a dnes pokračuje, tak je tam blato, ktovie čo s nimi robia
u nás je oproti víkendu krásne, aj sa oteplilo, aj oskar sem tam vykukne, tak nech si to deťúrence užijú 🙂
baby mali by sme sa vrátiť do školy 😀 😀 😀 ...veď oni stále majú voľno
všetko najlepšie našim deťúrencom k MDD,aby ich poslúchali rodičia 😀 😀 😀
aaduli naši boli kuknúť a tuším aj niečo kúpili,ale tiež hovorili že ten na jeseň je oveľa lepší 😉
bodkaaa mala si prísť s nimi a dať mi vedieť..sme sa mohli stretkovať 😉
iwuška na modrom? 😀 jasné...prídete a budem rada 🙂
inak presne včera ma to napadlo..že sa hovorí aké nároky sú teraz na deti v škole ...to áno..ale tí učitelia sú takí podľa mňa kamarátskejší..keď sme chodili my a boli sme už v takom veku ako ja dcéra..už sa nám len vyhrážali aké hodnotenia nám napíšu keď bude končiť a niečo vyvedieme..proste tvrdý komunizmus..myslím, že sa majú lepšie teraz tie deti aj keď toho učenia je viac
iwuška určite dám 🙂 síce to už budem pracovať, ale určite sem po večeroch nakuknem
ani som necevedela že idú,až teraz keď sme boli u nich mi spominali že boli a kupovali nejaké oblečko od kočky z NR a z tej ulice kde bývame my,a to suseda o dva činžiaky ďalej a jej rodičia boli svokriny susedia 🙂 ...svet je malý😉
iwus...som začala rozmýšľať že veď na bielom koni 😀 😀 😀 ...no už som si káble uvolnila a docvaklo mi prečo na modrom 😀 😀 😀
ahojte 🙂
detičkám všetko dobré k MDD 🙂
bodka nič si s toho nerob ja som si to dva krát čítala, že aký modrý kôň a furt nič 😀 😀 až keď som to sem išla písať, že sa opýtam 😀 tak som pochopila 😀 😀
No hviezdy, uz ste tu tusim vsetky......doteraz som sa kaslala s tymi fotkami, poposielam vam ich na mail, lebo je toho veeeeela....ale az ked bude David spat..... 😉
andy dodatočne tm všetko naj.... k narodeninkám, a ešte ho vycmučkaj aj za mňa, to bude mať radosti toľko cmučikov dostane z celého Slovenska 😀
andy tak dnes može v tom šoku pokračovať 😀 a koľko ročkov mal, ak to nie je tajomstvo?
andy ...si ma normálne potešila 😀 ...som sa bála že som nejaká mimo 😀 😀 😀
som chcela pofotiť čo si včera krpci pokúpili a baterky sa vôbec nedobili ☹ ...musia sa kúpiť nové 😒
mužík sa asi čudoval že čo je aká prítulná 😀 😀 😀
no a zase 😀 😀 😀 ...prečítala som si iba že "sa len váľa po mne v kuse" a už som chcela zisťovať či sa u vás ešte zatepľuje" 😀 😀 😀 ...aaduli on už trénuje do ďalekej budúcnosti 😉 😀 😀 😀
Ahojte kočeny, už som tu dlho nebola... Ani vás nestíham čítať... Dúfam, že sa máte všetky dobre... 🙂

ahojte...musím variť ☹ ...vojaci vyhlásili štrajk kuchyni,že zle začali variť a dávajú malé porcie,no cena lístka ide hore 😠
...idem čítať aby som bola v obraze 😀