Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
Dievočky, ja dnes zas odchádzam....
Deti sú v postielkach a drahý sám odpratáva drevo. Prišli nám dosky na šalung, na strechu, tak mu idem pomôcť.
Pekný večer
ahojte......hasli,veru,este nad40 nemame a aj ked budeme mat,tak stale budeme mamicky nad 30 😀 ,no nie?
nad 40 nie..to by som tam mohla až o 5,5 roka 😝 a ktovie či za ten čas ešte kôň bude existovať 😀
ja by som mohla az o 9 rokov. neblaznite 😝 😀 . mamicky nad 30 a hotovo!!! jedine potom mamicky nad 25 😀 😀 😀
dnes odchadzam, chcem ist skor spat, deti mi ti vyspevuju a tancuju 😵 , idem to ulozit 😀
žiadne mamičky nad 40, to by som až o 5 rokov mohla prispievať...no tak to v žiadnom prípade 😠 😀
to netmona tam mala dáky nápad, ešteže ste sa pridali ku mne
renka tak už si zdúchla, dobrú nôcku tebe aj tatolu
Cafte..prestavka je.... 😝
tema mamicky nad 40 sa zamieta....... 😠
Netmona nech nevymysla.... 😠 😠 😠
ahojte, čo to čítam 😕 žiadne mamičky nad 40 😀 lepšie sa číta nad 30.........hoci ja do tej 40 za rok aj kúsok budem patriť tiež 😠 😀
dnes som mala taký nanič deň najskôr ráno u zubárky bolel ma zub jak sviňa 😠 .........dala mi vložku do neho no už je lepšie .............potom mi poobede prišiel mail z cestovky, že miesto do Varny letíme do Burgasu 😠 😠
som naký nasr..... 😠 hotel máme 15 minút od letiska vo Varne a my sa budeme terigať 2 hodiny z Burgasu 😠
Lilu....vidis to.....pre toto sa zamieta ta tema.....to by som si nemohla s vami najblizsich 5 rokov pisat.... 😀 😀 😀
andrea-- ☹ ked sa to zacne serkat tak sa to vezie a serka cely den.Poznam to aj ja 😠
cica--neboj pisali by sme inde 😀 kto chce cesticku si najde,ale taku temu ee 😀
keby len pisali...aj volali... 😀 😀 😀 😀
Andy....to by aj mna riadne nasralo.... 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Lilu...a keby ste dosli do Petrzky na pieskovu plaz k Dunaju? Urobili tam aj nove ihrisko drevene, Filip vravel, ze je super......
Lilu...ved tam, kde bol Lunapark......tam je urobena pieskova plaz na brehu Dunaja, su tam same bary, a tusim aj najest sa da a decka sa vyblbnu v piesku aj na ihrisku, este aj sedenia su v piesku.... 😵 😵 😵
Andy.....mame to kusok z domu, asi 10-15 minut peso.........je to tam uplna spica.....ked pojdem, tak vam nafotim...chceli sme ist dnes, ale nejako sme to vzdali, tak mozno zajtra.... 🙂
si pipi...ked bude 30 stupnov, tak budem radsej niekde pod stromami v chladku.... 😀 😀 😀
No voda tam je tiez...ved predsa Dunaj......ale do toho humusu by som teda ani nohu nenamocila.... ☹
cica ja si to tam pamätám ešte ako lunapark, vždy keď som prišla na do Blavy na prázdniny k babke tak to bol náš výlet Propelou do lunaparku.............bože to je rokov ani to nie je pravda 😀

Hľadám, pôvodnú tému, ale nemôžem ju náisť 😖
Reni, žeby? No je pravda, že som bola doma sama s deťmi 😔