icon

Mamičky nad 30 II

iwusska
9. apr 2009

Tak pokračujeme......

cica13
3. jún 2009

Babule...tak poslem Filipa, nech ho vase babizne zaskolia v pisani.....on bude v tom asi po mne..... ☹ ☹ ☹

andreah70
3. jún 2009

emily to sa všetko dá robiť v tom powerpointe, musíš sa to naučiť 😀 čo by sme pre deti neurobili 😀

aadula
3. jún 2009

emily koľkaták je janko? že by som paťku poprosila? 😉

aadula
3. jún 2009

ja som písala rada slohy, dokonca v 5 ročníku sa pamatám, že sme mali písať niečo o zime a ja som písala ako sme stavali snehuliaka a učiteľka to potom čítala pred celou triedou..len som mala veľa pravopisných chýb 😝 😀 😀

emily333
3. jún 2009

je siedmak

aadula
3. jún 2009

no škoda, ona je 6 ..lebo ona stále niečo robí..keby bol 6 tak by som ti poslala z jej projektov niečo 🙂

emily333
3. jún 2009

hmm skoda ale sak daco vykoumame napisat viem len mi este nikto neukazal ako sa napaluje ☹

andreah70
3. jún 2009

emily a prečo to musí mať na CD decká to nosia na kľúči a len to skopírujú učiteľovi do notebooku

emily333
3. jún 2009

neviem kluc este nemaam ☹ ale tak mi vravel tiez si myslym ze to je blud abo sa chce vitiahnut ze on to maa 😉

andreah70
3. jún 2009

ale to sa dá preniesť aj na obyčajnej MP3

emily333
3. jún 2009

hej da sa no ja som ju tak odlozila ze neviem kde ☹ .ale uz som pisala asi nastavajucemu synovcovi tak pride a urobi mi to 😉 este ze uz mam take velke neterky 😀

cica13
3. jún 2009

Emily...my mame plno USB klucov....chytaj 😀 😀 😀

emily333
3. jún 2009

dakujem uz som chytilaaaaaaa 🙂 babenky idem do hajan prajem dobru noc 😔

andreah70
3. jún 2009

dobrú, idem aj ja pozrieť zámenu manželiek 🙂

emily333
4. jún 2009

ahojte prajem krasne slnečne ranko 😉

iwusska
autor
4. jún 2009

dobré ránko 😵
emily už ti net neblbne?

emily333
4. jún 2009

este hej nejde mi icq a ani skype este musim zabehnut na obecny ci im to tiez robi maju ten isty net a tak budem volat kamosovi nech sa na to pride kuk 😉

iwusska
autor
4. jún 2009

ale aspoň na koňa ťa to pustí 😉 si nám tu včera celý deň chýbala 😵

emily333
4. jún 2009

aj vy mne ste chybali 😉

iwusska
autor
4. jún 2009

😵 🤐
ako je u vás dnes???? u nás svieti 😎 😎 sa vytešujem 😀

emily333
4. jún 2009

aj u nas a vcera som bola kuk na zahradu tak uz aj fazula mi vysla a niektoru som zabudla aj zakopat 😀

iwusska
autor
4. jún 2009

😀 😀 😀 u nás sa včera nedalo na záhradke robiť, pršalo a bola strašná kosa, tak som si kúrila v krbe 😀 , ale ešte mi treba zasadiť 5 tují ( 27 už mám zasadených ) tak dúfam že sa dnes bude dať a nezvrtne sa to...
ale ty si riadna gazdinka 😉 to ja vobec nemám v záhrade nejaké úžitkové plodiny 😀 ja iba okrasné

emily333
4. jún 2009

ani u nas sa neda robit je strasne mokro len sa isla kuk ako vsetko pekne rastie a hlavnr burina 😠

iwusska
autor
4. jún 2009

tak s tou burinou to máme taky tak 😠 😀

emily333
4. jún 2009

no uz som dosla na urad volala som koleginne ci je v praci a ona ze je doma bo ma dovolenku a ja na nu co tak skoro ze az vo stvrtok mala mat a ona ze dnes je stvrtok tak aspon viem aky je den 😀 idem volat kamosovi aby prisiel kuk na pc

marcela79
4. jún 2009

ahojte 🙂

iwusska
autor
4. jún 2009

macka ahoj 😉

aadula
4. jún 2009

ahoJte, my sme hneď ráno išli so Samom do obchodu a som z neho už totál vyšťavená, on dokáže robiť zlotu už od rána 😝

emily, ja keby som mala záhradku tiež si sadím 😉 keď ešte starká žila ☹ , tak u nej som si sadila..potom som si asi 2-3 roky u svokry, ale vlani ma tak naštvala, že kašlem na jej záhradu , ked niečo chce..dá ak nie kúpime si 😉

tatolu
4. jún 2009

Iba zírám čo to tie dnešné deti dokážu 😕 Ja idem robiť v poverpointe prezentáciu k bakalárke a mám z toho strach... No stará generácia 😖

aadula
4. jún 2009

tatolu ..ono to nie je ťažké... len treba do toho prísť..ale je to pravda...dnešné deti sú šikovnejšie 🙂