Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
cin cin--az teraz citam na co pijeme 😀 vsetko naj muzikovi--pusinky odovzdaj sama 😲 😲 😲
emily daj aj mne jeden, lebo zub ma stále otravuje možno prestane 😀 .....dala som si síce ibalgín.........ale písala si, že zaberá lepšie 😀 ...tak vyskúšam
Aduli...aj my sme isli z piesku placom, boli sme s Filipom na zapase v tej Devinskej a kym hrali, my sme sa stretli zatial s kamoskou co tam byva, boli sme tam na ihrisku a ked sme sli odtial tak hrozny rv, stale chcel len do piesku.... 😢
Lilu..niekedy si zvyknem takto vecer urobit, tuto noc som nemohla spat, stale som sa prehadzovala, bol spln a ten mesiac hnusny svietil ako divy......a teraz som k.o, tak aspon trosku sa snad preberiem 😝
lilu ja už mu dohováram aj so zubárkou týždeň a nič.....no tak teda na zdravie 😀
uz dost so zubami, jeden mi robi stale galibu a neviem sa dokopat k zubarovi.....bojim, bojim 😢 😢 😢
😕 -----kolko mas rokov? 😀 😀 😀 neboj cicusik zubarik ti da lizatko 😀 to je dobry ujo dr. 😀
ahojte ... adulka, tak moja hviezda dnes spustila rev ešte len sme išli von a som nevedela prečo ... celý vchod si musel čosi myslieť 😒
cica, takto večer kávičku, ak čosi ostalo šak daj aj mne dáke picolo, bo ma hrozne hlava bolí ...
jáj emily, mna hlava inak vôbec nebolí, len už nemám tretí den okuliare, až dnes som ich zaniesla do optiky, tak to z toho, ale zajtra už budem OK ...
ale aj ked hlava bolí, za pohárik si kludne dám, čo robí oslávenec 😀
no a emily, dnes žiadna romantika doma, ked má sviatok 😒 ... ideme sa ožrať aj za neho 😀
cica aká mladica "25"

uz som tu este som bola z jankom v tescu lebo zajtra idu na turu na vihorlat no nezavidim mu 😉 co este robkate podte na poldecko nemam z kym vipit a uz mozem 😉