Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
Babulky.....pozdravuje vas Iwuska.....nejde jej internet...ma z toho nervy...no bodaj by nemala...ale po obede sa snad k nam prida z domu..... 🙂
cica-jasne ze sme fotomodelky ako inak 😀 😀 😀 a kacenka nedavaj tam fotecku naco by si sa trapila z menenim 😀 admini vymenia za ruzovu krasku 😎
cica--iwusik musi mat nervy,tak ju pozdrav ze cakam na nu s hrozienkom 🙂
Babulky idem od vas,...i ked nerada.....dobre mi je s vami 😀 😀 😀 😀
Lilu...neboj, pozdravim a ty sa pekne v skole uc, ak ta tu uz dnes nechytim....papa
Kacenka, nver, nevymenia Ti foto 😉
Je tam kúsok z Teba....
A ďakujem za deti.
Trochu som sa oddlialila. Preváram mliečko, urobila som grisík na večeru, oškrobala som zemiačky a už sa varia. Budú na cibulke s mliečkom.
Drahý totiž zahlásil, uvar si čo chceš, ja má šalát 😕
Iné nestihnem, ale aj tak mám také zemiačky rada...
herecky ste vsetky na fotkach co viac chcete 🙂
tatolu-ten tvoj obedik 🙂 vsak sa nam stratis aj z fotecky,pri 3 detoch musis ine calorie papat 🙂
Ahojte žienky, už ste dovarili? Či ešte všetky pilne pracujete 🙂 Mne malý teraz zaspinkal, a len som zarobila cesto na pizzu, polievku už mám... Boli sme vonku a som úplne k.o. 😉
Liluuuu...uz som tu.....idem cinknut Iwuske do prace, nech neni smutna a pojdem varit.... 🙂
fu konečne sedím 😝 som dnes všetko povybavovala, DÚ, poštu, MÚ-smeti zaplatiť... ešte aj v parku sme trošken boli ...len malý mi v kočíku zaspal na pol hodinku a teraz je už unavený. Ako sme domov došli stihol mi všetko porozhadzovať, ešte aj do vedierka si zem nabral z kvetináča a po celej detskej pohádzal 😅 ..ma tu čaká kopa žehlenia a taaak sa mi nechceeee
aj ja pozdravujem iwuskuuuu, ale už ste asi dokvákali že? 😀

Kacenka tam zajtra da pre zmenu iba usta.... 😀 😀 😀