Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
zuzi škoda že tu nemám smajlíka zo skypu/toho tlieskajúceho/ by som ti ním zatlieskala 😀
andy vdaka 🙂 ,ale dlabem nan ,ked som mu dnes oznamila,ze idem zajtra do mesta,tak kukal ako baca do tuzexu 🙂 🙂 ,ale nech ,aspon trosku vypadnem,nech si uzije deturence
ahojte kočendy .... no ja sa niekedy už teším do práce ked budem mať vlastné euráče ... škoda že tu nie sú žiadne také brigády
babulky ,idem si lazkat,este bsa mi nestalo,aby som sla tak skoro do postelee,ale som unavena,snad zaspim
zuzi prídem aspoň na týždeň, vypadnem od tých mojich neposlušníkov a ešte si aj zarobím 😀
no teda keď to už bude také hromadené stretko, vezmem dovolenku, cez deň budeme makať a v noci hýriť a klábosiť 😀
jéj emily to by bola za brigáda, to by sme asi toho moc nespravili keby sme sa viaceré stretli 😀
emily, večer treba len pozvolna...a keď pracovať..tak len v pracovni 😀 ..ale mm je na nočnej ..hurááá konečne mi nebude pri uchu celú noc chrápať 😀 😀
asi zas niic zabu´dla som daco kupit, ale som´tak unavena ze ma polozi aj stampriil 😉
lilu neboj pridaj sa to my len rečami brigádujeme ... aha aký veľký záujem ... emily ty nás budeš po ceste zbierať, naložíš nás do niakeho minibusu a dovezieš všetkých do BA

zuzi to je vela hovorit a nie este robit ja som tiez vcera brigadovala upratovali sme z kamoskou dom smutku tak sa na eur rozdelime len este neviem kolko mi kapne ☹ ale ked neprsii tak nech aspon kvapka 😵