Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
cicus tak hadam tam trafime ,vstupne je riadne 😒 no co uz, ved tam pojdeme len raz takze v pohode.len neviem ci sa tam dohovorime ked nemecky sa len ucim 2.mesiac ale hadam do leta sa na mna daco nalepi 😀 ci tam nemusim vediet ani zatat po nemecky?
no čítam že ste boli po výletoch, fotky kuknem neskôr,idem povysávať a dať Miške obed, nechala som si ju ešte doma je ešte usoplená a zachrípnutá
Eya, ja neviem ani ceknut po nemecky......listok si snad zvladnes vypytat 😀 😀 😀
Eya...ale ak sa tam uz vyberiete...tak odporucam radsej ZOO vieden, tam je tiez podmorsky svet a obrovsky dazdovy prales a plno inych zvierat....su tam aj pandy, koaly, slony tucniaky....no nadhera..ak mas chut mrknut fotky odtial, tak posledne dva albumy tu mam odtial http://sk.fotoalbum.eu/Kalila/2
cicus dakujem za tip naadhera,dam drahemu nech vyberie kam pojdeme ci do tej Pesti kuk alebo Vieden ale ako ho poznam tak aj tam aj tam 🙂 a ja budem len suhlasit 😀
myslim ze ta nemcina bude ok, 🙂
tak do tej zoo by som aj ja isla...len keby to nebolo tak strasne daleko 😖 ale mozno cez prazdniny daco vymyslime 😵
Tak dohodneme cez prazdniny termin a pojdeme tam hromadne, budeme mat aspon skupinovu zlavu 😀 😀 😀
parada to by bolo super aspon by nam bolo veselsie 🙂
cica dobrý nápad 😀 iwuš zajedná v Námestove autobus a postupne budeme pristupovať a ide sa na výlet 😀 😀
andy super si to vymyslela 😀 len neviem kde zozeniem taky velkokapacitny autobus 😀 😀
😀 😀 😀 vy ste opice sa tu skerim 😀 😀
u nás v cestovke majú poschodový autobus 😀 😀 😀 ...zajednáme ten? 😀 😀 😀
bodka jasneee..utekaj uz aj nech nam ho nevyfuknu 😀 😀 😀 😀
jej baby to by bolo super s tým autobusom,,, ja som už dumala pri cicuškinom príspevku že ako sa my dopravíme do tej zoo
bodka vidi, tak poschodak ma nenapadol 😀 ja som taky este ani na zivo nevidela 😀 😀
cica fotky sú krásne ... teraz ma napadlo ked píšete o tom Maďarsku, že tam chcem ísť so Zuzkou, u nás v TIKu poriadajú rôzne výlety, tak tam pôjdeme aj susedka s dcérou...
babenky ake sme rozcestovane a to este ani leto poriadne nezacalo 😀 tak nech nam to vyjde 🙂
kuk ideme na vylet? kedy? o korej nech sa zbalim 😀 dnes som si bola vybavit brigadku na upratovanie pred velkou nocou na obecny a starosta suhlasil talk som nanho vyrukovala kedy dostanem zalohu 😀 😀
emily 😀 😀 😀 ty si expert ...starosta musel pozerať ako vyoraná myš 😀 😀 😀
ahojky 😵
my ideme na zajazd????? 😕 😕 😕 😕 😕
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, ja mam zajazdy rada 😀 😀 😀
akurat sme sa bavili v ron´bote, ze kam pojdeme z odborov na vylet 😉
emily 😀 😀 😀
mam štastie ze mu tykam lebo inak by som si take dačo nedovolila 😉
renka to máte super - odbory a môžete ísť na výlety 😉
cica kde si idem zavesiť prádlo???
emily budeš zametať aj pod starostovou stollčkou??? odlož si ju pre seba
hasli, nieje to take ruzove ako vyzera, minuly rok sme boli z roboty zo soc fondu v ZOO Lesna, ale vstupne sme si platili, a aj cast autobusu..teda cestovneho
ahoj Renka 🙂 ....počítač opravený? 😕
bodka, nemali sme kedy sa s nim serkat 😝
😀 😀 😀 😀 a s čím ste sa serkali 😀 😀 😀 😀
mm bol cely vikend na stavbe

Hasli, ty sa pochval, co noveho na farme? Mas pozberanu urodu? Uz si aj pozavarala? 😀 😀 😀