icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

cica13
15. mar 2010

Hasli, ty sa pochval, co noveho na farme? Mas pozberanu urodu? Uz si aj pozavarala? 😀 😀 😀

eya
15. mar 2010

cicus tak hadam tam trafime ,vstupne je riadne 😒 no co uz, ved tam pojdeme len raz takze v pohode.len neviem ci sa tam dohovorime ked nemecky sa len ucim 2.mesiac ale hadam do leta sa na mna daco nalepi 😀 ci tam nemusim vediet ani zatat po nemecky?

hasleerka
15. mar 2010

no čítam že ste boli po výletoch, fotky kuknem neskôr,idem povysávať a dať Miške obed, nechala som si ju ešte doma je ešte usoplená a zachrípnutá

cica13
15. mar 2010

Eya, ja neviem ani ceknut po nemecky......listok si snad zvladnes vypytat 😀 😀 😀

cica13
15. mar 2010

Eya...ale ak sa tam uz vyberiete...tak odporucam radsej ZOO vieden, tam je tiez podmorsky svet a obrovsky dazdovy prales a plno inych zvierat....su tam aj pandy, koaly, slony tucniaky....no nadhera..ak mas chut mrknut fotky odtial, tak posledne dva albumy tu mam odtial http://sk.fotoalbum.eu/Kalila/2

eya
15. mar 2010

cicus dakujem za tip naadhera,dam drahemu nech vyberie kam pojdeme ci do tej Pesti kuk alebo Vieden ale ako ho poznam tak aj tam aj tam 🙂 a ja budem len suhlasit 😀
myslim ze ta nemcina bude ok, 🙂

iwusska
15. mar 2010

tak do tej zoo by som aj ja isla...len keby to nebolo tak strasne daleko 😖 ale mozno cez prazdniny daco vymyslime 😵

cica13
15. mar 2010

Tak dohodneme cez prazdniny termin a pojdeme tam hromadne, budeme mat aspon skupinovu zlavu 😀 😀 😀

eya
15. mar 2010

parada to by bolo super aspon by nam bolo veselsie 🙂

andreah70
15. mar 2010

cica dobrý nápad 😀 iwuš zajedná v Námestove autobus a postupne budeme pristupovať a ide sa na výlet 😀 😀

iwusska
15. mar 2010

andy super si to vymyslela 😀 len neviem kde zozeniem taky velkokapacitny autobus 😀 😀

lilu18
15. mar 2010

😀 😀 😀 vy ste opice sa tu skerim 😀 😀

bodka13
15. mar 2010

u nás v cestovke majú poschodový autobus 😀 😀 😀 ...zajednáme ten? 😀 😀 😀

lilu18
15. mar 2010

bodka jasneee..utekaj uz aj nech nam ho nevyfuknu 😀 😀 😀 😀

hasleerka
15. mar 2010

jej baby to by bolo super s tým autobusom,,, ja som už dumala pri cicuškinom príspevku že ako sa my dopravíme do tej zoo

iwusska
15. mar 2010

bodka vidi, tak poschodak ma nenapadol 😀 ja som taky este ani na zivo nevidela 😀 😀

hasleerka
15. mar 2010

cica fotky sú krásne ... teraz ma napadlo ked píšete o tom Maďarsku, že tam chcem ísť so Zuzkou, u nás v TIKu poriadajú rôzne výlety, tak tam pôjdeme aj susedka s dcérou...

eya
15. mar 2010

babenky ake sme rozcestovane a to este ani leto poriadne nezacalo 😀 tak nech nam to vyjde 🙂

emily333
15. mar 2010

kuk ideme na vylet? kedy? o korej nech sa zbalim 😀 dnes som si bola vybavit brigadku na upratovanie pred velkou nocou na obecny a starosta suhlasil talk som nanho vyrukovala kedy dostanem zalohu 😀 😀

bodka13
15. mar 2010

emily 😀 😀 😀 ty si expert ...starosta musel pozerať ako vyoraná myš 😀 😀 😀

renka9
autor
15. mar 2010

ahojky 😵
my ideme na zajazd????? 😕 😕 😕 😕 😕
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, ja mam zajazdy rada 😀 😀 😀
akurat sme sa bavili v ron´bote, ze kam pojdeme z odborov na vylet 😉

eya
15. mar 2010

emily 😀 😀 😀

emily333
15. mar 2010

mam štastie ze mu tykam lebo inak by som si take dačo nedovolila 😉

hasleerka
15. mar 2010

renka to máte super - odbory a môžete ísť na výlety 😉

hasleerka
15. mar 2010

cica kde si idem zavesiť prádlo???

emily budeš zametať aj pod starostovou stollčkou??? odlož si ju pre seba

renka9
autor
15. mar 2010

hasli, nieje to take ruzove ako vyzera, minuly rok sme boli z roboty zo soc fondu v ZOO Lesna, ale vstupne sme si platili, a aj cast autobusu..teda cestovneho

bodka13
15. mar 2010

ahoj Renka 🙂 ....počítač opravený? 😕

renka9
autor
15. mar 2010

bodka, nemali sme kedy sa s nim serkat 😝

bodka13
15. mar 2010

😀 😀 😀 😀 a s čím ste sa serkali 😀 😀 😀 😀

renka9
autor