Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
Reni....mas to zehlenie odpustene....tu Zlinsku ZOO mam aj ja v zalohe, uz sme to pozerali davno s MM a vraveli si, ze tam pojdeme, a inak aj filipa boli hlava, este si cita v posteli....
Zuzi ahoooj, no to mate inak tvrdy rezim, moje ani jedno dieta nebolo za cely zivot o 19tej v posteli, my kolkokrat len o pol siedmej vyrazame von.....hlavne v lete, ked su horucavy a cet den sa neda na sidlisku existovat, fuu, neviem si predstavit, ze by som mala odniekial utekat o siestej, aby boli o siedmej uz deti v posteli......ale zasa na druhej strane mas klud..... 😀 😀 😀 😀
Mam dve deti. LUBKO 8rokov, LUBKA september 3. Mne sa nechce spat. A mojej cere sa vobec nechce spat.
dedula aj moja bude mať v oktobri 3 ... škoda že už ideš spať ... bodka aj tak budem posledná 😀
dedula ak budeš s nami kecávať hod do pasu aké maš tie detúrence .. aj foto pridaj
no vpravo hore máš napísané fotoalbumy, ked si otvoríš, nájdeš vlastný a to ťa už bude navigovať .. alebo máš hore nastavenie aj tam ťa to naviguje
dobreeeeeeeeeeeee ranko hviezdy 😀
iwusik,ja uz nedriemkam, ja uz som aj z prace doma 😀 ,ale zase som druhej-makam doma 😠
zuzi ja nechapem co ty furt makas doma a este v panelaku....ved to uz musis mat vymakane 😀
iwusiik, vymakane mm,ale nemozem napisat ,co 😀 😀 😀
a medzi nami dievcatami,ja uz v panelaku nemakam,ja uz upratujem zubne ambulancie,mam trvalu pracu 🙂 🙂 🙂 a som s nou velmi spokojna 😉
no iwusik,ale makat a makat je rozdiel 😀 😀 😀
moja ,nerobila si nahodou aj na cievnom?

emily, ten tvoj Janko 😀 , ladi k tej travicke 😀