icon

Mamičky, prečo neodpovedáte na inzeráty?

bobos35
10. máj 2012

mile mamicky,velmi som nahnevana,pretoze davate na predaj kociky a a ni sa neozvete,ze ci ho mate,alebo co.Na co potom predavate,ked ani neodpoviete,ja som sa sem preto prihlasila kvoli bazariku. 😠 ☹ Ja mam tiez male dieta,ale cas si viem najst,velmi som nahnevana

tkmama
10. máj 2012

No neviem, či ti daktorá s tých, ktorých sa to týka, odpovie. Ja mám tiež nervy, keď čakám na odpoveď dva dni ale najviac ma vie naštvať, keď mamička prejaví záujem, vypýta si miery a čo ja viem čo ešte a potom sa ani neunúva napísať "nie, vďaka". Ja potom čakám, čakám a neviem, či posunúť ďalej alebo furt len čakať 😠

lucka1987
10. máj 2012

@bobos35 dnes tu uz jedna takato diskusia zalozena bola.. nehovoriac o tych, co boli zalozene ine dni... to neodpovedanie je asi narodny sport.. aj ja s tym mam uz sksuenost. ale tak pokial vidim ze aj napriek otakzam z ich strany neskor moj inzerat ignoruju, tak ich vymazem z miesta zaujemcov a hotovo. 😉

bobos35
autor
10. máj 2012

ja uz vypisujem od piatku a nic.A ked my aj odpisu a ja ho uz chcem ,tak neodpisu,tak co si mam o tom mysliet.Asi tak 10 kocikov mam rozpisanych a nic,este aj neskoro vecer hladam a nic,no tak na co to tam davaju,ale tie do tycne som si napisala,a uz od nich nekupim nic,su nespolahlive.Tak si asi budem musiet ist do obchodu kupit ,fajn

estterka
10. máj 2012

sme ludia,aj mne sa stalo,ze som si precitala odpoved na inzerat,zavrela pocitac,isla s malou von a zabudla..pani sa uz neozvala druhykrat a ja som si vsimla o niekolko tyzdnov..a svet sa nezrutil 😉

alka221
10. máj 2012

@tkmama a co je natom ze cakas dva dni na odpoved?ved podaktore aj pracuju, a nesedia cely den za pc..myslim ze je to normalne 😎

bobos35
autor
10. máj 2012

o
d piatku a je stvrtok a ja so m vtomto zasadova a ja nesedim cely den za p.c.,ale uz som kupila teraz,ale nie z modreho konika!

tinika
10. máj 2012

@tkmama kto prv pride ten prv melie ak sa neozve do dvoch dni neries a kludne posun dalej ak mas zaujemcu :D

petkave
10. máj 2012

@bobos35 každá správa z MK príde ešte aj na mail, tak si myslím, že to nie je problém skontrolovať si každý večer maily, že?
Ale inak, buď rada, že si si od žiadnej kočík nekúpila, keď sú takéto nezodpovedné. Ktovie, ako dlho by si sa s nimi naťahovala. 😵

bobos35
autor
10. máj 2012

dakujem,ja fakt som surne potrebovala sportovy kocik,lebo som bez kocika,velky som uz predala.Ale som sa uz poucila

betina1984
10. máj 2012

@bobos35 ak potrebujes sportiak, kuk mne do bazara. Predavam za dobru cenu
Inak ja mam tiez niekedy taky problem, ze sa neozve, ci to chce alebo nie

lili_mia
10. máj 2012

@petkave odkesy na mail? mne nič nechodí a pritom vypisujem IP aj bazárik ..nie, že sa niekto neozýva, len to, že odpoved mi ešte neprišla do mailu

danu
10. máj 2012

@bobos35 napis to priamo kupujucej, alebo mozes napisat do tejto temy, kde uzivatelky preberaju komunikaciu s kupujucimi a naopak
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/