icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

mia258
3. mar 2012

@dadqa86 ja som to velmi chcela teraz pri druhom, ale tam mas dost prisne podmienky a cele tehu musi byt bezproblemove. To ja zial nemam :(

@joannas Mia uz spinka. Len nejako pred spanim soplikovala a pokasliavala, tak dufam, ze nic vazne to nebude, hlavne teraz...
Nehovorili z coho. Chybalo mi zelezo, tak mi doplnili, aj magnezium. A zvysok je na prirode. Ale hovorili, ze moje telo zle prijalo plod, preto tie problemy. A vyskocila mi teplota, doteraz som chora a NIC mi nepomaha. Vraj obranna reakcia organizmu :(

@svetlankat mne dali infuziu v nemocke. Dufam, ze sa to postupne zlepsi, aby som nemusela Miu odsuvat na druhu kolaj 😢

svetlankat
3. mar 2012

@mia258 bude dobre neboj, drzim silno palce

nebbia
3. mar 2012

@mia258 obdivujem ta,ze to vsetko zvladas a verim,ze to dobre dopadne

mia258
4. mar 2012

@svetlankat ďakujem
@nebbia no neviem, či to až tak zvládam 😒

Je to tu, Mia je chorá... V noci sa zobudila 2x, bolelo ju bruško. Teraz už len kašle, ťažko dýcha kvôli soplíkom. Druhý krát mi zaspala a to nie je ani obed. Ráno hnačka. Teplotu zatiaľ nemá, ale dúfam, že to nebude nič vážne a nezhorší sa to, inak budeme musieť ísť k lekárovi 😔

dadqa86
4. mar 2012

@mia258 Ahaaa no to som ani nevedela a co myslis jje to lepsie rodit vo vode ako normalne?ja si to neviem predstavyt 😕

dadqa86
4. mar 2012

A inak Ahojteeeeeeeeeeeeee 🙂

joannas
4. mar 2012

@mia258 ojoj takže PRETEBA to dostala od teba,má tí kto snou pomôcť keďže musíš ležať? máš to teraz ťažké ,prajem aby ste obidve boli čím najskôr zdravé,mi sme boli chvíľu vonku,je tu krásne slnečno + 6

mia258
4. mar 2012

@dadqa86 ja som si pozerala videá, čítala rozhovory s lekármi aj s mamičkami čo sa na to dali a teda nečítala som skoro žiadne negatíva. Vraj je lepšie, keď bábätko sa po narodení ocitne v teplej vode, lebo v takej bolo aj v brušku a nemá šok z náhlej zmeny prostredia. Plus ho hneď neožiari svetlo, lebo svetlo sa vo vode láme. A vlastne vo vode je žena len tesne pred vytlačením, potom si ide normálne ľahnúť na lôžko a vytlačí ešte placentu.
Ale pri takom pôrode nesmieš mať žiadnu infekciu, vysoký krvný tlak, a podobne.

@joannas neviem či to má odo mňa. Možno aj áno, ale včera bola u švagrinej a celý deň sa bláznila s jej synmi, takže možno sa aj spotila, prechladla, vonku behala... 😒
Poobede dostala teplotu, trošku jej po čase klesla a teraz má zasa. Poobede mi 2x spala, teraz spinká zase, takže to vidím na pernú noc ☹
Pomáha mi svokra, aj zostala spať u nás, aby som nemusela k malej vstávať ani v noci. Ale Mia keď je chorá, tak je taká tichučká, trošku akoby apatická, len sa túli ku mne a podriemkáva alebo len pozerá okolo seba a nič nerobí. Takže teraz nie je šanca, aby som sa jej vyhýbala. Spala vedľa mňa poobede (svokra sa bála, že keď ju prenesie, tak sa zobudí) a celý deň len leží pri mne, drží ma za ruku, opiera sa o mňa...

dadqa86
4. mar 2012

@mia258 No ty kokso tak ja by som nemohla rodit vo vode lebo ja som mala tiez rizikove tehu manzel mi musel pichat injekcie do bruska lebo ja som sa sama bala kadejake tabletky s tlakom som mala problemy ta de ja by som mohla rodit vo vode,ale uvidime ak sa nam podari pri druhom clovek nikdy nevie 🙂

mia258
4. mar 2012

@dadqa86 ja mám tiež tie problémy s tlakom, myslela som, že po čase keby sa mi tlak upokojil, možno by som predsa len mohla. Ale tak po tomto krvácaní je to nereálne 😒 Budem rada, keď normálne donosím bábo.
Nevadí, pôrod do vody si už neskúsim.

joannas
4. mar 2012

@mia258 presne ako ked nás branko je chorý tiež len sedí leží pozerá rozprávky a so obeda spí dvakrat ,a nemôžem sa ani odnecho pohnúť lebo už plače,papala tí dačo? skôr si mislim že dostala od teba,ako sa cítiš? prajem nech je miuška čím najskôr zdravucka

mia258
4. mar 2012

@joannas Teraz pred spaním papala kašu. Inak ona práveže keď je chorá až tak neplače, keď ju už fakt niečo bolí tak pomrnkáva. Ja som už viac-menej v poriadku, len som trošku akoby zachrípnutá. Ale teplotu nemám, už ani nos upchatý. Takže mi to už prechádza. Som rada, lebo v utorok idem na poradňu, to by sa doktorovi nepáčilo, keby mi to neprešlo 😖

dadqa86
4. mar 2012

@mia258 Ale aspom je hlavne ze budete v poriadku a babetko bude zdravucke a ty tiez 😉

mia258
4. mar 2012

@dadqa86 presne to si hovorím aj ja 😵

dadqa86
4. mar 2012

@mia258 Aj ja by som chcela mat este jedno babo,ale pockam pokym maly nebude mat aspom 2-rocky 🙂

mia258
4. mar 2012

@dadqa86 mne povedali, že ďalšie už pravdepodobne nebude, preto sa tak strašne snažím aby toto dopadlo čo najlepšie 😵

dadqa86
4. mar 2012

@mia258 Tak ja drzim palceky nech je vsetko v poriadku 😉 😵

mia258
4. mar 2012

@dadqa86 určite bude 😉
Ale to si si dobre vymyslela, nebudeš mať veľký vekový rozdiel, aj sa ti drobci pohrajú spolu. A manžel už o tom vie? 😀

dadqa86
4. mar 2012

@mia258 Este nevie 😀 ,ale spominala som mu tak dufam ze nezabudol 😕 😀

mia258
4. mar 2012

@dadqa86 zabudol, že budete mať druhé bábo? 😀 😀 Ale tak u muža by som sa nečudovala... 😅

dadqa86
4. mar 2012

@mia258 No zatial som mu to len spominala zeby som chcela este dievcatko,ale nepovedal nic zatial tak uvidime 🙂 mojka idem ja off idem sa napapat a kukat kamenak farmu a hotel paradise zajtra sa tu ukazem tak ti prajem dobru nocku a prijemny zvysok vecera 🙂 😉

joannas
4. mar 2012

@mia258 a prečo nebudeš môcť mať ešte 3 dieťatko?uvidíš že bude bodre a babetko sa národy,čo by si chcela chlapčeka alebo hrubé dievčatko? ako SY sa bostala bo francuzka?

alexis617
4. mar 2012

@wewe22 ahoj ja som s KNM ak máš chuť pokecať tak napíš

cestovatelkaandrea
5. mar 2012

@mia258 skoda len ze ste obe s Miou chore. Ale aj to prejde. Porod do vody to sa aj mne lubi, len tu u nas asi tazko. My sme mali ulietany vikend. V sobotu s Damianom v Zoo a v nedelu vela bicyklovania a lozenie po preliezkach. Konecne mi je lepsie, tak si to drobec uziva. Dokonca som vcera uz aj piekla pernik, takze sa coskoro vratim do kuchyne 😀 Inak ako sa teraz citis? Uz nemas ziadne krce teraz.

mia258
5. mar 2012

@dadqa86 asi si ho tym prekvapila trosku 😅
Aka bola farma a hotel? Oplati sa mi to stahovat? 😀

@joannas Lekar povedal, ze by nebolo dobre mat dalsie, kedze mam obidva rizikove a vraj je to velka Zataz pre organizmus. Som este mlada a mohla by sa to potom odzrkadlit inde...
Ja by som brala aj aj, manzel chce dievca, tak uvidime 🙂
Do FR som prisla za pribuznymi, spoznala som tu chlapa, tak som tu dostala 😀

@cestovatelkaandrea krce uz nemam, krvacanie tiez ziadne. A v podstate mi uz aj choroba presla.
S Miou je to horsie, v noci sa 2x zobudila. Vecer mala teplotu, celo horuce a ruky aj nohy uplne ladove, chrbat tiez studeny. Teraz rano som s nou bola u lekara, dali jej lieky, mame robit zabaly, ale musi byt v teple, takze radiatory nam ficia na plne obratky a aj tak ma zimnice... Ked to do vecera neklesne, musime ist do nemocnice ☹

cestovatelkaandrea
5. mar 2012

@mia258 ako ako si s nou isla k lekarovi, ked mas lezat? 😀 ale v kazdom pripade, dufam, ze vam to rychlo prejde, aby ste nemuseli ist do nemocnice. ja som zabaly nikdy nerobila ale traba davat pozor aby pri nich nechytila krce. to sa niekedy vraj moze pri zabaloch stat. ako je na tom teraz? Z coho je vlastne chora? Nejaka viroza alebo uz je to bacil, na ktoreho treba antibiotika?

mia258
5. mar 2012

@cestovatelkaandrea tak nemôžem si dovoliť ležať v posteli keď je malá v horúčkach vedľa mňa 😵 Nenamáham sa, nedvíham ju na ruky, ale nemôžem len tak ležať a nič nerobiť 😒

Robili jej výtery, tak si potom zavolám o výsledky. Dostala ATB, teplota trošku klesla ale inak je studená. Len sa napila a znova zaspala. Studené zábaly som nedávala, je oblečená a zabalená v deke.

dadqa86
5. mar 2012

@mia258 Ahojky vies co farma bola celka dobra,ale hotel ide dnes prva cast a najlepsie natom je ze mne ide o 20:15hod na Dome Sultan a na markize farma ide ma porazit oni niesu normalny clovek ani nevie co ma pozerat ☹ kurna a ty ako sa mas a ako sa citis?

joannas
5. mar 2012

@mia258 ako sa má malé milé zlaté dievčatko? klesla jej horúčka ? daj jej čo najviac piť,vitlač jej pomaranč to je dobre pre choré dieťatko stocho sa napije aj trochu naje,alebo tí papa ak keď je chorá? nás vtedy nepapa nič

mia258
5. mar 2012

@dadqa86 veď to naschvál, konkurencia... 😉
Ja si zajtra stiahnem ten hotel, farma sa asi nebude dať, keďže markíza je po novom platená 😒

@joannas @dadqa86 teplotu ešte má, rúčky a nôžky úplne studené. Zjedla štvrtinu žemle so syrom, trošku čajíka. Poobede 2 mesiačiky pomaranča. Ona je inak dosť veľký jedák, takže aj počas choroby aspoň čo-to zje.