Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mia258 tak super, sestra co hovori na Svajciarsko. Ja by som asi skakala do vysky od radosti 😉
ja akurat idem zdobit tortu pre sestru. zajtra poobede dojde aj so synom, tak musim ist robit. potom sem hodim fotku
@cestovatelkaandrea držím palce nech sa vydarí torta a hlavne nech chutí 😉 Už sa teším na fotku, nech sa najem aspoň z obrázku 😅
Sestre sa tu páči, zatiaľ je spokojná, aj keď Mia je dosť vyčerpáva 😀
@mia258 torta dorobena, poobede sem dam fotku. uz len aby chutila, lebo je robena podla NL receptu a ich torty su strasne sladke.
sa nedivim sestre, ze je unavena. ved Mia je zive striebro. Ale lepsie take ako keby sedela zakriknuta niekde v kute 😉
@cestovatelkaandrea Určite bude chutiť, veď je robená s láskou,. nie? 😉 A ak majú sladké radi, nie je problém 😀
@joannas ja také niečo nemá nárok. Vedela do čoho šla, ešte ani týždeň tu nie je a už by sa mala sťažovať?! No žiadne také! 🙄 😀 😀
Joj, zabudla som sa vám pochváliť baby. Spravila som zrovnávacie skúšky na školu tu v CH, takže od septembra nastupujem ako druháčka 😵
A ráno ona vstanie k malej a tí spiš? Alebo lebo je to naopak? 😀
@joannas zas nenechávam úplne všetko na ňu, ja k malej v pohode vstanem, aj sa s ňou hrám, venujem sa jej. Len napr. sestra sa s ňou naháňa, bláznia sa spolu v bazéne, ja do bazéna nejdem. Ideme spolu aj na prechádzku, ale sestra lezie s Miou aj na preliezky, ja len sedím a pozerám na ne, atď. 🙂
Ja v pohode aj navarím, ale napr. vysáva sestra, aby som sa až tak nenamáhala.
Ahojte baby, kde ste? 🙂
Asi si vsetky uzivate slniecko, u nas je zatial celkom pekne ale vecer uz hlasia dazd, aj na dalsie dva dni burky 😒
Mm mam konecne doma, blazni sa s malou v bazene, poobede chceme spravit grilovacku na zahrade, dufam ze budete taka vikendova pohoda, uz sa strasne tesim 😵
@mia258 ahojki, ja som nemala cely tyzden cas, ked tu bola sestra so synovcom. fotku torty som si dala do albumu, tak mozes kuknut 😉 strasne som unavena po navsteve. ono sa to nezda, ale dost to unavuje. aj ked by som chcela aby to bolo inak
@cestovatelkaandrea už som pozerala, krásna je 😵 Aj chutila? Drobec je tam taký zlatý, pozdrav ho 😉
@joannas lebo potom by sme tu mali dve deti a máme čo robiť traja dospelí aj s Miou 😀 😀
@cestovatelkaandrea aj ja chcem vidiet tu tortu 🙂

@mia258 ahoj,prosím tá nevieš o nejakej stránke kde môžem stiachnut rozpravky? Prosím tá len nie uložto.sk,,tam sťahuje strašné dlho