icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

joannas
24. jún 2012

@mia258 ahoj,prosím tá nevieš o nejakej stránke kde môžem stiachnut rozpravky? Prosím tá len nie uložto.sk,,tam sťahuje strašné dlho

mia258
25. jún 2012

@joannas ved len hod do googlu nazov rozpravky download a urcite ti tam vyhodi stranky na stiahnutie ;

joannas
25. jún 2012

@mia258 macko pu download,takto?

mia258
25. jún 2012

@joannas ano, takto by ti to malo ist 🙂

cestovatelkaandrea
25. jún 2012

@mia258 tak super, sestra co hovori na Svajciarsko. Ja by som asi skakala do vysky od radosti 😉
ja akurat idem zdobit tortu pre sestru. zajtra poobede dojde aj so synom, tak musim ist robit. potom sem hodim fotku

mia258
25. jún 2012

@cestovatelkaandrea držím palce nech sa vydarí torta a hlavne nech chutí 😉 Už sa teším na fotku, nech sa najem aspoň z obrázku 😅
Sestre sa tu páči, zatiaľ je spokojná, aj keď Mia je dosť vyčerpáva 😀

cestovatelkaandrea
26. jún 2012

@mia258 torta dorobena, poobede sem dam fotku. uz len aby chutila, lebo je robena podla NL receptu a ich torty su strasne sladke.
sa nedivim sestre, ze je unavena. ved Mia je zive striebro. Ale lepsie take ako keby sedela zakriknuta niekde v kute 😉

joannas
26. jún 2012

@mia258 sestra nechovori že sa jej už byť s miou nechce? 😀

mia258
26. jún 2012

@cestovatelkaandrea Určite bude chutiť, veď je robená s láskou,. nie? 😉 A ak majú sladké radi, nie je problém 😀

@joannas ja také niečo nemá nárok. Vedela do čoho šla, ešte ani týždeň tu nie je a už by sa mala sťažovať?! No žiadne také! 🙄 😀 😀

mia258
26. jún 2012

Joj, zabudla som sa vám pochváliť baby. Spravila som zrovnávacie skúšky na školu tu v CH, takže od septembra nastupujem ako druháčka 😵

joannas
26. jún 2012

A ráno ona vstanie k malej a tí spiš? Alebo lebo je to naopak? 😀

mia258
26. jún 2012

@joannas zas nenechávam úplne všetko na ňu, ja k malej v pohode vstanem, aj sa s ňou hrám, venujem sa jej. Len napr. sestra sa s ňou naháňa, bláznia sa spolu v bazéne, ja do bazéna nejdem. Ideme spolu aj na prechádzku, ale sestra lezie s Miou aj na preliezky, ja len sedím a pozerám na ne, atď. 🙂
Ja v pohode aj navarím, ale napr. vysáva sestra, aby som sa až tak nenamáhala.

joannas
26. jún 2012

@mia258 a prečo sy nepospiš?

mia258
26. jún 2012

@joannas Ja spim dosť 😉 Večer napr. nikdy neviem zaspať, dlllho sa prehadzujem

mia258
30. jún 2012

Ahojte baby, kde ste? 🙂
Asi si vsetky uzivate slniecko, u nas je zatial celkom pekne ale vecer uz hlasia dazd, aj na dalsie dva dni burky 😒
Mm mam konecne doma, blazni sa s malou v bazene, poobede chceme spravit grilovacku na zahrade, dufam ze budete taka vikendova pohoda, uz sa strasne tesim 😵

joannas
30. jún 2012

A@mia258 ahoj,dnes sme celi deň doma len ráno sme boli v obhode,lebo vonku je + 32,sestre sa páči uvas? Máš len jednu sestru?

mia258
1. júl 2012

@joannas mám ešte jednu sestru, ale tá chodí ešte na základnú, na prvý stupeň 🙂 A potom staršieho brata.
U nás akurát prší, aj sa ochladilo, takže sedíme vo vnútri. Možno keď sa večer vyčasí, tak pôjdeme niekam na prechádzku, teraz sa mi absolútne nič nechce, len by som spala 😅

joannas
1. júl 2012

@mia258 tak prečo nespis? Však mala nieje sama má ju kto strážiť,unas je veĺmi teplo teraz je +34,chnet by som sa šla k vám osviežiť

mia258
1. júl 2012

@joannas ideme sa s Miou hrať 😀
U nás ani 20° nie je, takže kľudne príď, aj najbližšie dni má byť tak menej 😉

cestovatelkaandrea
2. júl 2012

@mia258 ahojki, ja som nemala cely tyzden cas, ked tu bola sestra so synovcom. fotku torty som si dala do albumu, tak mozes kuknut 😉 strasne som unavena po navsteve. ono sa to nezda, ale dost to unavuje. aj ked by som chcela aby to bolo inak

joannas
2. júl 2012

@mia258 uf dnes zasa máme +32, a prečo si aj tu malú sestričku nezobrala? Bola by letela v lietadle ,chrala sa s miou,niečo by ste jej kupili,a bola by si tá najlepšia sestra 😀

mia258
2. júl 2012

@cestovatelkaandrea už som pozerala, krásna je 😵 Aj chutila? Drobec je tam taký zlatý, pozdrav ho 😉

@joannas lebo potom by sme tu mali dve deti a máme čo robiť traja dospelí aj s Miou 😀 😀

joannas
2. júl 2012

@mia258 ale by si bola najlepšia na svete 🙂 Mia už spi?

mia258
2. júl 2012

@joannas na ňu tiež treba veľa času, to by sme sa z dvoch zbláznili 😀
Áno, už spinká 😵 Ja teraz absolútne nedokážem zaspávať, neviem či je to tým tehu, ale je to o držku, potom celý deň som ako mechom udretá ☹

joannas
2. júl 2012

@cestovatelkaandrea aj ja chcem vidiet tu tortu 🙂

joannas
2. júl 2012

@mia258 už maš všetko pre babatko?

mia258
2. júl 2012

@joannas ešte nie, nejako sa s tým neponáhľam. Keď ma niečo osloví, tak to kúpim alebo objednám z netu

joannas
2. júl 2012

@mia258 este nejdeš rodit tak nemusiš mat už všetko-len tak sa pitam.kde vlastne byvate v meste alebo na dedine?

mia258
2. júl 2012

@joannas ale už musím nahučať na chlapa nech ideme kúpiť konečne kočík. Mám vybratý, len si ho vyskúšam a berieme. A potom ku koncu mesiaca asi začnem kupovať aj oblečenie vo väčšom 😵
V meste bývame, celkom sa mi tu páči, pekná príroda aj prostredie, už si zvykám 😉

joannas
2. júl 2012

@mia258 aky si vibrala?daj link -mi byvame na dedine