icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

zuzi0911
13. júl 2012

@mia258 super uz som si yslela ze sa mi nikdo neozve 🙂 vidim ze budes 2 baby ako ja s malym vekovym rozdielom to budes mat o zabavu postarane 🙂

joannas
13. júl 2012

@mia258 takže zasa neoddichuješ 😠 😀

mia258
13. júl 2012

@zuzi0911 ziarlia na seba?? Sa snazim malu pripravit na to, ze bude mat sestricku, strasne sa tesi, uz vsetko chysta pre nu, nakupuje vecicky co sa jej pacia, ale uvidim ako to bude naozaj, ked sa vratim domov aj s babom 😕

@joannas jasne ze oddychujem, ved len sedim a rozkazujem 😀 😀

joannas
14. júl 2012

@mia258 čo robíš sy sama či muž už doma?? Boli ste pozrieť ten kočík?

joannas
14. júl 2012

@mia258 ja pozerám tv a ujedam slané pečivo a pijem vineu,máte tam aj slovenske programy v tv?

joannas
14. júl 2012

@zuzi0911 ako sa volajú tvoje detičky?

mia258
15. júl 2012

@joannas ahoj 🙂
Kocik sme este nepozerali, nejako ma to netaha obzerat 😀 Obcas pozriem na nete oblecenie alebo deky a vecicky do izby, ked sa mi zapacia, tak kupim, inak sa mi nic nechce.
Slovenske programy tu nemame vobec, obcas pozriem archiv JOJ ci tam nieco zaujimave nie je, ale ani mi to nechyba, radsej si stiahnem nejaky novy film, stale mi kamosi vypisuju recenzie a radia ktore su najlepsie 😀

joannas
15. júl 2012

@mia258 ahoj,tak napíš aj mne aké sú dobre filmi a kde to stahujes 🙂

mia258
15. júl 2012

@joannas neviem ake zanre mas rada 🙂 Ja si pozriem skoro vsetko, pozerala som Snow White and the Huntsman, Mirror Mirror, Immortals, Men in Black 3. Chcem si pozriet noveho Spidermana a Brave je vraj dobre a stiahnem Ice Age 4 pre malu, ked bude v lepsej kvalite na nete.
Inak stahujem normalne bez google 😉

joannas
15. júl 2012

@mia258 Vieš ja až tak veľa filmi nepozerám lebo mali chce stale vtedy pozerat rozpravky ale teraz je to už lepšie lebo mu rozprávku pustím v notebuku,máme len jeden tv,tu dobu ľadovú 4 chcem aj ja stiachnut,ale zatiaľ som ju v uložto nenašla,to mám len do gogle napísať čo chcem a potom tam bude písať stiachnut? Alebo ako? Ja sa ešte v tom internete neviznam ,tak prosím porád 😉

mia258
15. júl 2012

Ice Age 4 asi este nebude v takej dobrej kvalite, lebo to len teraz bezi v kinach. Ale jasne, napis Ice Age 4 download a stahuje 😉

mia258
15. júl 2012
joannas
15. júl 2012

@mia258 ale to mám niekde stlačiť že stiachnut alebo to už samo bude stachovat? A mia nepozerá rozpravky macko pú? Nás keď bol taký tak to rád pozeral,teraz má najračej spiderman ale kreslení,a ďakujem

mia258
15. júl 2012

@joannas to uz zalezi od stranky, ktoru si vyberies na stahovanie 🙂
Macka Pu nepozera, ona skor rozpravky o princeznach, princezne mame vsade! 😀 Pacili sa jej chvilku aj Smolkovia a Pokemon 😅

joannas
15. júl 2012

@mia258 aké máte bnes počasie? My zamračené a +16

mia258
15. júl 2012

@joannas my mame tak do 20°, slniecko obcas zasvieti, ale celkom prijemne je vonku

teada
15. júl 2012

@joannas to poznam ten vek, to su najvacsi tigri🙂ja som od ziliny..a ty si odkial?

teada
15. júl 2012

@mia258
tak to blahozelam, ako sa tak pozeram, tak sa ti to krati, ty budes mat ten vekoky rozdiel skoro dva roky vsak?teda ak sa nemylim...mena mate ake prichystane?

teada
15. júl 2012

@zuzi0911 ahoj, aky mas vekovy rozdiel deti?ja mam prveho chlapca a druhu dcerku, rok a pol rozdiel..moja malicka bude mat zajtra 9 tyzdnov..kolko mas rokov?

mia258
15. júl 2012

@teada presne tak, uvidim ci sa malicka vypyta na svet skor alebo na termin, ale cca 2 roky bude rozdiel 🙂
Meno uz mame vybrate, ale neprezradzame, az po porode 😵

joannas
15. júl 2012

@teada od popradu,aj tvoji majú pekné mená,malú volate silvinka?

joannas
15. júl 2012

@mia258 😀 čo sa toľko fotiš 😀

mia258
15. júl 2012

@joannas sestra ma fotila, tak som to sem supla 😀

joannas
16. júl 2012

@mia258 tak ako tá návšteva bola? Koľko má to dievčatko?

cestovatelkaandrea
16. júl 2012

@joannas Damian chodi do skolky kazdy den a od 20 augusta pojde kazdy den do skoly 🙂

cestovatelkaandrea
16. júl 2012

@mia258 no aj my tak nejako rozmyslame, ze drobec bude chvilu s nami a potom pojde k Damianovi, ked bude mat mozno 6m. Uvidime aka bude realita 😀

mia258
16. júl 2012

@cestovatelkaandrea presne aj ja to tak chcem. Chceli sme aby mala kazda zvlast svoju izbu, ale Mia nepopusti, chce byvat s malickou. Tak mozno im spravime z jednej izby hernu a az ked vyrastu, tak ich oddelime, ako budu chciet 🙂

cestovatelkaandrea
16. júl 2012

@mia258 presne tak, ja si tiez myslim, ze dvom bude v izbe veselsie 😉

mia258
16. júl 2012

@joannas navsteva dopadla podla mna dobre 😉 Mala je o rok starsia od mojej, pekne sa spolu hrali, ja som trochu pokecala s maminou, aspon som mala zmenu, dozvedela som sa nieco nove a tak. Ale neboli velmi dlho, musime naplanovat nejaku grilovacku ked budem mat aj muza doma.

mia258
16. júl 2012

@cestovatelkaandrea jeej mas novu fotku, super! 😵 😉