Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@joannas ahoj 🙂
Kocik sme este nepozerali, nejako ma to netaha obzerat 😀 Obcas pozriem na nete oblecenie alebo deky a vecicky do izby, ked sa mi zapacia, tak kupim, inak sa mi nic nechce.
Slovenske programy tu nemame vobec, obcas pozriem archiv JOJ ci tam nieco zaujimave nie je, ale ani mi to nechyba, radsej si stiahnem nejaky novy film, stale mi kamosi vypisuju recenzie a radia ktore su najlepsie 😀
@joannas neviem ake zanre mas rada 🙂 Ja si pozriem skoro vsetko, pozerala som Snow White and the Huntsman, Mirror Mirror, Immortals, Men in Black 3. Chcem si pozriet noveho Spidermana a Brave je vraj dobre a stiahnem Ice Age 4 pre malu, ked bude v lepsej kvalite na nete.
Inak stahujem normalne bez google 😉
@mia258 Vieš ja až tak veľa filmi nepozerám lebo mali chce stale vtedy pozerat rozpravky ale teraz je to už lepšie lebo mu rozprávku pustím v notebuku,máme len jeden tv,tu dobu ľadovú 4 chcem aj ja stiachnut,ale zatiaľ som ju v uložto nenašla,to mám len do gogle napísať čo chcem a potom tam bude písať stiachnut? Alebo ako? Ja sa ešte v tom internete neviznam ,tak prosím porád 😉
Ice Age 4 asi este nebude v takej dobrej kvalite, lebo to len teraz bezi v kinach. Ale jasne, napis Ice Age 4 download a stahuje 😉
@joannas Damian chodi do skolky kazdy den a od 20 augusta pojde kazdy den do skoly 🙂
@mia258 no aj my tak nejako rozmyslame, ze drobec bude chvilu s nami a potom pojde k Damianovi, ked bude mat mozno 6m. Uvidime aka bude realita 😀
@cestovatelkaandrea presne aj ja to tak chcem. Chceli sme aby mala kazda zvlast svoju izbu, ale Mia nepopusti, chce byvat s malickou. Tak mozno im spravime z jednej izby hernu a az ked vyrastu, tak ich oddelime, ako budu chciet 🙂
@mia258 presne tak, ja si tiez myslim, ze dvom bude v izbe veselsie 😉
@cestovatelkaandrea jeej mas novu fotku, super! 😵 😉

@mia258 super uz som si yslela ze sa mi nikdo neozve 🙂 vidim ze budes 2 baby ako ja s malym vekovym rozdielom to budes mat o zabavu postarane 🙂