icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

mia258
9. júl 2012

@cestovatelkaandrea ved nemocnice su na to, nie? 😵

To mas super, ja mam malicku tiez nizsie ulozenu, ale brucho mam uz teraz riadne 😀

teada
9. júl 2012

ahojte, mozem sa k vam pridat?aj ja mam deticky, tak ze som mamicka a tiez tak pokecat, poradit a tak ako baby🙂)sice az teraz som toto tu nasla ale hadam nevadiiiiii🙂?

joannas
9. júl 2012

@mia258 a doktoi čo chovoria kedy tá pustia domov?

mia258
9. júl 2012

@teada jasne, pridaj sa k nam, vzdy radi pokecame 😉
Ake mas stare deticky??

@joannas dufam, ze zajtra, ak bude uz vsetko v poriadku

joannas
9. júl 2012

@mia258 ja mislim že tá pustia zajtra,ale bnes už bolesti nemáš alebo áno? A na izbe si sama alebo sniekim? To máš zosebou notbuk alebo máš internet v mobile?

teada
10. júl 2012

@mia258 🙂...mam19 mesacneho synceka a 7 tyzdnovu dcerku...citam ze mas termin v oktobri...vies ci to bude chlapcek ci divcatko alebo radsej prekvapko??ja som bola velmi zvedava ale na 100%mi to nikto nepovedal, lebo nasa dr mala stary usg a len ona mu rozumela, ibaze od sameho zaciatku mojho druheho tehotenstva ju zastupovali viaceri, ona celkom mlada zomrela:(...mas velke brusko?ja som ch odila ako taky hroch🙂

mia258
10. júl 2012

@teada moja ma 22 mesiacov, v oktobri cakam dalsie dievcatko 😵 Potvrdili mi to uz skor z krvi, aj na sone mi to vzdy potvrdia, tak dufam, ze to nebude sok 😀
Brusko uz mam velke podla mna, zakryt sa uz neda vobec, ale to mi nevadi, len ked je vonku horuco tak mi je z toho zle 😖

@joannas bolesti uz nemam, oznamili mi dobre vysledky, poobede ma snad pustia, najneskor zajtra rano.
Na izbe som sama a mam so sebou mobil ale oni tu maju aj vlastne pripojenie, taku obrazovku 🙂

mia258
10. júl 2012

@teada este sa chcem spytat... ako reaguje syncek na dcerku? Neziarli? Mas uz nejaky rezim, spolocny pre oboch?

joannas
10. júl 2012

@mia258 súper že tí povedali dobre visletky,aj že tá pustia už domov 🙂 ešte napíš že tam súper varia a budem sy misliet že má klames že si v nemocnici ,tí si v choteli 😀

joannas
10. júl 2012

@teada ako sa volajú detičky? Nás sa volá branko

mia258
10. júl 2012

@joannas varia celkom dobre, len ja som zvyknuta na moje vlastne dochucovanie a pripravu 😵
A uz som doma, konecneeee! 😀

joannas
10. júl 2012

@mia258 supeeer že si už doma aj keď si sa tam mala ako v choteli 😀 ale najlepšie je doma 🙂 a varíš aj slovenske jedla nap ako ja bnes kislu kapustu meso a knedla?

cestovatelkaandrea
11. júl 2012

@mia258 super, ze si doma, tak vela oddychuj a naberaj silu na neskor 😉

@joannas nerob chute s knedlou a kapustou a pecenym masom. to by som mohla jest na tony 😀 😀 😀

mia258
11. júl 2012

@cestovatelkaandrea
@joannas

Baby, ja neviem uz NIC najst vo fore, ani nasu temu, som musela vyhladavat len. To mi zase potrva, kym si zvyknem 😀

joannas
11. júl 2012

@mia258 však ani ja neviem nájsť,ja som najprv mislela že mi branko niekde pistukal 😀 až teraz som zistila že mk je zmeneni 😀

teada
11. júl 2012

@mia258 no tak tvoj je starsi, vacsi vekovy rozdiel, ale poviem ti, syncek je k dcerke nahodou uplne perfektny, teda zatial..pride potichucky k nej a jemnucko ju pohladka, alebo jej casto dava bosteky, na hlavicku, na nozky, co ma po ruke🙂ale ja striehnem ako sup, lebo parkrat chcel k nej vyliezt a to by sa na nu vykydal..ked ju vidi spinkat s hlavkou naboku, polozi si ju k nej presne tak ako vidi ju, ako sranda je a ona zasa si uz zvykla hadam na ten hluk a treskot hraciek po zemi , ktore jej bracek hadze v izbe a buchoce...inak spi v inej miestnosti ako ona, ja s nou som v obyvacke a manzel v spalni s nim...mas kolko deti?chlapceka a bude holka?🙂

teada
11. júl 2012

@joannas nas sa vola Dominik a Silvia....Branko je pekne meno🙂kedy sa ti narodil?

joannas
11. júl 2012

@teada 8.5.2009,

joannas
11. júl 2012

@cestovatelkaandrea a ti si čo varila?

cestovatelkaandrea
11. júl 2012

@mia258 no aj ja si zvykam. strasne casto tu robia zmeny. ale tak hadam si opat zvyknem tak rychlo ako minule

cestovatelkaandrea
11. júl 2012

@joannas ja teraz moc nevarim,lebo mi byva z varenia zle. a ak varim, tak len nemasove jedla. ak to ma byt maso, tak vari manzel. ale naposledy som robila sampionovu polievku par dni dozadu a piekla ceresnovu bublaninu

joannas
11. júl 2012

@cestovatelkaandrea ja som dnes robila vipražani karfiol ,a kokosovy zakusok,a vajičkovi šalat

cestovatelkaandrea
12. júl 2012

@joannas no to mas dobre menu dna. ten karfiol by som si dala. my sme mali bravcove rezne na prirodno s ryzou. co bude dnes neviem 😀 necham sa prekvapit.

teada
12. júl 2012

@joannas tak to uz pekne velke batoliatko🙂)

joannas
12. júl 2012

@teada že batoliatko 🙂 je to veľky nezbednik 😀 odkial sy?

joannas
12. júl 2012

@mia258 oddichuješ 🙂 ?alebo zasa sy na nochah? 😖

joannas
12. júl 2012

@cestovatelkaandrea a z damianom je kto doma?

mia258
13. júl 2012

Ahojte baby 🙂

Nejako nebolo cim prispiet, tak som tu nechodila. U mna zatial vsetko v pohode, zariadujeme izbu pre bublinku, ale nic extra lebo prve mesiace bude spat so mnou asi a potom uvidime ako to vezme Mia, ci nebudu spat spolu. Mia mi to stale hovori, ze chce spat s malou spolu v izbe ale este nepozna realitu 😀

@teada mam jednu dcerku zatial, druhu este v brusku 😵

zuzi0911
13. júl 2012

ahojte mozem sa aj ja pridat ? tiez som matkou tak hadam dude o com pokecat 🙂

mia258
13. júl 2012

@zuzi0911 ahoj, jasne, vitaj medzi nami 😵