Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cestovatelkaandrea to som len trochu upravila v pc, jas, kontrast, farby, aby ste sa ma nezlakli 😀
Ja som uz rozmyslala, ze si sem hodim tehu fotky s bruskom, ale nejako sa mi nechce, mozno len pre priatelov...
@mia258 ze nezlakli. ved ty si pekne dievca, nepotrebujes vylepsovat 🙂
ja som sem nedala detailnu fotku. do albumu pre priatelov dam vacsi rozmer 😀
@cestovatelkaandrea a praznini tam niesu??? 😲 ako krásne tí pristane to bruško 🙂
@joannas ale su, teraz maju v skole prazdniny od 6.7. do 20.8. ale v skolke nie, tak funguje cely rok. takze drobec bude v skolke az pokial nepojde do skoly. pre mna je to celkom OK, lebo si mozem aspon oddychnut doma.
@cestovatelkaandrea tak ale aj on by si rád oddichol od škôlky 😀
@joannas ani nie. on ma strasne rad deti 😉 a teraz ked ja moc okolo neho behat nemozem, tak je lepsie, ze je medzi detmi. niekedy je so mnou doma poobede ale to je tak raz -dva krat do tyzdna
@mia258 ahoj. tiez som sa bala ci bude ziarlit,ale vobec. ked sa mala narodila odzaciatku som ju do vsetkeho zapajala,pomahala mi varit,prebalovat,kupat,uspavat proste takmer vsetko aby sa necitila odstrcena.teraz sa uz pobiju 🙂 ale starsia neda na nu dopustit staci ked sa k nam niekdo prihovori tak hned zahlasi ze to je jej sestricka 🙂 .aj ked co som necakala tak ziarli ta mladsia aj viac utoci na starsiu,ale vedia sa aj krasne pohrat a potulit sa. nemenila by som je to sice vycerpavajuce mat doma deti s malym vekovym rozdielom ale stoji to za to. a kolko ma rokov tvoja starsia? ta moja mala 11 mesiacov ked som otehotnela tak to moc nevnimala.ale to je zlatucke ze sa tesi a zapaja do priprav na prichod sestricky,
@joannas ahoj ja male davam spat okolo pol osmej kedze starsia poobede nespi a mladsia len raz za den. moje deti su strasny nespaci od narodenia 😠 . budia sa od 05:00 do 06:00 hod. uz som ich skusila dat spat aj neskor ale vysledok je rovnaky a takto mam aspon skor pokoj 😉 .mna by uz porazelo keby mi nespi o pol desiatej,aj ked parkrat do pol jedenastej som ju nevedela uspat,aspon keby rano neskor vstala.teraz ci chce alebo nie musi uz o osmej spat. a vzdorujete? alebo mas pokojne dieta?????? 🙂
@mia258 tak to akurat si myslim, ked je maly rozdiel tak sa spolu viac uhraju, ako keby tam mal byt rozdiel 4 roky a viac,uz aj 3 roky su ine zaujmy...my sme mena prezradili, ale mesiac pred terminom sme to zmenili a to sa nas uz nik nepytal, lebo si mysleli ze to bude predsa Bianka ak to dievcatko a zrazu Silvinka to bola🙂)
@zuzi0911 @teada starsia bude mat 2 roky, ked sa babo narodi, dufam ze sa este budu vediet zahrat, nie je to az taky velky vekovy rozdiel.
Ja som mena preberala s viacerymi a potom sa mi kvoli nim vsetky sprotivili 😀 Takze teraz to drzime v tajnosti, ked sa mala narodi, zapiseme jej ho a potom prezradime 😀
@mia258 my sme mena vzdy povedali ale nevedeli sme co budeme mat. a pri druhej som chcela saru ale nikomu sa to nepacilo tak nakoniec mam sonu z donutenia 🙂 . a pri tretom( mozno) nepoviem nikomu nic a dam si po svojom 🙂. a neboj sa oni sa za hraju. aj tie nase sa vedia aj ked malokedy oni sa skor skriepia o veci ale to patri k tomu. 🙂
@teada moje sa volaju sofia a sona. no a nam sa podarodilo prvu pocas prazdnim a tehotna som nastupila do 4 rocnika. maturovala 5 dni pred terminom. a druha tiez neplanovane ale som stastna a nemenila by som 🙂 a tvoje posluchaju? lebo tie moje toto slovo nepoznaju 🙂 a starsi ako si zvykol na surodenca.
@joannas s tym uspavanim to poznam. nas Damian ma asi duracel baterky alebo nieco silnejsie, lebo dokaze ficat cely den bez spania a vecer je este aktivny ked ide do postele. nastastie teraz uz chodi sam spat, takze si tam "pokeca" s havkom a potom zaspi do par minut.

@mia258 no taku tehulkovsku, nech mi verite, ze som tehu 😀 😀 😀
ved aj ty mas peknu. sestra ta dobre odfotila. vyzera to ako fotka od fotografa