icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cestovatelkaandrea
16. júl 2012

@mia258 no taku tehulkovsku, nech mi verite, ze som tehu 😀 😀 😀
ved aj ty mas peknu. sestra ta dobre odfotila. vyzera to ako fotka od fotografa

mia258
16. júl 2012

@cestovatelkaandrea to som len trochu upravila v pc, jas, kontrast, farby, aby ste sa ma nezlakli 😀
Ja som uz rozmyslala, ze si sem hodim tehu fotky s bruskom, ale nejako sa mi nechce, mozno len pre priatelov...

cestovatelkaandrea
16. júl 2012

@mia258 ze nezlakli. ved ty si pekne dievca, nepotrebujes vylepsovat 🙂
ja som sem nedala detailnu fotku. do albumu pre priatelov dam vacsi rozmer 😀

joannas
16. júl 2012

@cestovatelkaandrea a praznini tam niesu??? 😲 ako krásne tí pristane to bruško 🙂

cestovatelkaandrea
16. júl 2012

@joannas ale su, teraz maju v skole prazdniny od 6.7. do 20.8. ale v skolke nie, tak funguje cely rok. takze drobec bude v skolke az pokial nepojde do skoly. pre mna je to celkom OK, lebo si mozem aspon oddychnut doma.

joannas
16. júl 2012

@cestovatelkaandrea tak ale aj on by si rád oddichol od škôlky 😀

cestovatelkaandrea
16. júl 2012

@joannas ani nie. on ma strasne rad deti 😉 a teraz ked ja moc okolo neho behat nemozem, tak je lepsie, ze je medzi detmi. niekedy je so mnou doma poobede ale to je tak raz -dva krat do tyzdna

zuzi0911
17. júl 2012

@joannas Ahoj tak mi sa voláme Sofinka a Sonička. A vy????

zuzi0911
17. júl 2012

@teada Ahoj rozdiel medzi mojimi dcerami je 20 mesiacov. Prvá ma 3 roky a druha ma 17 mesiacov. no a ja som mlada 22 rocna mamina. A ty??? 😀

joannas
17. júl 2012

@zuzi0911 neter mám soničku,nás sa volá Branko 🙂

zuzi0911
17. júl 2012

@joannas to je pekne meno akolko ma rockov???

zuzi0911
17. júl 2012

@mia258 ahoj. tiez som sa bala ci bude ziarlit,ale vobec. ked sa mala narodila odzaciatku som ju do vsetkeho zapajala,pomahala mi varit,prebalovat,kupat,uspavat proste takmer vsetko aby sa necitila odstrcena.teraz sa uz pobiju 🙂 ale starsia neda na nu dopustit staci ked sa k nam niekdo prihovori tak hned zahlasi ze to je jej sestricka 🙂 .aj ked co som necakala tak ziarli ta mladsia aj viac utoci na starsiu,ale vedia sa aj krasne pohrat a potulit sa. nemenila by som je to sice vycerpavajuce mat doma deti s malym vekovym rozdielom ale stoji to za to. a kolko ma rokov tvoja starsia? ta moja mala 11 mesiacov ked som otehotnela tak to moc nevnimala.ale to je zlatucke ze sa tesi a zapaja do priprav na prichod sestricky,

joannas
17. júl 2012

@zuzi0911 3 roky,a este nespí 😠 tvoja staršia už spí?

zuzi0911
18. júl 2012

@joannas ahoj ja male davam spat okolo pol osmej kedze starsia poobede nespi a mladsia len raz za den. moje deti su strasny nespaci od narodenia 😠 . budia sa od 05:00 do 06:00 hod. uz som ich skusila dat spat aj neskor ale vysledok je rovnaky a takto mam aspon skor pokoj 😉 .mna by uz porazelo keby mi nespi o pol desiatej,aj ked parkrat do pol jedenastej som ju nevedela uspat,aspon keby rano neskor vstala.teraz ci chce alebo nie musi uz o osmej spat. a vzdorujete? alebo mas pokojne dieta?????? 🙂

teada
18. júl 2012

@mia258 tak to akurat si myslim, ked je maly rozdiel tak sa spolu viac uhraju, ako keby tam mal byt rozdiel 4 roky a viac,uz aj 3 roky su ine zaujmy...my sme mena prezradili, ale mesiac pred terminom sme to zmenili a to sa nas uz nik nepytal, lebo si mysleli ze to bude predsa Bianka ak to dievcatko a zrazu Silvinka to bola🙂)

teada
18. júl 2012

@joannas ano, bud silvinka, alebo silvuska silvik ale aj silvia🙂Dominikovi zasa vseijako, aj Domcek, dominikustek moj a tak sa hrame so slovickami a on aspon presne vie, kedy neposlucha a mazname sa spolu, nostekujeme a tak🙂a vy ake?

mia258
18. júl 2012

@zuzi0911 @teada starsia bude mat 2 roky, ked sa babo narodi, dufam ze sa este budu vediet zahrat, nie je to az taky velky vekovy rozdiel.
Ja som mena preberala s viacerymi a potom sa mi kvoli nim vsetky sprotivili 😀 Takze teraz to drzime v tajnosti, ked sa mala narodi, zapiseme jej ho a potom prezradime 😀

teada
18. júl 2012

@zuzi0911 no to parada sikovnica z teba🙂my mame rok a pol necely rozdiel a mam 29 rokov...to tak po svadbe sa nam zhrklo🙂2009 svadba, 2010 Dominik narodil koncom roka a 2012 zasa nasa Silvinka🙂ake maju mena?

teada
18. júl 2012

@mia258 presne niekedy lepsie nepovedat, lebo zacnu hundrat a to sa im nepaci a tamto je krajsie ojoj🙂

mia258
18. júl 2012

@teada ved ked som mala vybrane, tak vsetci ze: fuuj, take meno??! A ked som povedala ze OK, take meno nedam, mam vybrate ine, tak zas: "Preco?? Tamto bolo pekne, nieee, nedavaj ine." no na porazenie 😀 🙄

zuzi0911
19. júl 2012

@mia258 my sme mena vzdy povedali ale nevedeli sme co budeme mat. a pri druhej som chcela saru ale nikomu sa to nepacilo tak nakoniec mam sonu z donutenia 🙂 . a pri tretom( mozno) nepoviem nikomu nic a dam si po svojom 🙂. a neboj sa oni sa za hraju. aj tie nase sa vedia aj ked malokedy oni sa skor skriepia o veci ale to patri k tomu. 🙂

zuzi0911
19. júl 2012

@teada moje sa volaju sofia a sona. no a nam sa podarodilo prvu pocas prazdnim a tehotna som nastupila do 4 rocnika. maturovala 5 dni pred terminom. a druha tiez neplanovane ale som stastna a nemenila by som 🙂 a tvoje posluchaju? lebo tie moje toto slovo nepoznaju 🙂 a starsi ako si zvykol na surodenca.

mia258
19. júl 2012

@zuzi0911 jeej si maturovala s bruskom? Ja uz bez bruska, mala mi pocas maturitnej odpovede plakala na chodbe pred triedou 😀 😀

cestovatelkaandrea
20. júl 2012

@joannas s tym uspavanim to poznam. nas Damian ma asi duracel baterky alebo nieco silnejsie, lebo dokaze ficat cely den bez spania a vecer je este aktivny ked ide do postele. nastastie teraz uz chodi sam spat, takze si tam "pokeca" s havkom a potom zaspi do par minut.

cestovatelkaandrea
20. júl 2012

@teada
@mia258 my sme meno povedali teraz celej rodine a uz je to len na nich ako to zoberu. rozhodne ho menit nebudeme. uz od nejakeho 10tt volam drobca menom ktore sme vybrali a rozhodne by som ho nepremenovala, len preto, ze sa to rodine nelubi 🙂 oni si aj tak zvyknu casom

zuzi0911
21. júl 2012

@mia258 no ja som mala fofri maturita 19.5 a termin 24.5. takye v jeden den vsetko a co som vysla y jednej miestnosti automaticky ma zastupkina dovliekla do druhej ale zmakla som to 🙂

mia258
21. júl 2012

@zuzi0911 mna sa mala narodila v auguste, cely rocnik som mala individualny plan, chodila som len na preskusanie a potom na maturitu. A ked si teraz predstavim ako som stresovala, aj kvoli malej, uz sa z toho len smejem 😀
Ale mozeme byt stastne, ze mame deticky 😵
Ty teraz studujes?

zuzi0911
21. júl 2012

@mia258 to ano aj ked mam malych diablikovevymenla by som ich za .nic. chcela som ist ete na zdravotnu ale teraz by sa mi to pri ich nedalo a popravde neviem si predstvit ze by som sa ala znova ucit 🙂 a ty studujes?

mia258
21. júl 2012

@zuzi0911 teraz nastupim do druheho rocnika na vyske. Som zvedava ako to dopadne, ale skolu si chcem dokoncit urcite, tak to budem musiet nejako zvladnut 🙂

zuzi0911
21. júl 2012

@mia258 a co studujes? mozno keby uz studujem tak by som to dostudovala, ale teraz skusit a prihlasit sa no uvidim.